Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Uğur Yıldız

#hamsibeyinliler bi kere daha beni şaşırtmayarak tff nin kapalı olduğu gün protestoya gittiler  >l< >l< ;D ;D

Sioux

Yanlarında da ikinci takımları olan GS'liler varmış.

samuray

ya seversin sevmessin ayrı konu pazar gününe denk gelmesi belki işgününe denk getirseler o kalabalığı bulamazlardı benc e şikeye bulaşmayan bütün taraftarların bu tür organizasyonları yapması gerek yalnız anlamadığım bunlar aklandımıki öyle bi duyummu aldılar

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 01 January 2012, 21:34:04
#hamsibeyinliler bi kere daha beni şaşırtmayarak tff nin kapalı olduğu gün protestoya gittiler  >l< >l< ;D ;D

onlara her gün heryer acik  ;D ;D ;D ;D ;D

kaptan 55

bugün tam o sıralar istinye parka giderken tff'nin binasının önünden geçtik,trabzondan bile bir çok otobüs yapmışlar adamlar takımlarına bağlı ve organize bir iş yapmışlar her zaman söylüyorum biz onların birlikteliğini yakalayabilirsek işte o zaman tam anlamıyla KARADENİZ'in KRALI BİZİZ diyebileceğiz,umarım bu birlikteliği bir gün yakalayabiliriz.

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 01 January 2012, 23:59:35
bugün tam o sıralar istinye parka giderken tff'nin binasının önünden geçtik,trabzondan bile bir çok otobüs yapmışlar adamlar takımlarına bağlı ve organize bir iş yapmışlar her zaman söylüyorum biz onların birlikteliğini yakalayabilirsek işte o zaman tam anlamıyla KARADENİZ'in KRALI BİZİZ diyebileceğiz,umarım bu birlikteliği bir gün yakalayabiliriz.

ya ona kalırsa bu adamlar sırf millete gıcıklık olsun diye 61 plaka arabaların plakasını değiştirmiyo otobüsler onlar olabilir ben inanmıyorum otobüs kaldırdıklarına trabzondan ayrıca ibb maçında seyirci rekoru kırcaz diyolardı o deplasmana trabzondan sadece 2 otobüs gitmiş :o bizim en kötü deplasmanımız 2 3 otobüs ki zaten karadenizin kralı biziz siyasi güç haricinde,seyircimizin büyüklüğünü onlarla tartışmam bile

ahmetsefa55

hyundai accent 1.4 dizel istanbul-ankara arası kaç tl tutar tahminen ?
hızımızın 140-110 arası oldugunu da hesaba katarsak  ?

berusa55

02 January 2012, 07:07:49 #25597 Son düzenlenme: 02 January 2012, 07:47:23 berusa55
Gidis donus bir depo (50 litre!) harcadiginizi varsayarsak 180-200 tl falan olur sanirim Sefa... Yakit tasarrufu icin cok hiz yapmayin derim  ;)

feveran

trt nın atılamayan goller arasında 3.sırada ekıngo var
eskişehir maçı

Burak

Alıntı yapılan: muhalif - 02 January 2012, 05:14:43
hyundai accent 1.4 dizel istanbul-ankara arası kaç tl tutar tahminen ?
hızımızın 140-110 arası oldugunu da hesaba katarsak  ?

tabi bu hızla radara girersen maliyet daha da artar :)

celebi

Ahmet sefa kardeşim ortalama olarak 120 yi geçmezseniz hem radar hem yakıt açısından söylüyorum. km de 200 yaksa istanbul ankara arası 460 km+ 160 km = 920 km sen ona 1000 km de 200 tl ye çok rahat gider gelirsiniz. kişiye göre hesabı ayarlarsınız zaten

binikalamadım

100/110 hızda 175 tl ye gidip dönmeniz lazım...

CurvaSs

ahmet sefa 20 lira anca yakar, siz yola çıkın bence. :D :D :D

kýzýlyýldýz55

Doğum Günün Kutlu Olsun Bariş Abi

Mehmet Barış Manço (2 Ocak 1943 - 1 Şubat 1999)

Burak

Peki benzinli 1.2 Ford Fiesta ile Trabzon'a kaç kişi gideriz Serkan ve M6 :)