Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

GurbetciFanatik

Kaya

Gekas mı ? Adını ilk kez duydum..Yok ya ondan topçu mopçu olmaz  :D  ;D

Serkan

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Kaya - 03 January 2012, 00:32:09
Gekas mı ? Adını ilk kez duydum..Yok ya ondan topçu mopçu olmaz  :D  ;D

yooo almanyada senelerce oynadi bi kac defa gol kralligini zorladi
gercekten cok iyi idi.
Simdi bence yavas yavas emeklilik islerine bakiyordur.
Ama  su kesin Ekigho ve Bancenin girdigi pozisyonlara bu girseydi suan 10 puan fazlamiz olurdu.

Kaya

Alıntı yapılan: Serkan - 03 January 2012, 00:33:00
gekas ne ya ilk defa duyuyorum

Hahaha ilk defa duyduğumu ilk defa ben yazdım  ;)

Serkan

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 03 January 2012, 00:33:44
yooo almanyada senelerce oynadi bi kac defa gol kralligini zorladi
gercekten cok iyi idi.

Zorlamış ve olmuşda (= baktım da şimdi

cgr

Alıntı yapılan: Serkan - 03 January 2012, 00:33:00
gekas ne ya ilk defa duyuyorum

biz gekasla mı ilgileniyo muşuz... Yok artık ?! :)

mehmet yılmaz

Qualifiers 2010 Top Scorer: Theofanis Gekas

1980 doğumlu, hem Yunan liginde hem de Bundesliga'da gol krallıkları yaşamış. Uluslar arası piyasada bilienen bir isim, halen milli takımında oynuyor; en son ekim ayında Hırvatistan'a gol atmış. Sezonu E.Frankfurtta geçirmiş, ilk devre 14 maçta 7 gol atmış. Dünya Kupası oynamış, önümüzdeki yaz Avrupa Şampiyonası da oynayacak büyük ihtimalle. Gol vuruşları çok iyi. Uyum sorunu da olmaz bence. Çok doğru bir transfer olur Theofanis Gekas.

Bu arada halen bir duyumdan ibaret, imza olsa da taşısak gerçekleşen transferler başlığına :)

GurbetciFanatik

2006/2007  Bochumda 32 macta 20 gol.
2007/2008 Leverkusende  29 macta 11 gol.
2010/2011   Frankfurtda 34 macta 16 gol.
2011/2012  Frankfurtda   14 macta 7 gol

kamuri

gekas topçu felan değil ne yapmaya çalışıyor bu yönetim   :holey: adam bi kere yunan bize faydası olacağını sanmıyorum sırtaki yapar bu yaştan sonra atakumda bol bol tabak kırar ;D

silopilimuhsin

holosko ve gekas gelse zenke ve ekiko zor forma giyer diyor akstv yorumcuları.. demekki bişeyler var

55__Gurbet__55

Gekasin gecen seneki maclarinin özetlerine bakin. Öyle goller kacirdiki onlari bizim Bance bile atardi. Durum cok vahim yani.

Gekas iyi bir futbolu ama bizde ne is yapar orasi belli degil ama tam aradigimiz bir forvet. Pek fazla kosan, defansi yipratan bir forvet degil ama gol pozisyonuna girdimi affetmiyor(Gecen sene haric).

mehmet yılmaz

Dedeleri Samsunluymuş Kamuri, mübadeleyle Yunanistan'a gitmişler, Aşağı Çiniktenmiş, Uzun Kerem'in köylüsü  :-* :P
Şaka tabii...
Mübadil olma ihtimali yüksek gerçi, Larissalı çünkü.
Eğer gerçekleşirse Türkiye Liglerindeki ilk Yunan futbolcu olacak.
Adamın gol istatistiği ortada, bundan iyisi La Liga'da Messi :)

Kaya

Diğer transferleri geçtim Önder Turacı gelecekse Ersin'i göndermek ya da Valdomiroyu oynatmamak ihanet olur..Oyun kurma özelliği sıfır,seri değil,önceden top kesiyordu son zamanlarda o işten de aciz..Ne olur yalan haber olsun.

Gekas geldiğinde de ülke futbolunda gündeme oturacağız o kadar söyleyeyim..İkinci yarı kariyeri bu kadar iyi olan bir ismi kadroya katmak muazzam bir iş..Ayrıca kimseye söylemeyin hee gizli  :D ;)