Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

holigan5565

Saffet Gurur yazar ne zaman takıma dönüyor acaba sakatlıktan çabuk kurtulursa bahaidende akakidende hatta adı geçen önder turacıdan bile iyi olur defansta şans verilirse çok başarılı olacağına inanıyorum kemal gurur ikilisinin çok olumlu işler yapabileceğine inanıyorum defans hattını adem kemal gurur ve yenaldan kurarsak kalecimizde türk olduğuna göre birde muratlardan biride ön liberoda olursa etti 5 kişi.Böylece takım savunmasını yerli oyunculara bırakıp ileride 6 yabancıyı istediğimiz gibi kullana biliriz bunun içinde birbirine uyum sağlayacak sağlam 3-4 yabancı taransferiyle iyi bir takım kurulabilir.

hakan55

Her ne kadar resmi transfer sezonu 5 ocakta olsada anlaşılan oyuncuları getirip takıma uyum sağlamaları için idmana çıkmaları gerekmezmiydi,?

buonanotte

Yine gec kaliyoruz.Gelecek oyuncularin uyum süreci falan derken 3 4 hafta daha gececek.Transfer calismalarina daha erken baslanablirdi.

Gaziosmanpaşalı3455

:x(( :x(( :x(( :x(( :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :x(( :x(( :kafa: :kafa: >:( >:( >:( >:(yine transfer yokkk

samsunluhakan

02 January 2012, 10:57:26 #1656 Son düzenlenme: 02 January 2012, 11:07:45 samsunluhakan
kaç günden beri transfer bekliyoruz siz demiyomuydunuz ilk yarı bitsin bu takım düzelecek diye transferler gelecek diye hiç merak etmeyin diye ben anlam veremiyorum ya bu yönetime kardeşim takım bu kadar kötüyken neden transfer çalışmadı yapmadınız ha şimdi bazı arkadaşlar diyebilir yaptılar felan diye ama yapmadıkları çok açık ve net sene başında gelen bir muratı aldılar başkada transfer yok hepsi palavra ben bu yönetime hiç güvenmiyorum eger yönetim yönetim olsaydı petkoviçi 5 dakika bile samsunda tutmazdı eger gönderemiyorsanızda siz gidin kardeşim ya işinizi adam gibi yapın yada çekin gidin takım süper lige çıkana kadar neredeydiniz bu takımı 2.li averajla bank asyada tutarken nerdeydiniz biz gene 19 mayıstaydık siz nerelerdeydiniz acaba geçen sene o müthiş şovları yaparken takımı adeta şaha kaldırırken nerelerdeydiniz bu takımı futbolculara hüseyin kalpara haksızlık yapmak istemiyorum ama taraftar çıkarmıştır o müthiş şovlarıyla trt spikeri özellikle taraftarı izlemek için gelmiyormuydu samsuna işinizi ya adam gibi yapın yada çekin gidin.....

FaTiH_HaN

Belkide transferler yapıldı ön sözleşmeler imzalanmıştır, çarşamba günki maçımızdan sonra bekliyorum ben açıklamayı, malum yaptığımız transferler gençler maçında oynayamayacak, futbolcuların konsantrasyonunu bozmamak adına açıklama yapılmıyor olabilir.

alisan5516

Mersinliler ağlıyor Tisdell Samsunspor'a gitmiş diye.Fatih bey'in dediği doğru.Konsantre hesabı açıklamayabilirler.Benimde beklediğim bir anda hepsi gelecek.

ngonge

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 02 January 2012, 10:59:20
Belkide transferler yapıldı ön sözleşmeler imzalanmıştır, çarşamba günki maçımızdan sonra bekliyorum ben açıklamayı, malum yaptığımız transferler gençler maçında oynayamayacak, futbolcuların konsantrasyonunu bozmamak adına açıklama yapılmıyor olabilir.

Dediğin doğru ama diğer yandan da  transfer yapılırsa mevcut futbolcular kendilerini göstermek için Gençler maçında daha fazla efor sarfetmez mi?

Mert

Sabredelim arkadaşlar transferler açıklanacaktır elbet.

alisan5516

Alıntı yapılan: ngonge - 02 January 2012, 11:08:33
Dediğin doğru ama diğer yandan da  transfer yapılırsa mevcut futbolcular kendilerini göstermek için Gençler maçında daha fazla efor sarfetmez mi?

futbolcular bize verilen son şans,yarın transfer başlıyor yine kötü oynarsak yerimize adam alırlar,iyi performans gösterirsek kalıcı oluruz diyebilirler de.

CurvaSs

onu bunu bilmem, futbolcular 2 s kuralına göre gençler maçında her türlü sağlam oynayacaklar, transferlerden sonra da kim öle kim kala!

Mert

Alıntı yapılan: ngonge - 02 January 2012, 11:08:33

Alıntı yapılan: alisan5516 - 02 January 2012, 11:12:28
futbolcular bize verilen son şans,yarın transfer başlıyor yine kötü oynarsak yerimize adam alırlar,iyi performans gösterirsek kalıcı oluruz diyebilirler de.

Bu zamana kadar kimin ne olduğunu gördük zaten.Ha teknik heyet sadece gençler maçındaki performanslarına bakıp ona göre transfer yaparlarsa bu işi ne kadar iyi yapabildiklerinden şüphe ederim gerçi bana göre iyi yapmıyorlar o ayrı mesele.
Öyle ya da böyle bu takımın istikrar yakalayıp alt sıralardan kurtulması için takviye şart.Futbolcular istedikleri kadar gençler maçında kendilerini yırtsınlar.

binikalamadım

gencler_birligi maçı galibiyetinden sonra açıklanır...