Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: führer - 05 January 2012, 13:53:52
Samsunspor.org yazmadığı sürece hiçbir habere inanamıyorum.
aynen,biraz sabır arkadaşlar.

samet_55

valla kim gelirse gelsinde azıcık ruhuyla gelsin azcık maç kazanma hırsıyla gelsin.dün maçın son saniyeleri serbes vuruş kullanıyoz .11 kişiden 2 si kafa vurmaya gidiyo.sanki 4-0 biz yeniyoz

feveran

Alıntı yapılan: maraton - 05 January 2012, 13:57:02
Kulubümüze kim transfer edilirse edilsin resmi imza atmadan oynamayacagina göre demek ki sabretmenin erdem olduğunu hatirlayip sabredin biraz birbirinize saldirip hakaret edeceğinize  ::)

erdem abi bizde istıyoruz transfer kımsenın dalga gectıgı yok yanlış anlaşılma oldu sanırım

Sony

Arkadaşlar kendi adıma özür dilerim de ; şu hassas günlerde insanların SAMSUNSPOR'umuz için dalga geçer gibi laflar söylemesi kanıma dokunıyor;
ya hiç utanmadan beyaz evde döner yiyor denmesi beni sinirlendiriyor; daha sonra da kaç paralık adamsın denmesi beni de zıvanadan çıkardı TEKRARDAN ÖZÜR DİLERİM.

feveran

BENDE ÖZÜR DİLERİM FAKAT HEPİMİZİN TEK İSTEĞİ SAMSUNSPORUMUZUN BAŞARILI OLMASI YENILDIMI 1 HAFTA MORALIM BOZUK GEZIYORUM

alex agbo

kim gelecekse gelsin çabuk gelsin. transfer lazım artık

samisos55

Alıntı yapılan: seydo55 - 05 January 2012, 13:38:52
samisos55 söyle Gekas nerede ? ben bir duyum aldım ama kaynak sağlam değil Gekas İpsala sınır kapısından gümrük memurlarıyla çay içiyormuş 
hiç kusura bakmayın ama ilk makara böyle gelişti ve kendini cok zeki zanneden arkadas aklı sıra espiri yapmaya çalişmiş bende arkadasın gururu kırılmasın die espiriye espiriyle cvp verdim olay bundan ibaret yanii

silopilimuhsin

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

CurvaSs

Alıntı yapılan: samisos55 - 05 January 2012, 14:07:24
hiç kusura bakmayın ama ilk makara böyle gelişti ve kendini cok zeki zanneden arkadas aklı sıra espiri yapmaya çalişmiş bende arkadasın gururu kırılmasın die espiriye espiriyle cvp verdim olay bundan ibaret yanii

tamamdır arkadaşlar, uzatmanın manası yok, sakin olalım lütfen.

oguz_5528

Gekas ile ilgili şunu kesin olarak söylemek gerekir ki Frankfurt Gekas'ı satmak istiyor.Yazın zaten sözleşmesi sona eriyormuş.Tek ilgilenen biziz herhalde ki bütün haberlerde samsunspor yazıyor

GurbetciFanatik

Samsun'a Yunan forvet!Prensipte anlaştılar! Eintracht Frankfurt'un Yunan forveti Theofanis Gekas'ın Samunspor ile anlaşmaya vardığı belirtildi.
05 Ocak 2012 Perşembe - 13:00
DHA Samsunspor Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt takımında forma giyen Yunan forvet Theofanis Gekas'la prensip anlaşmasına vardı. Gekas'ın bir kaç gün içinde Samsun'a gelerek sözleşme imzalayacağı belirtildi. Bu arada Kırmızı-Beyazlılar Ankaragücü'nden Tonia Tisdell'i de renklerine bağladı. Tisdell bugün Samsun'a gelerek sağlık kontrolünden geçti.

