Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

oguz_5528

Uğur'un bek oynamasını istiyorum;çünkü yenal mevkisinde tek futbolcu olamaz serdar özkan tisdell transferleri ile gökhan'ın bek oynaması kuvvetli ihtimal,adem ve stoperler de form tutarsa,başlarız seriye

yirmiuc

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 10 January 2012, 00:16:23
Uğur'un bek oynamasını istiyorum;çünkü yenal mevkisinde tek futbolcu olamaz serdar özkan tisdell transferleri ile gökhan'ın bek oynaması kuvvetli ihtimal,adem ve stoperler de form tutarsa,başlarız seriye

gökhan'ı da mı transfer ettik yoksa :)

Sol Açık

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 10 January 2012, 00:16:23

Ufak bir hata olmuş...  ;)

LisandroLopez

anlztrk

Kadro fena durmuyor ama eğer Murat Ceylan sakatlanır veya ceza alırsa yerine oynayacak oyuncu yok, Selim Teber'in nasıl performans göstereceği belirsiz; ilk devre en büyük sorunlarımızdan biri defanstan hücuma top çıkarmaktı, bağlantıyı kuracak ikinci bir orta saha oyuncusu gerekli. Dominguez biraz daha iyi olsaydı bu görevi alabilirdi ama korkak oyuncunun teki kendileri.

maviay55

AlıntıHAVAalanına GİDİYoRuZ.

6 Adet münibüs ile 130 kişiye yakın kardeşimizle Ugur boralı Almaya Gidiyoruz SAMSUNSPOR'umuz İçin Hayırlı olur işallah.

facebook/forzaşirinler  :holey: :holey:

hacettepeli

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 09 January 2012, 22:54:14
                                    Ertugrul

Kemal                 Saffet/Bahia
Adem                                                                             TRANSFER(Suraya bitürlü birisini alamadik.)

Murat Y.         Murat C.

Serdar Özkan                                                           Ugur Boral

Bance

Gekas

Bulunabilirse Tecrübeli bir kaleci ve sagbek(yedek)

ertuğrul'un ne hatasını gördün ki? ahmet şahin tecrübeliydi de ne oldu?

maviay55

Alıntı yapılan: amateur55 - 10 January 2012, 00:34:41
ilk devre en büyük sorunlarımızdan biri defanstan hücuma top çıkarmaktı, bağlantıyı kuracak ikinci bir orta saha oyuncusu gerekli.

bu isimde etuhu olur inş.  :)

Mert

Acilen fink'in yerine birisini almalı bu etuhu mu olur bilemem ama finkle bu iş yürümez bence.Esnek değil birkere.1 adım yanından geçen topa müdahale etmiyor.İsterse eder ama durgunluk var üzerinde ama bizim onun hareketlenmesini bekleyecek vaktimiz yok.
Bir de yenal mevzusuna değinmek istiyorum.Ben şahsen ergünden sonra yenalı beğeniyorum sol bekte.Kademeleri bence iyi.Sağdan gelen atakları yeterince kesebiliyor.Ama bir sol bek oyuncusunun görevleri bunlardan ibaret değil tabiki.Yenalı yedek bırakıp yerine daha iyi birisi gelecekse elbette iyi olur.
Ama ben asıl problemi fink ve onun mevkisi olarak görüyorum.

ahmetsefa55

orta saha ıstıyordum hakan ve fınkın işini tek basına yapabılecek..
ancak ugur transferınden sonra murat yıldırımı orta da kullanabılırız.

bu yuzden aciliyet bakımından ligi bilen bir stoper şart.
yalçın ayhan fln bile olabilir.
akaki'den kötüsü yoktur diye düşünüyorum ligimizde...

ertugrul

adem kemal transfer yenal

serdar murat murat uğur

gekas zenke

kamuri

bize defansı organize edecek tecrübeli gerektiğinde sakin de oynamasını bilecek yanındaki adamlara da oyun içinde söz geçirebilecek bi stoper  lazım bi de olursa sol bek ama ben sol bekte bahiayı kullanabiliriz diye düşünüyorum ama kesinlikle defansı da organize edecek bi stoper şart bi zamanlar gs de popesconun yatığını yapacak kısacası . eğer böyle bi adam bulabilirsek 10 numara transfer olur

LisandroLopez

Ertuğrul la gitmez ahan da buraya yazıyorum..

55ertan

Ilk TS maci da bu mac da cok ters zamana denk geldi

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: Musti - 09 January 2012, 22:48:46

YEDEKLER : Atilla, Akaki, Hakan, Oğuzhan, Zenke, Ekigho, Bance

Lazar, Dominguez, Gurur, Selim, Valdomiro, Bülent, Savaş, Burak, Anılyuh abi ya lig neredeyse bitecek biz hala kadro kurma derdindeyiz .millet takım oldu düşünün artık siz gerisini ne kadar yalnış yönetildiğimizi....wahhh samsunum wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kardo veya taktik böyle mi olur bilemem ama umarım şu futbolcular topluluğundan bir takım yaratmayı başarır Petkoviç bu sefer.

lucarelli

Kesin bir sol bek almalıyız. Yenal çok fazla açık veriyor. Bir de stoper alırsak iyi olur. Veya Savunmayı Bahia ve Kemal ile oluştursak. Sene başında savunmada Kemal ve Bahia oynarken daha az gol yiyorduk sanki.