Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

SSKLA

Alıntı yapılan: kavak_55 - 07 January 2012, 14:57:56
gegasla anlaşma kaç yıllık oldu bilen varmı inşallah opsiyonu bizde şeklinde alırlar veya 1 ,5 yıllık

2,5 yıllık ;)

kavak_55

inşallah sakatlık felan yaşamazsa çok işler yapar diye düşünüyorum yönetim bu transferle yüzümü güldürdü sağolsunlar.

Vural temiz

Roger Wittmann Sportmanagement e.K.
Bu menecer ( Fink, Bence, Teber, Gekas ) Linconunda Meneceri
Mannheim Ludwigshafen bana cok yakin

Wittmannin sayesinde bize geldiler

delacoste

Arkadaslar ben frankfurt yakinlarinda yasiyorum.ve inanin bana hangi almanla konustuysam hepsi Samsunspor u biliyor artik cok üzüldüler gittigine cok iyi futbolcu dediler.
Süper bir transfer tebrikler bu aksamda insallah aliriz maci

silopilimuhsin

Gekas 55 defa milli olmuş tesadüfe bak

Ollivanders

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Serpico - 07 January 2012, 22:47:57
Sol bek kesinlikle şart.

Ve Takima Beyin sart assist yapabilecek top dagitabilecek takimi öne sürebilecek bir 10 numara sart.

Atakumlu

sol bek-stoper-ofansif orta saha ve hatta ertugrul u zorlayacak bi yedek kaleci ....

isyan

ahmetsefa55

bu maçla beraber eksikliği çok daha iyi gördük ;

bir kere takımın stoper eksıklıgı var.akaki çok kötü.hiç güven vermiyor.acil süperligi bilen bir stoper alınması şart.

2.si eğer iyi bir takım olmak istiyorsak sol bek şart !

3.sü fink ve hakan'ın yaptığını toplamda 1 kişi yapabilir.murat ceylan gibi bir topçu almamız lazım kesinlikle !

4.sü bir kanat adamına ihtiyacımız var.top tasıyabılecek , orta kesebılecek , sut cekebılecek etkılı bır adam !

ve 5.si gekas'ın acilen takıma monte olması gerekiyo.

cezayir55

pal lazar zenke dominquez bahia kubitia gonderilsin

silopilimuhsin

LisandroLopez

Gekas kupa maçında oynar Ts maçına hazır olması için.. Ama Akaki sen oyuncu falan değilsin..
Panik atak Adem, Hakan Arslan, Yenal ve hatta Ertuğrul süper lig için oldukça yetersiz.
Bu oyuncuları faydalı bulanlar puan durumumuza ve yediğimiz gol sayısına baksınlar..
Bu oyuncularla düşmenin en büyük adayısın.. Ankaragücünden daha büyük aday hemde..
Bu savunma hattıyla 5 atsan 6 yersin 6666666!!!!

AllydeenleaR

kimin geleceğini bilmem de azcık beyni olan adamlar gelsin. orta sahayı geçince ne yapacağını bilen futbolun sadece fizikle oynanmadığını bilen adamlar gelsin

55__Gurbet__55

Stoper
SolBek(bitane dogru dürüst sol bek alamadilar)
sol acik
oyun kurucu