Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Akyol

Tisdell'in Manisa'ya gittiği konuşuluyordu dün Ankara'da! Bugünkü kulüpler birliği toplantısından sonra birkaç isim açıklanır diye düşünüyorum. Fazla bir beklenti içinde değilim sizde girmeyin derim! Bizim kadromuz buymuş gibi düşünün  :-X

Riquelme bombasını atan arkadaşı da kutluyorum... Son şakasını yaptı herhalde zzzzz

samsunlu_alemdar

gekas ve tisdel samsunsporumuzda hayırlı ugurlu olsun :9

özkan

Hacı ben sadece bana gelen haberi söyledim,riquelme dediler sadece kesin yadakaynak hususunda bir sağlamlık beyan etmedim zaten.Kızma hemen akyol  :kanka:

Shane_Falco

Alıntı yapılan: feveran - 05 January 2012, 10:29:29
Fenerbahçe'de bir türlü istikrarı yakalayamayan sol kanat oyuncusu Uğur Boral'ın Gaziantepspor'a kiralandı

Adamlar İbrahim Akın'ı alacaktı Federasyon izin vermedi 2 günde Uğur Boral'ı ayarladılar.Arkadaş bizimkiler cidden beceriksiz mi yoksa başka bir şeyler mi anlamıyorum...

FaTiH_HaN

Ya bu transfer haberi verip hayırlı olsun yazanlar biraz kaynak gösterse açıklama yapsa bir zahmet

kýzýlyýldýz55

ForzaSirinler.com
Gekas Ve Tonia Tisdell Samsunsporumuzun yeni transferleri.Camiamıza hayırlı olsun...

samsunlu_alemdar

facebook forzaşirinler sayfasının admini tarafından paylaşıldı..yalan haber okumadım orda hiç ama bakalım

Akyol

Alıntı yapılan: özkan - 05 January 2012, 11:03:43
Hacı ben sadece bana gelen haberi söyledim,riquelme dediler sadece kesin yadakaynak hususunda bir sağlamlık beyan etmedim zaten.Kızma hemen akyol  :kanka:

Yok özkan sana demedim kardeşim okudum mesajını.. O bombaları atıp kaçanlara lafım yanlış anlama sakın :kanka:

özkan

Neymar samsunspor yolunda..yönetimden bi ablam söyledi..Bunun gibimi  :deli:

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar Tisdell şuan Samsunda hatta Halk gazetesinde haberi ve resmi var.

jurista

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 05 January 2012, 11:20:11
Arkadaşlar Tisdell şuan Samsunda hatta Halk gazetesinde haberi ve resmi var.

Allah razı olsun :)

Desiqner

Alıntı yapılan: jurista - 05 January 2012, 11:30:48

Allah razı olsun :)

Sonunda ya bir tanesini öğrendik diğerlerinide gün içinde görürüz umarım...

ngonge

Tisdell iyi oyuncu ve sadece 19 yaşında.

6 aylığına gelen hazır olmayan bir Uğur Boral'dan faha fazla katkı yapacağına inanıyorum. Ama öbür yandan da Mersin anlaşmamış mıydı bu oyuncu ile, 2.Ekigho vakasını yaşamayalım?

kýzýlyýldýz55

mersin Danilo Bueno diye birini aldı tisdell'in yerine almış olabilirler

samsunluhakan

tisdell e inşallah 3-4 yıllık sözleşme imzalatırlar
bancedende ekingodanda bin kat iyidir
aynı şekilde gekas da çok iyi inşallah herşey güzel olacak