Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Uğur Boral gelsin hiç istemiyorum,sakatlıktan sonra futbol oynamadı,bize direk katkı sağlayabilecekmi ? Takıma ısınması 6-7 hafta sürerse işimiz harbiden yaş.Bize kanatta daha çok pırpır adam lazım.Tisdell bu iş için biçilmiş kaftandı.Ceza sahasının içini karıştırıp Gekas'a gollük pozisyonlar çıkartabilirdi.Stoper ve Sol bek lazım ama alınacağını sanmıyorum artık.

minci

Ardaşlar Tisdell işi ne oldu? Gs maçı sırasında spiker Tisdel'in Gekas'la birlikte trübünde olduğunu ve gollerde çok sevindiklerini söylemişti. Durumu bilen varsa lütfen bilgilendirsin. Gittimi? kaldımı? Sonuç nedir?

ErkÇay55

Alıntı yapılan: minci - 09 January 2012, 14:07:56
Ardaşlar Tisdell işi ne oldu? Gs maçı sırasında spiker Tisdel'in Gekas'la birlikte trübünde olduğunu ve gollerde çok sevindiklerini söylemişti. Durumu bilen varsa lütfen bilgilendirsin. Gittimi? kaldımı? Sonuç nedir?

genel kordinatör Adnan Sezgin Tisdel transferinin birkaçgün içerisinde sonuçlanableceğini ifade etti.Liberyalı futbolcunun yapılan sağlık kontrolleri sonrasında yaşadığı sakatlığının geçtiği ve sözleşme imzalanması durumunda bir süre salonda,iki hafta sonra da takımla birlikte çalışmalara başlayabileceğini söyledi.

seskat

Gekas'ın kiralık olduğunu düşümüyorum, cünkü satışına razı oldu. adamlara lazım olan bir futbolcu kiralik vermezler. ben 2.5 yıllık anlaştık diye duydum.

minci

Sol Açık

Alıntı yapılan: samsuni - 09 January 2012, 13:51:37
Her ne kadar bazılarımız beğenmese de bence Önder Turacı, Akaki'den on kat daha faydalıbir transfer olur. Yanlış anlaşımasın, birşey duymuş değilim ama bize stoper lazım, sol bek lazım...

İşin aslı Önder Turacı'yı ben de beğenirdim, ama epeydir oynamıyor diye biliyorum, ya da ben denk gelmedim. Bundan dolayı, gelmesi konusunda hiç emin olamıyorum.

Ama alınırsa da sevinirim, sevinmemin nedeni ise hem stoper hem de sağ bek oynayabildiğinden kadroda derinlik yaratacak olması.

Uğur Boral da epeydir oynamıyor belki ama bence Uğur Boral özel olarak yetenekli bir oyuncu. Üstüne üstlük sol bek oynayabildiği gibi açık da oynayabiliyor (hatta daha iyi oynuyor). Bizim gerçekten de ihtiyacımız olan yerler buralar.

Toparlarsam, özellikle Gençlerbirliliği maçında yedek kulübemiz çok ama çok zayıftı. Oraların da güçlenmesi gerekli. Uğur Boral ilk 11 oyuncusu olur, Önder ise en kötüsü yedek ki buna da ihtiyacımız var.

GurbetciFanatik

Ankaragücü menajeri Turgut Dogan Sahini kacírmis
acaba diyorum bizde 2 tane bize lazim olan futbolcularimi kacirsak

ama biz bu gidisle kacirsak ancak kecileri kacircagiz  :deli: :deli: :deli:

http://www.sporx.com/futbol/superlig/ankaragucu/a-gucu-karisti-futbolcu-kacirildi-iddiasiSXHBQ263428SXQ

GurbetciFanatik

UĞUR BORAL GELİYOR
09 Ocak 2012 / 13:03
Kırmızı beyazlı ekipte devre arası transfer çalışmaları devam ediyor. Samsunspor, bir süredir temas halinde olduğu Fenerbahçeli orta saha oyuncusu Uğur Boral ile büyük ölçaüde anlaştı. Başarılı oyuncunun imza için Samsun'a geleceği açıklandı
SÜRPRİZ GELİŞME
Samsunspor, Fenerbahçeli orta saha oyuncusu Uğur Boral'ın işini bitirdi. Kırmızı beyazlılar, transfer çalışmaları kapsamında bir süredir temas halinde oldukları başarılı futbolcuyla prensipte anlaşmaya vardı. Önümüzdeki günlerde Samsun'a gelerek resmi sözleşme imzalaması beklenen tecrübeli futbolcunun, Trabzonspor karşılaşmasına yetiştirilmesi için yoğun çaba sarfediliyor.

