Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

masbene

kedideki kasılmalara hasta oldum :)

Desiqner

Alıntı yapılan: masbene - 11 January 2012, 18:41:43
kedideki kasılmalara hasta oldum :)

Ne olm senin olayın ? falan yapmış kedi :)) Köpekte gözleri kaçırıyor yalnız süper :D

furkan5534

ankaragücü pert oldu şaşırttı beni  :o  ankara_gucu 2-6 Kasımpaşa

engin55

Eurovision da Türkiyeyi Can Bonomo temsil etcekmiş

Desiqner

Alıntı yapılan: engin55 - 11 January 2012, 21:13:16
Eurovision da Türkiyeyi Can Bonomo temsil etcekmiş

Günaydın Papua Yeni Gine !

SametYılmaz55

12 January 2012, 00:18:48 #25985 Son düzenlenme: 12 January 2012, 00:27:12 SametYýlmaz55
Atakum ilçe jandarmada yangın çıkmış sanırım.itfaiyeler ambulanslar falan girip çıkıyormuş.inşallah kötü bir şey yoktur

Desiqner

12 January 2012, 02:04:43 #25986 Son düzenlenme: 12 January 2012, 02:10:57 Desiqner

Mutluluğun Resmi...

deriaKR

gekasa bak aslanim benim..yaz su ipne tirapzona koy
:deli:

Kaya

feveran

Ana Sayfa
•Ayrıntılı arama•Transferler•Kulüplere genel bakış•Oyuncular•Forumlara genel bakış•Süper Lig•1.Lig•Süper Kupa•Türkiye Kupasi•Avrupa•EURO 2012•Şampiyonlar Ligi•Avrupa Ligi•Milli takımlar•Rasgele Sayfası•Tahmin Ligi•İç
Facebook

Google

11.01.2012 - 17:23 | News | Kaynak: dha

Süper centilmenlig şampiyonu 4 milyon TL kazanacak

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında uygulanmaya başlanılan Süper CentilmenLig'de, Eskişehirspor en az ceza puanı alarak ilk haftayı lider olarak tamamladı. Süper CentilmenLig'de, Spor Toto Süper Lig'in 18-34. hafta müsabakaları ile Spor Toto Süper Lig Play-off grubu maçları birlikte hesaplanacak. Bu periyotta, her kulübün toplam ceza puanı, oynadığı maç sayısına bölünecek. Elde edilecek ortalamanın sıralanması sonrasında, en az ceza puanına sahip olan kulüp 2011-2012 sezonu Süper CentilmenLig şampiyonu olacak. Süper CentilmenLig şampiyonu, buna ilişkin bayrağı bir sezon boyunca stadyumunda takma hakkını elde edecek.

Süper CentilmenLig Şampiyonu 4 milyon TL'lik para ödülünü de kazanırken, Süper CentilmenLig ikincisi 2 milyon TL, üçüncüsü de 1 milyon TL'lik para ödülünün sahibi olacak.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Eskişehirspor ilk haftayı -3 puanla lider kapattı. Samsunspor ise 117 puanla son sırada yer aldı.

binikalamadım

Recep İvedik tiplemesiyle ön plana çıkan Şahin Gökbakar, Samsunspor maçından sonra Twitter hesabından şunları yazmıştı: "SABRİmi zorluyor", "+Sabri = -2 ise -Sabri =? Denkleminde soru işaretini bulunuz...", "Sabri is back:(((( 2 hata 2 gol. 7 haftalık galibiyet serisi güzel bi rüyaydı, Sabri dürtüp uyandırdı..."   ;D

sosaka

Alıntı
Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atama yapıldı
Samsun İl Milli Eitim Müdürlüğü'ne Çankaya Tapu Kadastro Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Dr. Mustafa Cora atandı.
Samsun Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç'un Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü'ne atanmasının ardından yerine Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Melih Erdem vekalet ediyordu. Erdem'in vekalet ettiği Samsun İl Müdürlüğü makamına Ankara Çankaya Tapu Kadastro Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Dr. Mustafa Cora getirildi.
Atama haberi AK Parti Samsun İl Bakanı Osman Çetinkaya tarafından da doğrulandı.
Dr.Mustafa CORA Kimdir?
1959 yılında Trabzon'un Tonya ilçesinde doğdu. 1984 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirerek 1985 yılında öğretmen olarak göreve başladı. 1994 yılından bu yana idareci olarak görev yapmaktadır. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yüksek Lisans ve Doktora eğitimini tamamladı.İyi derecede Arapça ve Fransızca bilmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

http://www.haberexen.com/samsun-il-milli-egitim-mudurlugune-atama-yapildi-38072h.htm

binikalamadım

koskoca il müdürlüğüne okul müdürü atanır mı ya bu ne biçim iştir

masbene

Alıntı yapılan: binikalamadım - 12 January 2012, 10:19:51
koskoca il müdürlüğüne okul müdürü atanır mı ya bu ne biçim iştir
eski müdürümüz Hülya hanım da bir okul müdürüyken samsun ile milli eğitim müdürü olmuştu.

binikalamadım

demek ki Samsun ile dalga geçmeyi seviyorlar...Samsun da okul müdürü mü yok ?

arada çok makam var böyle atamalar yanlış

1.İl Milli Eğitim Müdürlüğü
2.İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı
3.İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü
4.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
5.İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü
6.Okul Müdürlüğü

okuldaki hizmetliyi okul müdürü yapsak olur mu ?
makamları sırayla çıkması lazım...

askerlik yapmaya gönderdiğimiz genç astsubay olarak olarak geri gelir mi ?  :deli: