Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

samsunluhakan

gençlerbirligi maçı çarşamba maçı yaptın geldin samsuna ertesi gün akşam antremanında sadece düz koşu yapacaklar yani perşembe akşamı yeni transferler perşembe günü takımda diyelim sadece düz koşu yapacaklar cuma günü antreman diyelim ki maçı pazar olarak hesap edersek cumartesi kampa girerler öylemi çıkacaklar gs maçına arkadaşlar biraz mantıklı konuşalım çok geç kaldık takımla beraber ne zaman çalışacaklar zaten 3 günde bir maç yapacagız çok geç kaldık bence

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 02 January 2012, 11:56:08
gençlerbirligi maçı çarşamba maçı yaptın geldin samsuna ertesi gün akşam antremanında sadece düz koşu yapacaklar yani perşembe akşamı yeni transferler perşembe günü takımda diyelim sadece düz koşu yapacaklar cuma günü antreman diyelim ki maçı pazar olarak hesap edersek cumartesi kampa girerler öylemi çıkacaklar gs maçına arkadaşlar biraz mantıklı konuşalım çok geç kaldık takımla beraber ne zaman çalışacaklar zaten 3 günde bir maç yapacagız çok geç kaldık bence

Kardeşim mantıklı konuşuyoruz zaten takımın konsantrasyonu bozulmasın diye maçtan sonra transferler açıklanacak, evet geç kaldık orası doğru, ayrıca bu sezon devre arası kampı diye bişe yok takımla 3-4 gün antremana çıkıp maça çıkacaklar..

binikalamadım

şu an da kanal a daki SPORUN GÜNDEMİ programını izliyorum Samsunsporun bienvenüyü almaya çalışması buna vakit ve para ayırmayı göze alması çok vahim bir hata olacaktır dedi yorumcu...

ugrass

Alıntı yapılan: binikalamadım - 02 January 2012, 12:07:18
şu an da kanal a daki SPORUN GÜNDEMİ programını izliyorum Samsunsporun bienvenüyü almaya çalışması buna vakit ve para ayırmayı göze alması çok vahim bir hata olacaktır dedi yorumcu...

düşmenin en büyük adaylarından da diye sözüne ekledi.

55cem55

Alıntı yapılan:
düşmenin en büyük adaylarından da diye sözüne ekledi.
/quote]

hemen hemen her yorumcu aynı şeyi söylüyor ama bilmedikleri biz bu duruma beceriksiz hücum hattından dolayı düştük eğer işlerini yapabilselerdi bu durumda olmazdık...bienvenü konusunda kısmi olarak katılıyorum...tistel içinde 3 hafta oynamayacak olması kötü ama sonrasında faydalı olacağı kesin sonucta her maç final havasında oynayacagımız bir 2. yarı var  hucumda derinlik sağlanması olmazsa olmazımızdır..

epçeli köylü

Bienvenüyü tartışmasız en kötü transfer olarak gösteriyorlar.Birkaç program izledim bundan kötüsü olamaz diyorlar...

davidsavage

Umarim bienvenu isi sasirtmacadir.

samsunluerhan

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 02 January 2012, 10:59:20
Belkide transferler yapıldı ön sözleşmeler imzalanmıştır, çarşamba günki maçımızdan sonra bekliyorum ben açıklamayı, malum yaptığımız transferler gençler maçında oynayamayacak, futbolcuların konsantrasyonunu bozmamak adına açıklama yapılmıyor olabilir.
nedense bir tek bizim kulup açıklama yapmıo ...yönetim der  şimdi perşembe günü  transferler kesinleşecek

55cem55

bu sene isviçreden kim geldiyse vasatı aşmayı bırak en kötüler olarak seçilebilir...bienvenü petkoviç dominguez

celebi

bienvenu işi şaşırtmacadır kuvvetli ihtimal

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 02 January 2012, 12:31:11
Bienvenüyü tartışmasız en kötü transfer olarak gösteriyorlar.Birkaç program izledim bundan kötüsü olamaz diyorlar...

Dominguez :deli: :deli:
Pal Lazar :deli: :deli:
Ergün :deli: :deli:

GurbetciFanatik

:deli: :deli: :deli: :deli:                       :deli: :deli: :deli: :deli:
:deli:                                         :deli:
:deli: :deli: :deli: :deli:                           :deli: :deli: :deli:                      
                       :deli:                                           :deli:
:deli: :deli: :deli: :deli:                   :deli: :deli: :deli: :deli:

Transfer istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz

ugrass

@gurbetcifanatik

taraftar çıldırdı transfer istiyor sana uymus abi =))

havzalı55

samsunspor kadrosunda yer bulamayan oyuncular ile yollar ayrılmaya devam ediyor.

2010-2011 sezonunda Samsunspor' un savunmasında başarı ile görev yapan ancak bu sezon kadroda yer bulamayan Ersin Veli ile de yollar ayrıldı.

Son birkaç gündür antrenmanlara çıkmayan Ersin' in kendisine kulüp aradığı öğrenildi

jean

demin superspor a haber dustu samsunsporda transfer tamam diye 3 oyuncuyla anlasmisiz isim vermiyorlarmis galatasaray macinda oynayabileceklermis ins guzel oyuncular almislardir