22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

Kodalak

istediğinde heryönü ile iyi oynuyor

5trawberry

Takımda yüreği ile oynayan, gerçekten bu takımın halini düşünen ve canla başla mücadele eden kim var deseler, Murat zaten herkes tarafından biliniyor,sonrasında Adem derim. Çünkü bu takımın ne şartlar altında lige çıktığını, taraftarın ne derece emek verdiğini o çok iyi biliyor. Diğerleri karpuz gibi yatarak büyümeye çalışan cinsten..

masbene

en iyi yaptığın şey sırf defans yapmıyor, sıkça rakip orta sahası ve kanadını delen hareketlerle içeriye sokuluyorsun ve bu atakların kimi zaman  bize gol de getirdi.  işte bu seni diğerlerinden farklı yapıyor. Allah sana güç versin

hakan55

Birde her maç öncesi dua etmesi yokmu daha da büyütüyor gözümüzde seni..

Jnr.Serkan

Takımda Kemal,Adem,Murat dışında göze batan isim yok.O kadar transfere rağmen,sadece geçen seneden kalan oyuncuların iyi performans göstermeside ayrıca irdelenmesi gereken bir konu

buonanotte

Sınırlı yeteneklerine rağmen elinden geleni yapıyor.Yüreğiyle oynuyor. >l<

özkan

Formasının arkasındada ADEM S. ALKAŞİ yazıyordu  >l<

SametYılmaz55

ne varsa eskilerde var helal olsun Adem

Burak

Alıntı yapılan: özkan - 05 January 2012, 16:31:54
Formasının arkasındada ADEM S. ALKAŞİ yazıyordu  >l<

Eşinin ismi olması lazım Serçin galiba ?

özkan

aynen  ;) Yüreğin yeter adem

kamuri

sanki petkoviç sana sen sadece defansif görevini yerine getir hucuma hiç katılma demiş.Gençlerbirliği maçında aynen oyle oynadın defansıf anlamda iyi ama ofansa katkın bi sağ beke göre iyi değildi ya bi tane bile adam akıllı bindirmeni göremedik bu maçta

Kaya

Ankarada canlı izledim televizyondan nasıl göründü bilmiyorum ama takımın en iyisiydi bana göre..Ön yargılarımızdan arınalım..

silopilimuhsin

sıkı çalış koçum

YaşarDoğu

Adem o bakışı napcaz :)

SametYılmaz55

tetikçi gibi valla:) hayırdır bir durum mu var gibi bakıyor :D