Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ajan

A2'nin veya daha alt kademelerin malum şehir takımı ile maçı mı var

isyan

Alıntı yapılan: Ajan - 31 December 2011, 14:56:50
A2'nin veya daha alt kademelerin malum şehir takımı ile maçı mı var
A2'deki mac 9 Ocak'ta 2 yarinin ilk maci yane diger alt kademeleri bilmiyorum, ama en erkeni bu mac diye tahmin ediyorum

Ajan

9 Ocakta'ki maç için 1 hafta önceden Samsun'a takım otobüsü yollamak hatta tesislerin orada olması pek mantıklı gelmiyor bir iş var gibi

burakbas

river bayraklarla gs maçı güzel olur. harbi bu sene nerede onlar?

Ertuğrul Sağlam

Doguparktaki Haluk Ulusoy tesislerinde Altyapi takimlarindan bironin maci vardi bayagi seyircili bir macti ama hangi takimlarin maciydi bilmiyorun

kumköylü ahmet

Herkezin 2012 Yili Saglikli,mutlu ve Huzurlu Gecsin insallah..Nice Yillara Hep Beraber Arkadaslar

samsunmania

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 31 December 2011, 15:47:41
Doguparktaki Haluk Ulusoy tesislerinde Altyapi takimlarindan bironin maci vardi bayagi seyircili bir macti ama hangi takimlarin maciydi bilmiyorun

şu tesisin adını da bi değiştirsek artık.  O adamın ismini gördükçe küme düşürüldüğümüz sezon geliyor aklıma.

muzaffer4

gs maçı ile ilgili bir organizasyon olacakmı bayrak ,koreo küp kağıt....

Jnr.Serkan

31 December 2011, 17:38:16 #25568 Son düzenlenme: 31 December 2011, 17:43:25 Jnr.Serkan
Uzun Süredir Ayari facebook'da ekliydi ama hiç konuşmamıştık.Bugün ilk defa konuştuk.Çok sempatik adam.İngilizce konuşuyorduk,Türkçe konuşalım dedi.Adam gayet iyi derecede türkçe biliyor 10 dakikaya yakın türkçe konuştuk.2 sene türkiyede oynamış bir futbolcu için gerçekten ileri düzeyde türkçesi var şaşırdım doğrusu.Samsunspor para yok,taraftar şampiyon falan diyor.Taraftarın geçen sene ki resmini yolladım.Mükemmelsiniz samsunu çok özledim,ayna grubunu çok seviyorum dedi.Biraz daha sohbet etsek ilk uçakla türkiyeye gelip,dolma yemeye falan gelecekti tam zamanında çıktı : )

berusa55

Bugün bir sene daha geride kalıyor...

Yeni yılda kendim, tüm sevdiklerim, dostlarım arkadaşlarım için Allah'tan sağlık diliyorum. O yoksa hiçbir şeyiniz yok demektir.

Mutlu yıllar sevgili samsunspor.biz üyeleri...

Ayberk

Saygıdeğer abilerim, sevgili kardeşlerim bir arkadaşımın sorunu var bilseniz bilseniz siz bilirsiniz çözümü :)

Arkadaşın kombinesi turnikelerde okunmuyor, her seferinde daha önce okutulmuş diye muamele görüyor, hatta Bjk maçında içeri almıyorlardı zar zor girmiş .:.:. :x(( Ne yapması lazım konunun halledilmesi için, bilgisi olan var mıdır?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Ayberk - 31 December 2011, 18:18:52
Saygıdeğer abilerim, sevgili kardeşlerim bir arkadaşımın sorunu var bilseniz bilseniz siz bilirsiniz çözümü :)

Arkadaşın kombinesi turnikelerde okunmuyor, her seferinde daha önce okutulmuş diye muamele görüyor, hatta Bjk maçında içeri almıyorlardı zar zor girmiş .:.:. :x(( Ne yapması lazım konunun halledilmesi için, bilgisi olan var mıdır?

Kulübe gidip, anlatsın durumu, belki bir başkasıyla değişirler, ellerinde vardır.

Ayberk

anlayış gösterirler inşallah, sağol Mehmet abi :)

isa55

İlgilenenler için
SBK - Optimum TED Ankara: 87-62
Bursa Bşb. -Canik Belediyesi: 56-79
55 Gençlik-Bakospor: 69-53

kalptenþimþek

Ah Mehmet abi ahh... benim de bir sorunum var; sevdiğim takım beni mutsuz ediyor ne yapsam bilmiyorum :o :-\