STSL 2011-2012 / 19.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Galatasaray

Başlatan Sercan, 04 January 2012, 21:04:22

« önceki - sonraki »

engin55

Bende murat yıldırım ve murat ceylandan gol bekliyorum

##kdc##

Bu maçtan iki dileğim var;
Öncelikle inş yeneriz, sonrada şu elmander haklı veya haksız kırmızı kart görür inş  :redcard:

isa55

Yapılan transferlerle birlikte kazanma umudum arttı. Haydi  samsunspor_x

silopilimuhsin

Kaya

Takım yapımızı,oyun şeklimizi ve bu sene elde ettiğimiz skorları düşündüm de aklıma Evren Turhan geldi.. Dakika 64 te sol çarprazdan golü atıp 1-0 kazandığımız içerideki Gs maçı.. Ne olur alalııııım şu maçıı  samsunspor_x

ngonge

Şimdi Murat ceylan ile Serdar Özkan mı oynayabilecek?

Muhtemel Serdar yedek olur, M.Ceylan 11'de başlar.

fanatik samsunsporlu

cembaba

Bugün bir başka hissediyorum. Bugün bizim günümüz... Bugün yepyeni bir sayfa açalım. Allah yardımcımız olsun. Galatasaray'ı yenip, yeni bir serinin başlangıcına imza atalım.

5trawberry

##kdc##

Yeni transferler takımla idmana çıktı mı hiç? Yarın oynayamıcaklar heralde murat haricinde?

kumköylü ahmet

uyumadan vakit gecmiyor taaaaaaahh uzaklarda bile olsak kalbim samsunda..Hayirli Geceler arkadaslar ALLAH Rahatlik versin..

feveran

AKŞAMDAN BERİ UYKU TUTMUYOR BU AKŞAM CİNCONU 19 MAYISIN ÇİMLERİNE GÖMMEMİZ LAZIM

Ahmeti

İstanbul'da önemli bir futbolcumuzu sakatlayıp maç sonuda üçlü çektiren Sabri'ye bu maçta o üçlüyü giydirmek lazım.

cembaba

Gs, Ts, Ordu maçlarından alınacak 2 galibiyet bizi ilerisi için bir hayli umutlandırır. Allah'ım sen yardım et...

Jnr.Serkan

Bance geldiğinin ertesi günü sanırım sahaya çıkmıştı.Gekas'la serdar'da oynayabilir.

Hiç takımla idmana çıkmayan bir Gekası,6 aydır takımla idman yapan Ekighoya değişmek hoca için hiçte zor olmasa gerek