Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

------------Ertuğrul--------------

--------Kemal-------Bahia--------

Adem-----------------------Yenal

-------M.Ceylan----Fink----------

Tisdell----------------------Murat

---------Bance---Gekas----------

Yedekler: Zenke, Ekigho, Hakan, Akaki, Anıl, Atilla, Bülent

samsunluhakan

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 05 January 2012, 11:43:31

holosko nerde kardeşim

CurvaSs

@samsunluhakan

holosko geldi de bizim mi haberimiz yok. hee gekas da net değil ama bence samsunspor'umuzda olacak.

Sol Açık

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 05 January 2012, 11:43:31

Bence bu güne kadarki mücadeleyi, bundan sonra bu kadro yaparsa, yukarılara kesin çıkarız...

Sol Açık

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 05 January 2012, 11:46:52
holosko nerde kardeşim

Arkadaşlar Tisdell alındıktan sonra, Holosko'yu unutun derim. Aynı bölgede aynı tarz oyuncular.

Ayrıca Tisdell ile Bance'yi kıyaslayan arkadaşları da şaşkınlıkla izlediğimi söylemeliyim. Farklı bölgelerde oynayan farklı tipte oyuncular bunlar...

Son söz; Tisdell benim de beğendiğim (19 yaşında olduğunu bilmiyordum, öyleyse çok daha sevindim) bir oyuncu, ama bilelim ki kurtarıcı değil...

samsunluhakan

resmi siteden açıklama yokmu daha saat kaç oldu

brigand

Ya bir şey sorabilir miyim? Uzun süredir her ismi anılan oyuncu hakkında kurtarıcı değil yorumları yapılıyor. Ben bir kurtarıcı arandığı kanısında değilim. Ancak aranıyorsa da kurtarıcı kimdir? Nasıl olur? 

kuzey55

süpermen aramıyoruz ki eksik olan yetersiz bölgeleri takviye yapıyoruz.alınacak oyuncular bizim kazmalardan biraz iyi olsun yeterli.

FaTiH_HaN

Bize fantastik oyuncudan ziyade takım oyuncusu lazım, Murat Ceylan bu tanıma uyuyor keza tisdell de öyke.Koşan, pres yapan, adam eksilten, şut deneyen bir oyuncu en beğendiğim özelliği ise kolay kolay yorulmaması, 90 dk koşuyor, temposunu düşünmüyor. Ev arkadarşım Mersinli olduğu için geçen sene Mersinin hemen hemen tüm maçlarını izlemiştim de  :) Mersin süper lige enduka ve tisdell sayesinde çıktı. İlk yarı içerde oynadığımız Ankaragücü maçında Hürriyetin attığı gole bakarsak orda tisdell ceza sahasını karıştırmıştı dönen topada Hürriyet vurup gol atmıştı. Ben şayet yapıldıysa bu 3 isim içinde nokta transfer diyorum, direk ilk 11 de oynayabilecek, sonuca etki edebilecek isimler.

Sol Açık

Alıntı yapılan: brigand - 05 January 2012, 12:18:19
Ya bir şey sorabilir miyim? Uzun süredir her ismi anılan oyuncu hakkında kurtarıcı değil yorumları yapılıyor. Ben bir kurtarıcı arandığı kanısında değilim. Ancak aranıyorsa da kurtarıcı kimdir? Nasıl olur? 

Dostum, kesinlikle haklısın. Gelen oyuncuya "kurtarıcı" gözüyle bakıldığında, iyi oynasa da çok fazla eleştiri gelebiliyor. Örneğin Fink, birkaç maç dışında (örneğin bir İBB maçı hatırlıyorum ki ayakta duramıyordu) kötü oynamadı, ama 1 maçta kurtarıcı olabildi (ilk haftadaki Gençler maçı). Ligde en çok top çalan oyunculardan birisi ve pas yüzdesi de çok düşük değil (sadece yan pas yapan birisi olmamasına rağmen). Üstüne üstlük yüreğini oyuna koyan bir oyuncu. Buna rağmen bu forumda bile ilk gönderilecekler içinde adını sayan pek çok kişi oluyor.

Yani Fink iyi ve faydalı bir oyuncu ama sorun Fink'e "kurtarıcı" gözüyle bakılmasında bence...

Herneyse, demeye çalıştığım, "kurtarıcı kimdir" sorun gerçekten mükemmel ve yerinde bir soru.  ::)
Ve bence de Tisdell iyi-gelecek vaadeden bir oyuncu ve yerinde bir transfer...  ;)

CurvaSs

valla kurtarıcı derken ya messi'den ya da cristiano ronaldo'dan bahsediliyor. :) tisdell çok koşan, defans hattını çok yıpratan bir oyuncu yalnız bazen çok gereksiz goller kaçırdığı da oluyor ama iyi transfer. ayrıca gekas da bilindiği üzere bitirici bir oyuncu. her ne kadar yaşlı dense de, gol vuruşu özelliği hala var. ileride bance-gekas ikilisi olabilir ki, bance hocanın vazgeçilmezlerinden. bance indirir, gekas bitirebilir. ayrıca murat yıldırım ve murat ceylan da orta sahaya hareketlilik getirecektir. bu olay bi' yerde fink'in de üstündeki yükü azaltır bana göre. çünkü adam her zaman bi' çekince üzerine kurulu top oynuyordu. orta sahanın ofansa yakın olan bölümündeki adamlar pas alışverişi yapamayınca fink de mecburen geriyi aşırı kollamak zorunda kalıyordu, rahat olamıyordu yani. ayrıca dün maçta da gördüğümüz ekigho faciası da son bulmuş olur.

samsunluhakan

ekingoyu biz topçu diye nasıl almışız yaa
görüp görecegi gençlerbirligi maçındaki ilk 11 di (mecburiyetten oda)
dahada ilk 11 de kendine biraz zor yer bulur

Lusage

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 05 January 2012, 12:40:04
ekingoyu biz topçu diye nasıl almışız yaa

Shorunmu'ya sormak lazım. :kafa:

feveran

Çok vefekar taraftarımız var ne zaman puan yada puanlar alsak hemen takımın peşinden gidiyorlar ben anadoluda başka böyle taraftar görmedim tüm kardeşlerime teşekkür ederim ..  samsunspor_x

designer_55

Gekas in gelmesi iyi oldu, Fink ve Teber de Frankfurt kokenli futbolcular;
samsunsporda Gekas yabancilik cekmez