STSL 2011-2012 / 20.Hafta | Trabzonspor - SAMSUNSPORUMUZ

Başlatan BabaYiğitSamsunlu, 08 January 2012, 03:51:25

« önceki - sonraki »

Ahmeti

özkan

Dün bunların foruma girdim,kendimden utandım hayatımda ilk defa bunların sayfasına girerek..yazıları görcen,ilkokul 3 seviye..

Şirinlerin basın açıklamasınıda amma dallandırıp budaklandırmışlar forumda.

Ayrıca aklı başında mesaj saysıından belli eski üyelerinin çoğu bizden tırsıyor,hele biri gekas uğur boral bu adamlar bizde banko oynayabilecek adamlar;bu ofans gücüyle tehlike yaratır samsun bize dıyorlar ki orası çok eğlenceli  :)

isyan

Sirinler'in cevabina bak, kültürlü insanin hali bir baska oluyor

FaTiH_HaN

11 January 2012, 11:27:10 #123 Son düzenlenme: 11 January 2012, 11:30:37 FaTiH_HaN
Artık seri yakalamamız gerekiyor, ts maçından en az bir puan sonrasında içerde Ordu, deplasmanda Manisa, içerde ibb ve içerde fb maçlarımız var, 5 maçtan 11 puan çıkarırsak sıralama olarak son 3'ün üzerine çıkarız, bu haftadan itibaren seri bekliyorum. Bu hafta karabük ve antep puan alamacaklar büyük bir ihtimal, gaziantep deplasmanda kayseri ile karabükte gs ile oynayacak, bu hafta alacağımız 1 puan bile altın değerinde olacaktır, 3 puan alırsak müthiş hem rakipleri yakalarız hemde moral motivasyon olarak çok iyi duruma geliriz, Allah utandırmasın.

Burak çok formda, geçen haftaki ts-manisa maçının özetini izledim manisa bir ara tek kale oynadı ama ufak bir hata yaptılar Burak attı golü, en korktuğum şey basit hatalar yapmamız, açıkçası bu maç erken gol bulmamamız daha iyi biz öndeyken nasıl oynayacağımızı bilmiyoruz, uzun süre maçı berabere götürürsek trabzon bilinsizce ataklar yapacak, o zaman yakalayacağımız kontralarla golü bulabiliriz, ama erken gol bulursak takım eminim geriye yaslanacak.

Serkan

Maskeler Düştü...

Ligin ilk yarısındaki sahamızda oynadıgımız Trabzonspor maçı öncesinde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın çağrısı üzerine Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz,Trabzonspor başkanı Sadri Şener, ve Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen "Centilmence seyir, küfürsüz tribün ve Fair-play ruhuyla futbol" sloganıyla Samsun'da bir araya gelerek ortak bir deklareye imza atmışlardı.

O gün bu toplantı hakkındaki düşüncelerimizi sesli olarak ifade etmiştik.Bu toplantıya benzer organizasyonlar hep ilk olarak Samsun'da yapılmış,ikinci yarıdaki maçlarda bu organizasyonun Trabzon ayagı yapılmamıştır.Biz bugun yine böyle bişey olacagını söylemiştik.O gün bu organizasyona öncelik edenler bugun neden trabzonda aynısının yapılması için çaba sarf etmiyorlar.

Sayın Bakan Kılıç,Sayın Valimiz bu işe öncü olmuşlardı.Şimdi neden bu organizasyonun tekrarlanmasından çekiniyorlar.Çünkü samimi degiller.Hep Samsun'u ve Samsunsporluları aykırı göstermek için ugraşıyorlar.Önemli de degil zaten.Hafta sonu gidip görecegiz.Herkesin gerçek amacını gerçek yüzünü.Öyle abartılan kadar bişey olmadıgını.

Ama şuda vardı burada amaç Karadeniz birligi filan saglamak degildi.Amaç Devletin güç ve imkanlarını trabzonsporun menfaatleri için devleti yönetenler tarafından yaşadıgımız şehirde güvenlik önlemleri altında bize baskı olarak dayatılmasıydı.Allah ın sopası yoktu işte her şey o gün sahada belli olmuştu.Karadeniz birligi diyenler Rizespor,Giresunspor,Boluspor ve Karabüksporu neden bu toplantıya çagırmadılar?Amaç çok farklıydı.Dogduklarının şehrin takımını,doyduklarının şehrin takımına yem yapmaktı.

