STSL 2011-2012 / 18.Hafta Gençlerbirliği - Samsunspor'umuz 1-1

Başlatan yilmazselcuk55, 22 December 2011, 16:53:19

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Benziyor ama değil gibi Erdal
Ben de sol üst tarafta, güneş vuran ilk bölümde oturan üç kişi var hani, mavi gömleklyie bıyıklının ortasındaki kırmızı kıyafetliyi sana benzettim. Sadece burun farkı var, estetik olmuş olabilirsin.
Vay be meğer hepimiz maçtaymışız  :P

Musti

şu ortada bayrağı tutan kırmızılı saçları kısa olan gözlüklüyü, o zamanlar ankarada üniversite okuyan bir abiye benzettim ama bir sormam lazım  :D

Serkan

maratonton amca diye Erdem abi'den bahsediyorsan sana kızabilir okuduğunda bence sil yazını.

mahoni55

cavcav bilet fiyatlarını ne kadar yapacak bakalım.

CurvaSs

15 otobüs civarı gittiğimiz bi' gençler deplasmanı vardı. o maçta mı çekildi acaba fotoğraf? çünkü 15 otobüs gittiğimiz gençler deplasmanında baya kalabalıktık.

Serkan

epçeli köylü

Ben de o maçtaydım. Bayrağın sağ altında bayrağı tutanın hemen yanındaydım. Foto biraz sağdan alsaydı çıkacakmışım....

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serkan - 29 December 2011, 23:22:41
ufak otobüsler değil mi kanarya tur yazıyordu :D

aynen abi, çoğu ufak otobüstü. ben de ufaklardan biriyle gitmiştim. :D yalnız ankara'ya çok erken inmiştik, biraz takılmıştık oralarda. giderken de bi' otobüs arıza yapmıştı, otobüstekiler diğer otobüslere aktarılmıştı. :D şimdi nerde arıza yapan otobüs. ya royal class, ya uçak. :D :D  güzel deplasmandı ama kaç kaç bittiğini hatırlamıyorum. berabere bitmişti sanırım.

Serkan

sarı otobüs arıza yapmıştı ; oda eski 303 dü hey gidi beeee

AhmetDenizci

2004-2005'de Gençlerbirliği'ni Samsun'da 2-0 (Adnan, Cenk İşler) yenip, Ankara'da 0-0 berabere kaldık.

2005-2006'da Gençlerbirliği'ni Ankara'da 0-1 (Kais), Samsun'da 2-0 (Adnan,Caner) yendik.

2011-2012'de Gençlerbirliği'ni Samsun'da 3-2 (Bance, Ekigho, Dominquez) yendik.

Son 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik gibi bir üstünlüğümüz var. Seri inşallah devam eder.

King Of The North

Alıntı yapılan: CurvaSs - 29 December 2011, 22:57:13
15 otobüs civarı gittiğimiz bi' gençler deplasmanı vardı. o maçta mı çekildi acaba fotoğraf? çünkü 15 otobüs gittiğimiz gençler deplasmanında baya kalabalıktık.

yok o düştüğümüz yılki 0-1 yendiğimiz maçtı 15 otobüs gidilen, ben de angaraya yeni gelmiştim, ayağımın tozuyla maçta aldım soluğu, kale arkasını doldurmuştuk neredeyse ama coşkulu değildi tribün, bu sefer daha organize ve coşkulu bir tribün olacak inşallah...

Serkan

düştüğümüz yıl değildi; çok iyi hatırlıyorum

HoliganSamSunLu

en az bir puan maç saatti taraftar açısından handikap ama yinede hatrı sayılır bir taraftar olucağı kanaatindeyim.

bengülü

bu maç pazar günü olsaydı maçtaydım bizim sendikanın kongresi var 7-8 ocakta ankarada o kadar duaa etmiştim maç pazar günü olsun diye ama kısmet değilmiş samsunsporumuz kazansın yeter