Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

cany

Güzel transfer. Hayırlı olsun samsunspor_x 'umuza

masbene

Jnr.Serkan

İnşallah beklentileri karşılar.Kendisinden pek umudum olmamakla birlikte,inşallah yanıltır beni ve ligde kalmamızda önemli katkılar verir takıma

minci

Uğur Boral'ın transferi bitmiş gibi konuşuyorsunuz. Gerçekten bittimi?

cem

sene başından beri en çok istedim futbolcuydu takıma katkı yapacana inanıyorum...

saim55

İnşallah karakteri düzgün bir arkadaştır. Artık karaktersiz topçulardan tiskindim

Serkan

Alıntı yapılan: minci - 09 January 2012, 19:09:54
Uğur Boral'ın transferi bitmiş gibi konuşuyorsunuz. Gerçekten bittimi?

Baskan saka yapmıyorsa can sıkıntısından THY 22:50 uçağına o isimle bilet almadıysa evet bitti

55__Gurbet__55

Hayirli olsun. Mutlaka katki sagliyacaktir. Bir Ekigho veya bir Zenke´den kötü sol acik degildir en azindan orta yapar.

Ahmeti

Tecrübesiyle faydalı olacağına inanıyorum.

samuray

uğur boralın kalitesi tartışılmaz tabiki ama eski formu itibariyle söylüyorum şu anki durumunu bilmiyorum maç eksiği var eğer bunları aşarsa takıma çok faydalı olabilir hayırlı olsun takımımıza

target_t.t.b

bu yıl ki en iyi transferler uğur boral ve gekas olur.zaten bir sezon boyunca yapabileceğimiz kötü transfer kotasını çoktan doldurduk gelenler kesinlikle iyi olcaktır:)ben bizim maçları izlerken heyecandan nasıl top oynadığımızı açıkcası fala kestiremiyorum:)bugün 2 arkadaşım (istanbullu ve fenerli)gs maçında takımın ilk yarı çok iyi olduğunu bu topu oynarsak trabzonu kesin yeneceğimizi söylediler.ne diyim Ağızları bal yesin :))

minci

Alıntı yapılan: Serkan - 09 January 2012, 19:11:28

Baskan saka yapmıyorsa can sıkıntısından THY 22:50 uçağına o isimle bilet almadıysa evet bitti

Uğur Boral harika bir transfer. Bence Türkiyedeki en iyi sol kanat oyuncularından birisi belkide en iyisi. Bundan daha iyisi olamaz. Şimdi göbeğe bir adam. Hadi başkan şunuda hallet. Sanada çok teşekkür ederim Serkan. Yüreğime su serptin.

özkan

havaalanına gelmek isteyen renkdaş varsa eğer 1 kişilik yerimiz var arabada buyursun gelsin  ;)