Nostalji ( çubuklu) Forma Satışa çıkıyor...

Başlatan Serkan, 03 November 2011, 23:19:13

« önceki - sonraki »

seydo55

Gekasın üzerinde görünce uzun kollu çubuklu geldi diye heyecan yaptım :) errea'yı arayıp gelip gelmediğini sordum gelmeyecek dedi eleman gelmeyecek ama badi var kısa kollu formanın altına giymek için havalarda ısınır bir kaç ay sonra diye de ekledi endüstiriyel futbolunuza diye başlayan cümle kurmak istedim...

ugrass

kumköylü ahmet

Biri Banada Yollasinyaaa neolur masrafi neyse ben yollucam hatta taksi parasini bile benim icin ugrasdigi icin harcamis oldugu vakdi bilee offf yaaa

cgr

Harbiden Gekas'ın üzerinde uzun kollu nostalji forma var ama satışta neden yok ?!?

nomak55

beyler ben samsuna gittiğimde direk erreaya uğradım bir tane çubuklu forma aldım arma baskı değil dikişli ve çok güzel arkasına yazı, numara ve ön tarafada reklam baskısını yaptırdım 55 TL tuttu bencce güzel ayrıca erreanın yetkilisi ile görüştüğümde bunu kargoda yapabileceklerini söylediler.
bence bir arayın görüşün
Tel:0 362 202 00 62

Burak

Alıntı yapılan: nomak55 - 09 January 2012, 15:33:33
beyler ben samsuna gittiğimde direk erreaya uğradım bir tane çubuklu forma aldım arma baskı değil dikişli ve çok güzel arkasına yazı, numara ve ön tarafada reklam baskısını yaptırdım 55 TL tuttu bencce güzel ayrıca erreanın yetkilisi ile görüştüğümde bunu kargoda yapabileceklerini söylediler.
bence bir arayın görüşün
Tel:0 362 202 00 62

benden sadece isim ve numarayla 55TL verdim eminmisin reklamın da içinde olduğuna ?

Serkan

Burak

Alıntı yapılan: Burak - 09 January 2012, 16:33:46
benden sadece isim ve numarayla 55TL verdim eminmisin reklamın da içinde olduğuna ?

Bu konuda bilgisi olan varmı isim reklam numara toplam kaç lira ?

Serkan

Senin kol reklamın bende burak; Nostalji forma reklam isim numara 55 lira

Burak

Alıntı yapılan: Serkan - 09 January 2012, 18:02:07
Senin kol reklamın bende burak; Nostalji forma reklam isim numara 55 lira

O zaman kız bana yanlış söyledi bana hepsi 62.5 olacak dedi bende reklamı kız anlamaz diye sonra yaptırırım dedim o zaman bana bir reklam borçları var :) madem öyle sen onu verde bana ikisini beraber yaptırayım kanka

nomak55

Alıntı yapılan: Burak - 09 January 2012, 16:33:46

evet abi her yapıştırma 5 tl idi çok iyi hatırlıyorum reklam isim numara 15 tl  tuttu formada 40 tl 55 tl oldu

Ahmeti

Burak

tanesi 7.5 olmuş aradaki fark oradan kaynaklanıyor sanki forma ucuzmuş gibi baskı fiyatını arttırmışlar .  :kafa:  siyah formayı futbolcunun üstündeki hali ile almaya kalksan 100 lira ediyor !

nomak55

Alıntı yapılan: Burak - 10 January 2012, 18:17:05
tanesi 7.5 olmuş aradaki fark oradan kaynaklanıyor sanki forma ucuzmuş gibi baskı fiyatını arttırmışlar .  :kafa:  siyah formayı futbolcunun üstündeki hali ile almaya kalksan 100 lira ediyor !

abicim fırsatçı bunlar benzine falan zam geldi diyemi yapıyorlar herşeye zam geliyor canına yandığıımın memleketi ya