Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

maviay55

AlıntıSamsunspor'a helal olsun Gekas'ı almış şuana kadar en iyi devre arası transferi diyebilirim.

td den bir yorum..

bu transferi eziktaş ya da fenev yapmış olsaydı kaç sayfa verirlerdi gazetelerden,kaç saat tartışılırdı tv de... tebrikler kazım başkan-adnan sezgin harika bir iş çıkardınız  >l< >l<

fanatik samsunsporlu

aranan kan bulundu.bir tane de oyun  kurucu

BEŞİKTEN_MEZARA

Beyler gekas tartisilmaz ama 18 futbolcusu ona top goturmesi lazim kanatlarin yada olmadi iyi bir ortasaha lazim gekas 0 ceker yoksa..serdardan umutluyum

seskat

şükürler olsun, sonunda aldık. bu adamın idman eksiği yoktur. itoş macında oynar ve cakar 1-2 tane inceden  :D

holigan5565

Gekas geldi mi yoksa rüyamıydı dün akşam konuştuklarımız

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: holigan5565 - 07 January 2012, 11:43:41
Gekas geldi mi yoksa rüyamıydı dün akşam konuştuklarımız

resme bak resme  :kanka: gekas başlığındaki  ;D

Sercan

Harun55

Idmanda Serdar Özkan'dan bir kare..

Veeee GEKASSS SAMSUN'DA !!!

holigan5565

Rüya değilmiş gerçek iinanamıyoruym ??? :holey: :deli: :ok

Harun55

Vallah aynen bende inanamiyorum insallah Gekas ikinci devrede bizim isimize yarar. Ligde kalalimda gelecek sene daha güzel bir kadro kurup yüksek hedefler koyariz insallah..

55.hakan

Karşılama olmadı galiba?Bu arada bu sene Samsun'a gelen en fazla yabancı turist Yunan turistmiş.Tribünde Yunan taraftar da görebiliriz dolayısıyla.

King1965

Beyler Trabzon macında oynar ve trabzona gol atarsa ben bu oyuncuyu yunan munan dınlemem artık öperım :)))

AhmetDenizci

07 January 2012, 12:42:49 #2757 Son düzenlenme: 07 January 2012, 13:12:52 AhmetDenizci
Devre Arası Raporu:

Ufuk Bayraktar, Orhan Taşdelen, Dilaver Güçlü, Ersin Veli, Ahmet Şahin, Ergün Teber, Mustafa Sarp gönderildi.

Murat Ceylan, Serdar Özkan, Theofanis Gekas alındı.

Doğan Haber Ajansından Murat Ozan Sandıkçı'nın facebook sayfasından: ‎3 oyuncu daha alacaklar. Bir kaleci, bir on numara, bir de forvet.

samsunmania

Gekas Samsun'a geldi, G.Saraylı taraftarlar karşıladı
Samsunspor'un anlaşmaya vardığı Yunanlı golcü Gekas, bu sabah Samsun'a geldi. Daha sonra tesislere giden Gekas, takım arkadaşları ve teknik heyetle tanıştı. Yunan oyuncuyu karşılaşmak için havaalanına Samsunsporlu taraftarlar gitmedi. Onu, Süper Lig'de bugün oynanacak Samsunspor - Galatasaray maçı için Samsun şehrine giden sarı-kırmızılı taraftarlar karşılayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

12:08 | 07 Ocak 2012

Spor Toto Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Samsunspor, transferlerine de bir bir imza attırıyor. Dün Ankaragücü'nden Serdar Özkan'ı 5 aylığına renklerine bağlayan Samsunspor yönetimi, bu sabah da daha önceden anlaşmaya vardığı Yunanlı golcü Theofanis Gekas'ı Samsun'a getirdi.

Kulüp tarafından karşılanan ve Nuri Asan Tesisleri'ne geçen Gekas, teknik heyet ve takım arkadaşları ile tanıştı. Son detayların görüşülmesinin ardından Gekas'ın Samsunspor'la sözleşme imzalayacağı belirtildi.

http://spor.milliyet.com.tr/gekas-samsun-a-geldi-g-sarayli-taraftarlar-karsiladi/spor/spordetay/07.01.2012/1485769/default.htm

İşte yönetim böyle kendi kendine işler yapıp olayı gizeme bağlayınca rezil görüntüler ortaya çıkıyor. gekas'ın geleceğini hber vermeyen yönetim yaptığı hatayı anlamıştır umarım.

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: samsunmania - 07 January 2012, 13:17:26
Gekas Samsun'a geldi, G.Saraylı taraftarlar karşıladı
Samsunspor'un anlaşmaya vardığı Yunanlı golcü Gekas, bu sabah Samsun'a geldi. Daha sonra tesislere giden Gekas, takım arkadaşları ve teknik heyetle tanıştı. Yunan oyuncuyu karşılaşmak için havaalanına Samsunsporlu taraftarlar gitmedi. Onu, Süper Lig'de bugün oynanacak Samsunspor - Galatasaray maçı için Samsun şehrine giden sarı-kırmızılı taraftarlar karşılayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

12:08 | 07 Ocak 2012

Spor Toto Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Samsunspor, transferlerine de bir bir imza attırıyor. Dün Ankaragücü'nden Serdar Özkan'ı 5 aylığına renklerine bağlayan Samsunspor yönetimi, bu sabah da daha önceden anlaşmaya vardığı Yunanlı golcü Theofanis Gekas'ı Samsun'a getirdi.

Kulüp tarafından karşılanan ve Nuri Asan Tesisleri'ne geçen Gekas, teknik heyet ve takım arkadaşları ile tanıştı. Son detayların görüşülmesinin ardından Gekas'ın Samsunspor'la sözleşme imzalayacağı belirtildi.

http://spor.milliyet.com.tr/gekas-samsun-a-geldi-g-sarayli-taraftarlar-karsiladi/spor/spordetay/07.01.2012/1485769/default.htm

İşte yönetim böyle kendi kendine işler yapıp olayı gizeme bağlayınca rezil görüntüler ortaya çıkıyor. gekas'ın geleceğini hber vermeyen yönetim yaptığı hatayı anlamıştır umarım.

allah  kahretsin