14 - Murat Ceylan

Başlatan AntZ, 28 December 2011, 13:18:08

« önceki - sonraki »

binikalamadım

ayağına sağlık teşekkürler...gekas ilede anlaşırsan güzel günler göreceğiz inşallah

masbene

Gorkem

güzel oynadı tebrikler. >l< >l< :_nazar :_nazar

Ayberk

Orta sahaya dinamizm getirdi, bana geçen seneki Hakan Bayraktar'ı da andırdı, top saklaması, basit oynaması, şuttan kaçması(!) ve orta sahaya liderlik etmesiyle. İnşallah daha iyi olur da tutarlar şu takımı ligde

AllydeenleaR

ortasahada bi liderimiz olsa eminim ki dünkü oynadığı futbolun çok daha üzerine çıkacak.

fanatik samsunsporlu

ilk yarıda alsaydık muratı daha fazla puan toplardık.göndermedi şerefsizler

Desiqner

:_nazar Nazar Değmesin Kardeşim Süperdin... İlk maçı olmasına rağmen herkesi uyardı oyunu yönlendirdi çok kaliteli bize çok faydası dokunacaktır...

kale5501

murat candan oynadın hele o hırsın varya teşekkürler

feveran

CEYLAN GİBİSİN KARDEŞİM

fındık

Yalnız Büyük kaptan Emin Kar'ın yazısında okuduğum yazı murat ceylanın gereksiz bir transfer olduğunu kaleme alması düşündürücü gibi...

Ahmeti

Bize gelmeden önce düşünceliydim uzun zamandır oynamayan bir futbolcu böyle zor geçen bir sezonda bize nasıl faydalı olur diye. Ama bakıyorum ki bizde sürekli oynayan bazı futbolculardan çok daha iyiymiş.

masbene

sahada herşeyin farkında, herkesi uyarıyor fişekliyor. sorumluluk sahibi gibi görünüyor. inşallah murat yıldırım gibi bağrımıza basacağımız bir oyuncu olur

özkan

1 futbolcu bu kadar etkiliyorsa ortasahayı,hakanı gönderen yamuklara selam olsun..Ellerinize sağlık  >:(

GençKozluklu

Alıntı yapılan: özkan - 09 January 2012, 16:09:49
1 futbolcu bu kadar etkiliyorsa ortasahayı,hakanı gönderen yamuklara selam olsun..Ellerinize sağlık  >:(

hocam yorumalrına ve görüşlerine saygı duyuorum. Lakin bir tane olumlu mesajınızı göremedim. Yazdıysanız ben mi gözden kaçırdım. Her noktadamutlaka negatif bir şeyler yazabiliyorsunuz. Doğrusu çok ilgmi çekti. Burada Murat2ı belki takdir edebielceğin bir yerde dahi bir gönderme yapabilmek yeteneğinize şaşırmamk mümkün değil. Forumun renkli kişilerindensiniz.

özkan

yanlışları söylüyoruz,ben göndermedim hakan bayraktarı.gönderenlere ince selam ettik o kadar  :)

+ uzakdan samsunspor daha güzel sözünün gerçekliğini samsunda yaşanan acı olayları gördükçe insan doğal olarak sitemkar oluyor samsunda.

Ayrıca oturaklı yazınız içinde tebrik etmek gerek,görüşünüzü saygı çerçevesi içersinde belirtmişsiniz.Ama benimde yapım bu,bi yerde eksiklik varsa dile getiriyorum,söylemek zorundayım.Sonuçta sen hakan bayraktarı gönderiyosan en kötü ihtimalle bir murat ceylan koymak zorundasın o takıma sezon başı.Haksızmıyım  :)