STSL 2011-2012 / 19.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Galatasaray

Başlatan Sercan, 04 January 2012, 21:04:22

« önceki - sonraki »

ChucKeR

gs'den haberler. eboue bugun gidiyomuş afrikaya. kesin yok. sabri de tam olarak hazır değilmiş. ujfalusi beke geçecekmiş ortada semih'in yanında servet ya da gökhan zan oynayacakmış. serveti bilmem de gökhan zan oynarsa nasıl bir skor hayal ediyorsanız samsuna bir gol fazladan ekleyin. ben gayet umutlandım cuma cuma :D

oguz_5528

Burak

bence dışarı noktalardaki bitmiştir maç günü olacaktır diye düşünüyorum

FaTiH_HaN

Ebue olsun olmasın çok fazla farketmeyecek, gs az çok sistemini oturttu, emre çolak bile takır takır oynuyor, önemli olan bizim ne yapacağımız, cumartesi günü benim takımdan beklentim, maç başlama düdüğünden itibaren saldıran, pres yapan, taraftarını coşturan bir Samsunspor sahada görmek, gs yi evimizde yendiğimiz bir maçta gol attıktan sonra ilerde pres yapıyorduk herkes coşmuştu, kale arkasından yaşlı bir amca ayağa kalkıp 'caneeer bas oğlum bas şaşırdı ..... çocukları' diye bağırıyordu. Lütfen şaşırtalım bu ... çocuklarını, bizi utandırmayın.

twitter

Mert

Bugün ben de baktım biletlere en son kale arkaları ve VİP B tarafında bilet kalmıştı.

spooks

davidsavage

Errea'dan bel,evleri kale arkasına aldım bileti,maraton bitmişti.

FaTiH_HaN

Bu maraton biletlerinin bu kadar erken tükenmesi hiç hayra alamet değil.

Mert

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 06 January 2012, 16:48:30
Bu maraton biletlerinin bu kadar erken tükenmesi hiç hayra alamet değil.

Öyle olur zaten özellikle gs,fb geldiğinde heryer dolup taşıyor.Karabük,ankaragücü gibi takımlar gelsin bilet satmak için gişeler maç başlama saatine kadar açık olur.

YaşarDoğu

AlıntıKafilede Eboue'nin yanı sıra, son oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Kazım Kazım, sakatlığı süren Yekta Kurtuluş'un yanı sıra Gökhan Zan ve Aydın Yılmaz yer almadı.

adige73

Alıntı yapılan: ChucKeR - 06 January 2012, 15:24:51
gs'den haberler. eboue bugun gidiyomuş afrikaya. kesin yok. sabri de tam olarak hazır değilmiş. ujfalusi beke geçecekmiş ortada semih'in yanında servet ya da gökhan zan oynayacakmış. serveti bilmem de gökhan zan oynarsa nasıl bir skor hayal ediyorsanız samsuna bir gol fazladan ekleyin. ben gayet umutlandım cuma cuma :D

bildiğim kadarıyla Gökhan Zan Samsun a getirilmemiş

yilmazselcuk55

Galatasaray'ın 19 kişilik maç kadrosu şu şekilde:

Kaleciler
Fernando Muslera
Ufuk Ceylan

Defans
Çağlar Birinci
Hakan Balta
Tomas Ujfalusi
Serkan Kurtuluş
Semih Kaya
Sabri Sarıoğlu
Servet Çetin

Orta Saha
Ceyhun Gülselam
Selçuk İnan
Felipe Melo
Albert Riera
Ayhan Akman
Engin Baytar
Emre Çolak

Forvet
Johan Elmander
Milan Baros
Sercan Yıldırım

maviay55

bırakın onları bu maçı belirleyecek kadroyu tartışalım kendi bacağımızı kendimiz keseceğimiz bir 90 dk daha.gençler maçındaki gibi alan daraltma-alan savunmasını uygularsak dominguez'in yerine murat ceylan'ı koyduk mu gelir 3 puan..