KALECİ DE ALINACAK
Öte yandan bir tane yerli kaleci olmak üzere bir tane daha oyuncu transfer etmek için çalışan kırmızı beyazlı ekibin bu isimlerle anlaştıktan sonra transferi sonlandıracakları açıklandı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, yaşanan kötü günlerin bir an önce giderilmesi noktasında yönetimin bir şeyler yapmasını beklediği açıklandı. Samsunspor yönetimi de hazırlıklarını bu yönde sürdürüyor.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=69277

55ertan

UĞUR BORAL´la transferleri nokta atisla kapatmis oluruz  :ok
Adnan Sezgin bir transfer daha yapilacak demisdi zaten.

55cem55

Sonucta bi sol beg lazım ve bu bizim bildiğimiz Uğur Boral ise müthiş olur evet 6 aydır doğru durust oynamıyor ama idman eksiği olduğunuda sanmıyorum inş. hızlı şekilde adapte olur ve muthiş çıkışını takımımızla beraber yasar...

Her ne kadar sevilmese de bende dahil Bance Gekas iyi bir ikili olabilir düşüncesindeyim...

Malesef ki o gelirse super olur bu gelırse super olurda bunları oynatacak maça hazırlayacak petkoviçe bi beyin transferi lazım tabi öğrendiğim kadarıyla nakil yapılmayan tek organ da beyinmiş o transferde yattı...

özkan

yav sezoın sonu sözleşmesi biten adam kiralıkmı alınırmış kaldıki frankfurttun ihtiyacı oaln bi adam bu.gözünüzü seviyim her gördüğünüzü gerçek olarak algılamayın

twitter

26 tane adam aldık sezon başından bu yana
içlerinde yararı dokunan ?
ertuğrul, ufaktan bance
çok çok kötü bir durum...

can yücel  şiiri gibi oldu ;D

GurbetciFanatik

Ugur Boralda gerceklesirse sayet
Ugur Boral
Murat Ceylan
Gekas
Serdar Özkan
Tisdell ??
ve
Selim Teber
Gurur
bence yeter o zaman

FaTiH_HaN

--------------Ertuğrul--------------

--------Kemal---------Bahia--------

Adem-------------------------Yenal

---------M.Ceylan---Fink-----------

Serdar-------M.Yıldırım---------Uğur

----------Theofanis Gekas----------

Uğur tranferi bitmiş gibi görünüyor, abilerin aldığı duyumlar, gazetedeki haberler bunu doğruluyor. ts maçına bu kadro ve dizilişle çıkarsak ben puan yada puanlar alabileceğimizi düşünüyorum. Top rakipteyken orta sahadaki oyuncularımızın hepsi basan, pres yapan adamlar, kontra ataklarda ise sağ ve sol açıklarımız etkili olabilir, forveti konuşmaya bile gerek yok, top geldiği zaman tabelayı değiştirir  :)

Mert

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 09 January 2012, 16:39:47
--------------Ertuğrul--------------

--------Kemal---------Bahia--------

Adem-------------------------Yenal

---------M.Ceylan---Fink-----------

Serdar-------M.Yıldırım---------Uğur

----------Theofanis Gekas----------

Uğur tranferi bitmiş gibi görünüyor, abilerin aldığı duyumlar, gazetedeki haberler bunu doğruluyor. ts maçına bu kadro ve dizilişle çıkarsak ben puan yada puanlar alabileceğimizi düşünüyorum. Top rakipteyken orta sahadaki oyuncularımızın hepsi basan, pres yapan adamlar, kontra ataklarda ise sağ ve sol açıklarımız etkili olabilir, forveti konuşmaya bile gerek yok, top geldiği zaman tabelayı değiştirir  :)

Gekas tek başına yapabilir mi bilmiyorum ama ne zamandan beri aklımda olan taktik bu işte.Kanat bindirmesi yok bizde uğur ve serdar'ın bu işi çözdüğünü düşünürsek iş bitmiştir.