Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 06 January 2012, 23:42:46
Alman 2. ligine düşen frankfurtun forvetimi? Yoksa yanlış mı anladım?

Biz küme düştüğümüz zamanlarda kadromuzda Celil, Serkan öncesindeki yıllarda Ertuğrul, Ercan, daha öncleri Tanju, Dobi Hasan gibi oyuncular vardı, Bir takımın küme düşmesi oradaki bütün oyuncularla ilgili birşey değildir. Ben çok güveniyorum Gekas'a...

SerhaT55

Gekasın pasaport işlemleri uzun sürdügü için sabaha 07:10 uçagı ile Samsun a gelecektir .

bluegreen55

gekas 61 nolu formamı giyse napsa... memleketi sayılır  ;)

sadece55

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 07 January 2012, 00:02:16

Gekas şuan Samsunspor futbolcusudur..Çok saçma bir yorum yapmışsın bence

ahmetsefa55

pavel nedved : bir takım küme düşerse futbolcular gider adamlar kalır  ;)

Shane_Falco

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 06 January 2012, 23:42:46
Alman 2. ligine düşen frankfurtun forvetimi? Yoksa yanlış mı anladım?

Çok pardon ama adamlar çöp alsa takımına öve öve bitiremez biz harbiden işe yarayacak adam alıyoruz kendi kendimizi küçümsüyoruz...

Bursa sezon başında Allahın İsveç liginden 8 milyon'a Bangura diye bir adam alıyor.Yok İsveç'de 9 gol atmış yok şöyleymiş yok böyleymiş diye yere göğe sığdıramadılar.Adam'ın performansı neredeyse beğenmediğimiz Bance ile aynı...

Ordu sezon başında Milan'dan adam alıyoruz yıldız oyuncu adayıymış diye daha gelmeyen adamı över bize paşa yapar Adamı araya giren Karşıyaka kapar Milan'dan kapılan yıldız adam Bank Asya'da bile oynayamaz

Biz gayet makul fiyata kendi ülkesinde,Bundesliga'da gayet adından bahsettiren bir adam alıyoruz.Ama yine ona bir kulp takıyoruz.Diyebilecek bir sözüm yok...

Sercan

Gekas Mehmet abinin de dediği gibi aslen Samsun'lu olabilir..

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 07 January 2012, 00:02:16

OHANESSBURG luk bi yorum olmuş

Vural temiz

Ben Frankfuta 50 km yakininda oturuyorum, benim komsu fanatik Frankfurtlu adamin gitmedigi mac yok ham icerde hem disardaki maclarina gider, Gekasin gittigine cok üzülüyor. Frankfurtun düsmesinin sebebi 7, 8 futbolcusu sakatlandigi icin yoksa ilk 17 macta 7 siradaydilar. Gakasi ben yillardan beri tanirim Bundesligada cok virsatci 90 dakika cok göze batmas ama golünü hep atar. süper bir TRANSFER isimise coook yarayacak.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Sercan - 07 January 2012, 00:06:02
Gekas Mehmet abinin de dediği gibi aslen Samsun'lu olabilir..

Sercan, büyük ihtimalle Samsunludur Gekas'ın dedeleri. Larissa bölgesine gönderilmiş olabilirler, bunu öğrenmeye çalışacağım.

bluegreen55

gekas 61 şakaydı tabi..
ya bunlar yabancılara zncilere fln 55 numara giydirmişlerdi eskidende ona gönderme yapmak istedim tabi farklı anlamlara gidebilir.
hatta gekastan bile soğuyabiiliriz.. vazgeçtim.. =)

ChucKeR

Frankfurtun dusen kadroyu getirin bu lige ilk 10 yapar beyler. Alman liginin temposu yeter. Gekasi kucumsemeyelim. Gecen sene cidden kazayla dustuler gibi oldu. Bu tempo sayesinde 31lik gekas stanculari cebinden cikaracak goreceksiniz.  Bi de bu mubadele hakkinda biz de degisimle gocmusuz buralara bizimkiler selanik ile bugunku kavala bolgelerinden gelmeymis. Rumlar da oralara yerlesmis. O yuzden gekasla hemseri cikmayiz sanmiyorum. Ama egeli cikabilir egede karadenizden fazla degisim yapilmis.

havzalı55

«Τούρκος» ο Γκέκας!
Παίκτης της Σαμσουνσπόρ πρέπει να θεωρείται ο Φάνης Γκέκας, αφού η Άιντραχτ έκανε δεκτή την πρόταση της τουρκικής ομάδας.

nextprevious
Από την Πέμπτη τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα έκαναν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών, αλλά την Παρασκευή ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από την γερμανική ομάδα η οποία έδωσε το «ΟΚ» προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή.

Πάντως, η επιβεβαίωση ήρθε και από την γειτονική χώρα και τώρα το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί το deal φαίνεται πως είναι να πέσουν οι υπογραφές.

«Έχουμε συμφωνήσει με τον Φάνη Γκέκα. Τόσο εκείνος, όσο και οι άλλοι παίκτες που έχουμε κλείσει πιστεύω ότι θα βοηθήσουν πάρα πολύ για να πετύχουμε τους στόχους μας», ήταν τα λόγια του Καζίμ Γιλμάζ, προέδρου της τουρκικής ομάδας.

Yunan basını

berusa55

Frankfurt'ta 9 giyiyormuş; burda da 9 numara boşta. 10 Ufuk'tu o da olabilir. :ok

ugrass

Alıntı yapılan: havzalı55 - 07 January 2012, 00:31:44
 «Τούρκος» ο Γκέκας!
Παίκτης της Σαμσουνσπόρ πρέπει να θεωρείται ο Φάνης Γκέκας, αφού η Άιντραχτ έκανε δεκτή την πρόταση της τουρκικής ομάδας.

nextprevious
Από την Πέμπτη τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα έκαναν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών, αλλά την Παρασκευή ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από την γερμανική ομάδα η οποία έδωσε το «ΟΚ» προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή.

Πάντως, η επιβεβαίωση ήρθε και από την γειτονική χώρα και τώρα το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί το deal φαίνεται πως είναι να πέσουν οι υπογραφές.

«Έχουμε συμφωνήσει με τον Φάνη Γκέκα. Τόσο εκείνος, όσο και οι άλλοι παίκτες που έχουμε κλείσει πιστεύω ότι θα βοηθήσουν πάρα πολύ για να πετύχουμε τους στόχους μας», ήταν τα λόγια του Καζίμ Γιλμάζ, προέδρου της τουρκικής ομάδας.

Yunan basını

gerçekten cok haklılar