STSL 2011-2012 / 19.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Galatasaray

Başlatan Sercan, 04 January 2012, 21:04:22

« önceki - sonraki »

engin55

Bilet bulamayanlar birde çelik telekoma bakın derim. Ben dün aldım adam çıkarıp çıkarıp kenara koyuyordu gelenlere ordan veriyordu.

lucarelli

Eboue işi iyi oldu. Ya sabri kazması oynayacak ya da savunmanın göbeği bozulacak. Her durumda işimize gelir.

jean

davidsavage

Mert

Alkışlıyorlar bir de yaa ayıptır lan bu kadar mı menfaatsizlik olur ya.İşte bunlardır fuzuli yere biletleri tüketenler.Bunlar yüzünden belki de gerçek taraftarlar giremeyecek stada.Coşkuyla karşılanmış seveyim öyle coşkuyu ben.

feveran

ne kadar gs li varsa maratonda olacak allahım gül yüzümüze yarın puanları alalım gercekden omuz omuza olmamız  lazım

brigand

Ne yapıp ne edip kazanmamız lazım. Resmen kopmama maçı oldu bizim için. Gerekirse kırıcaz ayaklarını ama alıcaz bu maçı. Hoca bunun farkına varsın diye rüyalarına mı girmek gerekir bilmem ama herkese inat kazanacağız.

fındık

Alıntı yapılan: feveran - 06 January 2012, 18:21:54
ne kadar gs li varsa maratonda olacak allahım gül yüzümüze yarın puanları alalım gercekden omuz omuza olmamız  lazım

Bu oyuncular bu maçı tek başlarına alamazlar ama biz taraftarlar olarakda yarın oyunun içine girebilirsek o zaman sonuca daha kolay gideriz diye düşünüyorum.Onun için herkes yarın 2 kişilik bağırsın NE OLUR

FaTiH_HaN

Yarın Serdar ve Murat Ceylanın oynaması lazım, Serdar daha antremana bile çıkmadı ama Ankaragücünde oynuyordu kondisyon sorunu yaşamayacaktır. 10 numara pozisyonunda oynayabilecek ve forvetlerimize gol pası verebilecek tek oyuncu Serdar. Hocanın forma vereceğini sanmıyorum ama bence oynatmalı.

Jnr.Serkan

06 January 2012, 18:40:34 #144 Son düzenlenme: 06 January 2012, 18:45:03 Jnr.Serkan
Bance geldiğinin ertesi günü oynadı.Serdar'ıda oynatır herhangi bir sıkıntı yoksa.

İddia'da direk 1 verdim.Handikap bizde olsaydı handikap vericektim ama değildi.Haftanın en banko maçı 4,60 mis gibi : )

GökhanÇağlar

Ertugrul
Adem-Kemal-Bahia-Yenal
M.Ceylan-Fink-M.Yıldırım-Serdar Ozkan
Zenke-Anıl Dilaver

bu mac icin en ideal kadro budur bence,orta sahanin hakimi biz oluruz bu kadroyla.

havzalı55

Vip A Tek- Vip A Çift - 200.00 TL
Vip B Tek- Vip B Çift - 100.00 TL
Maraton - 20.00 TL-TÜKENDİ
Belediye Evleri Kale Arkası - 10.00 TL-TÜKENDİ
Şehir Tarafı Kale Arkası - 10.00 TL-TÜKENDİ
Misafir Takım - 10.00 TL-TÜKEND

Theofanis Gekas

yaşadığı şehrin takımı düşme potosına demir atmışken,hala bizans yalakalığı yapabilenlerin gözümde domuz kadar değeri yoktur

özkan

hep içimde bu concon selçuğun maçta kırmızı kart göreceği hissi var..hayırlısı bakalım.

Kodalak

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 06 January 2012, 18:48:37
Ertugrul
Adem-Kemal-Bahia-Yenal
M.Ceylan-Fink-M.Yıldırım-Serdar Ozkan
Zenke-Anıl Dilaver

bu mac icin en ideal kadro budur bence,orta sahanin hakimi biz oluruz bu kadroyla.

serdar,anıl ilemi....