Trabzon DEPLASMANI ÖN LİSTE HK.

Başlatan Serkan, 06 January 2012, 19:50:41

« önceki - sonraki »

kefeli55

Desiqner

Alıntı yapılan: emre__ss - 06 January 2012, 22:31:57
ben trabzonda öğrenciyim ve gerçekten de deli gibi gitmek istiyorum maça ama açıkça birşey soracağım işin içinde dayak var mı? :D yani ben hayatımda 5 sene önce bi ankaragücü deplasmanı bide bu sene fenerbahçe kadıköy deneyimi yaşadım ikiside mükemmeldi başka deplasman yok maalesef... hele ki trabzon maçına gitmek mükemmel olur ama işte çevremden duyduklarım açıkçası biraz ürkütüyor.deneyiminiz çok daha fazla ne dersiniz?

Kardeşim ben hayatımdaki ilk deplasmanımı yapacağım İnşallah Samsunsporumuz için dayak yemek gerekiyorsa onuda yeriz ne olacak.Rahat ol yani biz küfür etmedikçe birşey olmaz orada çünkü Samsunda bir olay olmadı.

brigand

ben trabzonda öğrenciyim ve gerçekten de deli gibi gitmek istiyorum maça ama açıkça birşey soracağım işin içinde dayak var mı? :D yani ben hayatımda 5 sene önce bi ankaragücü deplasmanı bide bu sene fenerbahçe kadıköy deneyimi yaşadım ikiside mükemmeldi başka deplasman yok maalesef... hele ki trabzon maçına gitmek mükemmel olur ama işte çevremden duyduklarım açıkçası biraz ürkütüyor.deneyiminiz çok daha fazla ne dersiniz?

Sen o şanlı armalı formayı sırtına geçirdikten sonra kalbin Spartacus gibi çarpmıyorsa , kafandan Serkan Aykut'a 1000 türlü gol attırmıyorsan zaten gitme maça kardeşim !

target_t.t.b

6 yıldır trabzondayım ve 6 yıldır bu anı bekliyorum.en son taraftarımızı il düştüğümüz yıl akçaabat maçında görmüştüm.şükürler olsun o günler tekrar geldi.sizleri beşikdüzünde karşlayacağım:)

Serkan

Beyler deplasman başlığı  bu ; yeri gelecek olay'da olacak kavga'da olacak; olağan şeyler bunlar

emre_ss kardeşim ktü'de bir oluşum var onlarla irtibata geçersen yardımcı olurlar sana

kefeli55

Devam beyler bir tel acmaya gelmedi demin yanlış yazmıştım
47) kefeli55

mehmet yılmaz

Çok önemli bir mazereti, hastası, cenazesi olmadığı halde bu deplasmana gelmeyen adam sağda solda hele de bu forumda bir daha trabzonspor hakkında yorum yapmasın! orada olmak gerekiyor ve olacağız...

kuzey55

olaydan korkan gelmesin kardeşim.hem biz oraya tribün dersi vermeye gidiyoruz...

Desiqner

Alıntı yapılan: samsuni - 06 January 2012, 22:36:31
Çok önemli bir mazereti, hastası, cenazesi olmadığı halde bu deplasmana gelmeyen adam sağda solda hele de bu forumda bir daha trabzonspor hakkında yorum yapmasın! orada olmak gerekiyor ve olacağız...

Abi özellikle sana sorayımda Alaçamdan iki arkadaş gelmek istiyoruz kaç aydır valla bu anı bekliyoruzda biletlerimizin tarafınızdan alınma şansı varmı ? Yani biz önceden ücretinide yatırabiliriz.Maça gideceğimiz zamanda gelip verebiliriz buradan almamız mümkün olmuyorda.İnternetten alsakta onu bastırmak gerekiyor galiba hiç almadım ama biletixten nasıl yaparız ?

CurvaSs

1-Serkan
2-Seyit
3-Cüneyt
4-Ajan
5-özkan
6-özkan 2
7-özkan 3
8-Sercan
9-Tufan
10-Atakumlu55
11-Emrullah
12-Millwall
13-Doğaç
14-Doğaç 2
15-muhalif
16-kuzey55
17-babasamsunlu
18-cany
19-mustafa (serkan)
20-CurvaSs
21- Sevdam55
22- Ufuk_nku
23- zenke
24- zenke 2
25-Kamuran
26-kamuran II
27-Kamuran III
28-sercan5592 I
29-sercan5592 II
30-sercan5592 III
31-hacı
32-sercan5592 V
33-Tahir
34-Kaan
35- Ayberk
36- Berkay
37- kefeli55
38- kefeli55(teo55)
39- samsuni
40- hakkıyeşilyurt
41- mehmetkaya
42- fatihanlı
43-cembaba
44-cembaba
45-Desiqner
46-Desiqner
47-Kefeli55
48-Nihat

ahmetsefa55

bu mevzu olaylarını da dillendirmeyin.
yalandan deplasmanımıza yasak gelmesin.

Desiqner

Alıntı yapılan: muhalif - 06 January 2012, 22:40:08
bu mevzu olaylarını da dillendirmeyin.
yalandan deplasmanımıza yasak gelmesin.

mevzu olacağını sanmıyorum ya maça gelmeyecek adamlar sanalda birbirine klavyelerle saldırıyorlar bu yüzden karışıyor :))

Tahir

Alıntı yapılan: samsuni - 06 January 2012, 22:36:31

Bu lafın üzerine bırak otobüs kaldırmayı Boıng 720 falan kiralayıp trabzona ucmak lazım aşırı izdiham olacağından eminim fazla olanlarıda parasütle indirmemiz lazım trabzona...
Bu deplasmanı kacıran cok sey kacırır :evet:

Serkan

target_t.t.b

emre kardeşim bana özelden ulaş beraberiz gideriz maça.sen yenisin galiba ktü de bunların palavralarını gerçek zannediyosun:))