DHA'nın haberine göre; ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile berabere kalan Samsunspor kaçan 2 puana üzülüyor. Teknik direktör Vladimir Petkoviç, iyi mücadele ettiklerini ve rakibe net bir gol şansı vermediklerini söyleyerek, "Yediğimiz golü de kendimiz attık. Takım olarak disiplinli oynadık. Oyunumuz açısından bir gelişme kaydediyoruz. Biraz daha fazla kaliteli oynarsak bundan sonraki maçlarda daha iyi direnebileceğimizi, daha iyi sonuçlar alabileceğimizi gördük" dedi.

GALATASARAY HAZIRLIĞI

Cumartesi günü oynayacakları Galatasaray maçı hazırlıklarına da bugünden itibaren başlayan Samsunspor'da sakatlığı bulunan Selim Teber ve ülkesinin milli takımında bulunan Bance çalışmada yer almadı. Taktik ağırlıklı yapılan antrenmanda teknik direktör Petkoviç, oyuncularıyla yakından ilgilendi.

TONİA TİSDELL SAMSUN'DA

Öte yandan transfer çalışmalarına da ara vermeden devam eden Samsunspor, Gaziantepspor'dan Murat Ceylan'dan sonra Ankaragücü'den Tonia Tisdell'i de renklerine bağladı. Liberyalı orta saha oyuncusunu Samsun'a getiren Kırmızı-Beyazlılar bugün sağlık kontrolünden geçirdi. Murat Ceylan ve Tisdell'in teknik heyetin görev vermesi halinde hafta sonu Galatasaray'a karşı forma giyeceği belirtildi.

GEKAS HAREKATI

Ayrıca Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt takımında forma giyen Yunanlı forvet Theofanis Gekas'la da prensip anlaşmasına vardı. Bu futbolcunun bir kaç gün içinde Samsun'a gelip imza atması bekleniyor. Genel Koordinatör Adnan Sezgin'in Gekas'la ilgili son pürüzleri gidermeye çalıştığı öğrenildi.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/samsunspor/samsuna-yunan-forvetSXHBQ262947SXQ

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 05 January 2012, 14:15:57
Gekas ile ilgili şunu kesin olarak söylemek gerekir ki Frankfurt Gekas'ı satmak istiyor.Yazın zaten sözleşmesi sona eriyormuş.Tek ilgilenen biziz herhalde ki bütün haberlerde samsunspor yazıyor

Bizimkiler Gekas ile anlassin Frankfurt problem cikarmaz.

seydo55

Alıntı yapılan: samisos55 - 05 January 2012, 14:07:24
kaynak belirtmeden 5 dk içersinde 1500 tane yorum yapıp şu şurada bu burada sakat çıkmış şu sıralar samsuna inecek başkanın özel uçağıyla geliyor diye yorumlar yazan ben miyim herkesle dalga geçer gibi yazıyorsun sonra bu arkadaş başlattı diyorsun neyin kafasını yaşıyorsun sen ?

doðan

sakin olun biraz yarın trübünde kol kola girdiğiniz arkadaşlarınız için kırıcı olmayın lütfen ...
Sony ... özrün için teşekkür erdemli durmak gerek
Samisos55 ... aynı olgunluğu senden de bekleriz ...

Erdem Başkan zahten araya girdi , kardeş kardeşi kırmasın  :kanka: >l< >l<

celebi

05 January 2012, 14:18:40 #2249 Son düzenlenme: 05 January 2012, 14:22:56 celebi
ya burada emin olun şahsım adına buraya yazanlardan daha çok şey biliyorum diyebilirim. yada benim gibi bilen 3-5 kişi var. fakat hiçbiri buraya gelip yazmıyor. bunun 2 sebebi var 1-emin olmadan yada resmi birşey olmadan arkadaşları ümitlendirmemek. 2- işte bu tip muhabbetlere girip bazı meseleri ifşa etmemek. artık bırakalım şu gelmiş bu gelmiş mubettelerini. ha yazan arkadaşlar kötü bir düşünceyle yazmıyorlar elbett ama buradaki arkadaşlarda takımın halinden oldukça rahatsızlar bir şeyler bekliyorlar ve stresliler. bunun için bu muhabbetler oluyor. sizin konuştuğunuz isimleri ben somut olarak 2-3 haftadır biliyorum ancak ben birşey yazmadım.