Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

saim55

Şu Yattra mıdır nedir. Gelmesin bizim takımımıza.

ugrass

Ruyamda 195. Sayfaya geldigimizi gordum dedim herhalde yilmaz basgan patlatti bombalari ama yine bize husran :(

holigan5565

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 31 December 2011, 17:15:06
Bobo'nun menajeri 750 bin euro istedi!Bursaspor'a transferi gündemde olan eski Beşiktaşlı Bobo'nun menajerinin, transfer için 750 bin euro talep ettiği iddia edildi.Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın kadroda görmek istediği Bobo için, kulübü Cruzeiro'nun yanı sıra menajerinin 750 bin Euro para istediği öğrenildi.
Bursaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın eksik gördüğü mevkilere alınacak futbolcularla görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. Bobo, Serdar Özkan, Hakan Aslantaş ve bazı alternatif isimler ile temas halinde olan yeşil beyazlı kulübün, öncelikle Bobo transferini çözüme kavuşturmak için çaba gösterdiği belirtildi. Menajer Juan Figer'in yeşil beyazlı kulüpten imza parası adı altında 750 bin Euro talep ettiği, yönetimin de bu teklife olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine Bursaspor kulübünün Bobo'dan bu parayı kendisinin ödemesi istediği öğrenildi.

barcelona başkanı menejerlerinin parasını futbolcu ödesin diye fifaya başvurmuş bencede haklı ben niye futbolcunun menejerine para ödüyom hemde 750 bin euro ohaaaaaa

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: Kaya - 31 December 2011, 16:36:11
          Alınan yabancı oyuncuların isimlerinin açıklanmaması,yılbaşı tatili için izin istemiş olabilecekleri düşüncesini aklıma getiriyor..Şimdi alınmış olsalar hani neden gelmediler,neden idmana çıkmadılar,yalan transfermiydi gibi tepkiler doğurabilirdi..

Artık yılbaşı geçti açıklarlar inşallah İnanç abi :)

55(tuncay)55

minci

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 01 January 2012, 14:02:59
Artık yılbaşı geçti açıklarlar inşallah İnanç abi :)
Elbetteki birkaç gün içersinde açıklayacaklardır. Artık zaman kalmadı. Gizli futbolcularla oynanmayacağına göre açıklanacaktır. Bugüne kadar sabrettik, birkaç gün daha sabır. Zaten yapacak başka birşey de yok.

SSKLA

Bence Yurtdışında noel dolaysıyla noterlerin kapalı olmsının üstününe Türkiye'de de şimdi yılbaşı sebebiyle kapalı olması etkili olabilir. ;)

ugrass

AntZ

01 January 2012, 16:40:37 #1613 Son düzenlenme: 01 January 2012, 16:45:11 AntZ
 :rulet:

Burda adı geçen bütün isimlerin kaynağı yönetime yakın birisiydi. Onlarca isim geçti, burdanda aslında kendini yönetime yakın sanan birçok kişinin o kadar da yakın olmadığını anlıyoruz  :)

Artık kimseye inanmıyorum, nasıl olsa açıklayacaklar elleri mahkum, beklemedeyiz  :evet: O söylemiş bu burdan duymuş şeklindeki isimleri sağlam kaynak göstermeden lütfen artık buraya eklemeyin.

Ama ona buna değil bana inanın ben kesin bilgi vereyim,

Bobo, Holosko, Niculae, Turgut yada ismi burda hiç geçmemiş bir forvetle 5 Ocak tan sonra resmi sözleşme imzalanacakmış, kesinmiş, kaynak sağlam...  :evet:

kalptenþimþek

feveran

zenke

AlıntıBobo, Holosko, Niculae, Turgut yada ismi burda hiç geçmemiş bir forvetle 5 Ocak tan sonra resmi sözleşme imzalayacakmış, kesinmiş, kaynak sağlam...  :evet:

Kaynak sağlam da forvet sağlam mı peki  :)

kalptenþimþek

onu da alalım sağ tarafta oynatırız..

5trawberry

Niye ama :( Beşiktaş'ın Bebe'yi, EsEs'in Dedeyi almasından sonra baba'yı trabzon alacaktı :(

s_uzunkaya

Ben en çok turgut u istiyorum :) bobo ile holosko da yanına güzel olur :deli: