22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

masbene

tatlıyı yedim geliyorum der gibi :)

isa55

Bence de takımın eniyisiydi. GS maçında daha iyi bir performans bekliyorum senden. Karşında seni durdurabilecek bir bek yok. Bu fırsatı kullan.

##kdc##

fanatik samsunsporlu

adem güveniyoruz sana

olcay

ya resmen salak.vur kornere gerzek.3 kişi topu kaptırdınız adama ya.bi de gittin gol de attın. zaten korkak korkak oynuyon.hakan la sen gitmeden ben rahatlamıycam arkadaş :kafa:

Serkan

kendisine 3 istanbul takımının formasını da hediye etmeyi düşünüyorum ki bir daha maç sonrası biz göz yaşı dökerken o forma peşinde koşmasın...

masbene

ne yazık ki bunlar oluyor.ulan alma formayı işte 90 dk alkışlanıyosun ama mac sonu 2 dk icinde sıvıyosun. cok lazımsa gs forması git store dan aldır

cembaba

Ne yaptı ki Adem formasını alabilir. Herkes forma değiştirebilir. Bence çok abartıyoruz. Murat Yıldırım'da Şirinler'e çağırdığında gitmedi denildi. Adam 5'e 2 çalışıyordu. Boşluk bulunca çıktı. Bunun gibi bir olaydı bence. Herkes Adem gibi yürekten oynasa, şu anki konumumuz farklı olurdu. He goldeki hatası çok büyük. O konuda haklısınız.

RT55

bende maç sonrası birilerinin forma peşinden koşmasından nefret ediyorum-siz adam olun sizin formanızı istesinler-eskiden bu işler böyleydi..

Serkan

yok kardeşim; sahada rezil olmuşken ; gidip adamlardan yalvar yakar forma isteyemezsin.. İSTEMİCEKSİN...

AhmetDenizci

Tek kelimeyle adamsın! Bugün oyuna girmenle oyunu bize döndürdün, çok mücadele ettin, helal olsun!  >l<  >l<

mehmet yılmaz

Lazar'ı izledikten sonra Adem bize Ramos gibi geldi. Hırslı ve etkili oynadı, penaltılarda golünü de attı.

kuzey55

bu sezon bizi götürür bence.hücumlarda da gayet iyi.tebrikler adem.

##kdc##

GökhanÇağlar

seviyorum bu adamı,böyle devam et Adem. >l<