Bizim yaptıgımız Basın açıklaması Suat Kılıç'a yönelikti.Samimiyetini görmek istiyorduk.Ama bakıyorum ki trabzondaki bazı gruplar üzerine alınmış.Bizim açıklama ile muhatabımız grup degil Bakandır.Kimseden bir ayrıcalık da beklemiyoruz.Trabzona bir Ankara deplasmanına gider gibi gidecegiz.Bizim için ayrıcalıgı olan bir yer degil.Sıradan bir deplasman.

Ama şunu gerçekten anlamayamadım."Burası Her Yer Degil Şehr-İ Samsun"pankartı tahrik kokuyormuş.Ama onlar Samsunda bize her yer Trabzon dedigi zaman tahrik olmuyormuş.İşte bu kadar bencil kendini düşünen insanlar oldukça bazı şeylerin yaşanmaması için de ne kadar çaba sarf etseniz imkansız oluyor.

Pazar günü Armanın Peşinden yine yollardayız...

Çico reis yine noktaları yerine koymuş

FaTiH_HaN

Şirinler çok farklı ve bilinçli, oynanan oyunları, yapılan yanlışları çok iyi görüp, çok güzel bir üslubla dile getiriyorlar.  >l<

kaptan 55

lalalaylay lalalaylay lalalaylay lalalaylay lalalaylal lalaylalaaaaaaaaaayyyyyy KOYDUK MU

diye trabzonu inletmeyi,trabzona gelen renkdaşlarımla beraber şu hazzı yaşamayı bize nasip et yarabbim.

Kadir ÇELEBİ

Deplasmana giden tüm arkadaşlarımdan ricam öncelik Samsunsporumuz herzaman olduğu gibi tahriklere kapılmayın gerek sanalda gerekse trabzonda tahrik mutlaka olacaktır sağ duyulu olup 3 puanı alın gelin inşallah..
Bu maça gelmeyi çok istedim fakat nasip değilmiş inşallah SENEYE..

ngonge

Söylecek çok fazla birşey yok, Gekas konuşsun yeter:

FaTiH_HaN

;D ;D ;D gol attıktan sonra ts tribünlerine bu hareketi yapsaya  ;D ;D ;D

samuray

lafa gelince samsunsporluyum diyen suat kılıç neden şirinler grubunun yapmış olduğu açıklama doğrultusunda hareket etmedi çok merak ediyorum serkan arkadaşım çok güzel izah etmiş durumu amaç samsunu baskı altına almakmış sadece demekki

kuzey55

bu yavşaklar biraz önce güngören maçında çingene samsun diye bağırdı.ulan çingenelerde olan insanlık ve adamlık keşke sizde olsa.

babasamsunlu

la çingeneler kadar delikalı olsanız keşke kokmuş hamsiler.
samsun çingenesiyle muhaciriyle dadaşıyla ordulusuyla rizelisiyle ve hatta ve hatta trabzonlusuyla birlikte yaşamayı başarmış bir büyük şehirdir.
siz kendinizle bile yaşayamayan burnu sadece fiziksel değil ruhenden büyük tuhaf insanlar topluluğusunuz.
kafatasçı faşistler.

twitter

çingene kötü bir şey değilde bunlar ne hikmetse bir aşağılama aracı olarak kullanmışlar.
onuda geçtim ben bir çok şehir gördüm insanlar minibüste para uzatmaktan aciz,
sadece karadeniz'in değil, türkiye'nin en modern şehirlerinden biriyiz gerek yapısıyla, gerek insanıyla.
hadi hayırlı işler ha uşaklar ha.

binikalamadım

trabzon_spor 1 /  samsunspor_x 6

Samsunspor Trabzon'a 61 ' i tersten okuttu... :deli:

böyle bir gazete manşeti okumak kısmet olur inşallah... :holey: