STSL 2011-2012 / 19.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Galatasaray

Başlatan Sercan, 04 January 2012, 21:04:22

« önceki - sonraki »

ngonge

Kendi sahamızda Ankaragücü ile de Beşiktaş ile de başabaş oynadığımız düşünülünce maç gene ortada görünüyor.

Evet, GS çok formda ama bizde çok iyi alan daraltıyoruz, akıllı savunma yapıyoruz, biraz da şansımız olursa neden olmasın...

ugurozkan

Alıntıİngiltere FA Cup 3. turunda 8 Ocak Pazar günü Manchester United ile derbi maçta karşılaşacak olan Manchester City, ortasahanın önemli ismi Yaya Toure ile ağabeyi Kolo Toure'yi oynatmak için talepte bulunmuştu.

2012 Afrika Kupası'nda B grubunda mücadele edecek olan Fildişi Sahilleri Milli takım teknik direktörü Francois Zahoui, BBC Africa'ya yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Kulüpler kuralları biliyor. Oyuncularımın Cumartesi günü Milli takıma katılmalarını bekliyorum. Fildişi Sahilleri Milli takımı, iyi eğitim almış kişiler tarafından yönetiliyor ve İngiltere'deki kişilerin FIFA kurallarını bilmediğimizi düşünmelerine çok şaşırdım.

Milli takım için aday kadroyu çağırdımızda, oyuncular buna FIFA kuralları çerçevesinde uymak zorundalar. Bu yüzden oyuncuları çağırdığımızda, onların kulüpleri tarafından gönderilmek zorunda olduklarını biliyoruz."

FIFA kurallarına göre, Milli takım aday kadrosuna çağrılan futbolcuların, Afrika Kupası'nın 21 Ocak tarihinde başlayacak olması sebebiyle, bu tarihten 2 hafta önce (7 Ocak) Milli takım kampına katılmaları gerekiyor.

Cumartesi günü Paris'te toplanacak olan Fildişi Sahilleri Milli takımı, daha sonra Abu Dhabi'ye giderek hazırlıklarını Birleşik Arap Emirlikleri'nde sürdürecek.

Fildişi Sahilleri Milli takım teknik direktörünün bu açıklamasının ardından, Emmanuel Eboue'yi Samsunspor deplasmanında oynatma planları yapan Galatasaray'a da kötü haber gelmiş oldu.

kaynak: mackolik.com

eboue bizim maçta oynamıyor.

ahmetsefa55

bu iyi oldu.
semih kaya da sakat zaten.sabri de sakat.
defans bloğu bozulmuş oldu gs'nın.

kamuri

sanırım fildişi milli takımının pariste toplanma kararı iptal olmuş ilk başta oyleymiş ama sonra iptal etmişler nedense :o

ngonge

Alıntı yapılan: kamuri - 06 January 2012, 00:41:55
sanırım fildişi milli takımının pariste toplanma kararı iptal olmuş ilk başta oyleymiş ama sonra iptal etmişler nedense :o

ugurozkan'ın verdiği haber daha yeni.

Eboue'nin olmaması çok fark eder bence, Sabri de sakatmış, Ujfalusi'yi sağa çekip stopere Servet'i koyacaklar sanırım?

Bance bunları yerdi be! Ekigho'nun fantezi futboluna kaldık.

MeL_55

-----------------Ertuğrul-------------------

------------Kemal---------Akaki-----------
Adem--------------------------------Yenal

------------------Fink------------------

---------Murat Ceylan-----------------------
--------------------------Murat(K)---------

----Zenke---------------------Serdar Özkan-

-----------------Gekas-------------------

insallah  :-\

erkutdem55

55musa55

Arkadaslar Temel Keskindemir hocamin lafi insallah melekler ve direkler bizimle olur su gol atma kisirligindan kurtulur salatasaray  yalakalarina ve bizanslilara Türkiye Cumhuriyetinin kurulus yerinin neresi oldugunu gösteririz.Haydi Samsunum arma askina artik saha kalk.

cgr

1     0      2        A     U
19:00 194      Samsunspor  v  Galatasaray      v  4.60 3.70 1.40 /  1.75 1.60  

celebi

ercan0655

Semih sabri oynuyor gibi , ebue yok yeneceğiz öyle yada böyle

red_white

sabri gerzeğini tribüne çağıran zihniyetlere müsade etmeyelim lütfen.  :rulet:

brigand

emre

rüyamda kaptanımız atıyordu 1-1 oluyordu maç,bir gol daha atamadan uyandım ..

feveran

Alıntı yapılan: emre - 06 January 2012, 10:32:37
rüyamda kaptanımız atıyordu 1-1 oluyordu maç,bir gol daha atamadan uyandım ..

emre rüyalarına bile girmiş ya