Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

uykan

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 09 January 2012, 20:10:17
başkan ntvsporda konuşuyor

başkanın acil olarak etkin iletişim kursuna gitmesi gerekiyor çok heyecanlanıyor ve konuşmasının sonunda ne anlam çıkaracagımı anlamıyoruz.

ntvspor:petkoviç için ne düşünüyorsunuz?
başkan:biz hocamızın yanındayız haca göndermek kolay takım kurmak zor m:)

ender

Kadronun yüzde sekseninin sözleşmesi sene sonu bitiyor ve bu beni hiç mutlu etmiyor

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: uykan - 09 January 2012, 20:20:57
başkanın acil olarak etkin iletişim kursuna gitmesi gerekiyor çok heyecanlanıyor ve konuşmasının sonunda ne anlam çıkaracagımı anlamıyoruz.

ntvspor:petkoviç için ne düşünüyorsunuz?
başkan:biz hocamızın yanındayız haca göndermek kolay takım kurmak zor m:)

aslinda fena fikir degil
petkovice bi haca göndersek belki bi ise yarar ;D ;D
adamsin baskan adam

twitter

bu 5 aylık anlaşmalar için aklımda iki soru var,
1- oyuncular istiyor haliyle küme düşme riski var
2- yönetim bu sene allah kerim düşersek bize eyvallah

Sol Açık

Başkanın NTVSpor'daki açıklamasını ben de dinledim, hakkaten rahat konuşamıyor. Ama iyi iş yapıyor. Uğur Boral önemli oyuncu, iyi transfer.

Trabzon maçında şansımız da biraz olursa, kazanırız diyorum ve bunu gaza gelmeden söylüyorum...  ;)

ercan0655

Hayırlı olsun   :peeh: 5 aylık takım kurduk çocuk bile 9 ayda oluyor ERKEN DOĞUM riski var yani

Serkan

Küme düşmenin adayı iken ; genç geleceği parlak ucuz bir futbolcu bulmadığın takdirde ancak sezon sonuna kadar yaparsın transferi yoksa; seneye alt ligde bu futbolcuların maaşı transfer taksitleri seni kocaeli gibi yapar.

Shane_Falco

Devre arasında alınabilecek en iyi oyuncuları alıyoruz.Bu sefer biraz şans bizim tarafımızda olursa ts deplasmanından 3 puanla döneriz ordu,manisa,ibb seri galibiyetler gelir...

AhmetDenizci

Uğur Boral Samsun'da

Samsunspor, devre arası transfer çalışmalarında, Fenerbahçe'den Uğur Boral ile prensipte anlaştı.

Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arası transfer çalışmaları kapsamında, takım kadrosuna dahil etmek istedikleri sol kanat oyuncusu Uğur Boral ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ifade etti.

Boral'ın yarın Samsunda olacağını belirten Yılmaz, transfer etmek istedikleri bazı oyuncularla da görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=105301

twitter

bu takım mücadele edip düşmezse seneye ligin tozunu atar.

Sol Açık

Alıntı yapılan: twitter - 09 January 2012, 20:57:12
bu takım mücadele edip düşmezse seneye ligin tozunu atar.

Gerçekten üzüldüğüm de bu. Neden bunları sene başında yapamadık diye düşünüyorum ve aklıma Adnan Sezgin'in geç gelmesi dışında birşey gelmiyor. Keşke daha erken getirseydik şu adamı da, şimdi bu kadar gergin bir lig pozisyonunda olmasaydık...

Shane_Falco

Uğur'dan sonra daha transfer yapılacak mı acaba bir bilgisi olan var mı ?? Yoksa Uğur'la birlikte transferi kapatıyor muyuz ??

LisandroLopez

Gekas ile 2.5 yıllık anlaşma yapıldığını unutmayalım beyler.. Uğur Boral çok yerinde bi transfer.. Hayırlı olsun

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 09 January 2012, 21:10:52
Uğur'dan sonra daha transfer yapılacak mı acaba bir bilgisi olan var mı ?? Yoksa Uğur'la birlikte transferi kapatıyor muyuz ??

Başkan Görüşmelerimiz sürüyor demişti ama bakalım

ali ihsan

Hücum sıkıntısını giderdik bu transferlerle.Alternatif sol bek,stoper ve kaleci alınabilir.Bu kadro 15 maçın 8 ini kazanacak düzeyde.Ciddi olumsuzluk yaşamazsak çıkışa geçeriz artık...