Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Kodalak

stoper şart orasıda kesin,hele şu maçta akaki vampirinin hareketinden sonra ,ama orta  sahada murat ceylan ve murat yıldırım a destek olacak 10 numara şart,şahsen murat ceylanı beğendim topu iyi oynayıp,oyuna iyi sokuyor.

forvette alalım

özkan

Teknik direktör alalım,transfere gerek yok.

FaTiH_HaN

Uğur Boral bu sezon çok fazla forma şansı bulamadı fb-bjk maçında oynadığını hatırlıyorum, güzel performans sergilemişti, alexin attığı golde uğurun şutu direkten dönmüş alex dönen topu boş kaleye atmıştı. Uğur çok yönlü bek olarakta kullanabiliriz, sağ açık olarakta kullanabiliriz, bence sağ açık olarak düşünülebilir, ceza sahasına girmeye çalışan bir futbolcu, gelmesini çok isterim.

mehmet yılmaz

Uğur boral tamam gibi bittiği yönünde sağlam sözler duyduk sakatlığı yoksa tam bize göre olur

ahmetsefa55

ligi bilen bir stoper ve bek lazım.
fınk ve hakan'ın toplamda yaptıgını tek basına yapabılecek murat ceylan gıbı bır adam daha bulmamız lazım.

feveran

mehmet abi bide holosko dıyolar oda olursa mukemmel olur

kuzey55

holoskoyu bende duydum ama çok lüsk olur orta saha ve hücum hattı defansa ve beke adam lazım

**KaR6**

holosko'yu bırakmıyomus carvalhal diye duydum ben de..

Ollivanders

Ben holoskonun imzaladıgını bile duydum:) Samsunspor bu  adamı dansöz yapar :D

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 09 January 2012, 12:25:28
holosko'yu bırakmıyomus carvalhal diye duydum ben de..
2 mactır kadroya almıyo.
mal mı la bu carvalhal ?  :hnk:

**KaR6**

ben bişe duymadım abi, vazgeçtim  :) tekrar ediyorum, org.tr de yazmadan hiçbir şeye itibar etmiyorum..

feveran

şimdi ntv de gekas la haber gec tı  ılk gelen yunanlı dıye 5 aylıgına kıralamışz öyle dedı

Sol Açık

Uğur Boral'ın da çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Bu arada forumda adı çeşitli şekillerde çok kez anılan Turgut'u da G.Antep almış...

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/56159/kutlu-turgut-dogan-sahin-transferine-karsiyim

berusa55

Alıntı yapılan: feveran - 09 January 2012, 12:41:57
şimdi ntv de gekas la haber gec tı  ılk gelen yunanlı dıye 5 aylıgına kıralamışz öyle dedı

Gekas da mi kiralik  ???

mehmet yılmaz

Her ne kadar bazılarımız beğenmese de bence Önder Turacı, Akaki'den on kat daha faydalıbir transfer olur. Yanlış anlaşımasın, birşey duymuş değilim ama bize stoper lazım, sol bek lazım...