Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Ajan

Alıntı yapılan: engin55 - 28 December 2011, 22:32:41
Çamot bobo neden gitti bilgileri alalım

Allah korusun adam ölmüş de ölüm nedenini sorar gibi olmuş. Bursa ile resmi sözleşme imzalanmadı o zaman bobo gitmemiştir hastamız yaşıyor çok şükür.

samsunluhakan

bi yöneticide çıkıp açıklama yapmıyor ya bekledik çarşambayı ne oldu koskoca fiyasko hani bobolar holoskolar keitalar hani nerde transferler devre arasında transfer yapacaz edecez dediniz oyaladınız taraftarı hani nerde eger bu ruhsuzlarla devam edersek sonumuz çok kötü olur bak yönetim uyuyor ya bu nasıl yönetim???

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: engin55 - 28 December 2011, 22:32:41
Çamot bobo neden gitti bilgileri alalım
olacağı buydu basiretsiz transfer politikalrı yüzünden

Gaziosmanpaşalı3455

sezon başı transfer dönemini bir hatırlayalım ...ismi geçenler.........veee gelenlerrr.peki ya şimdi ismi gecenler ve gelecekler?????????????????

twitter

şenol - bobo güzel olur bir de yanına kanat oyuncusu ahmet cebe olabilirdi ama akhisar'a gitmiş, uğur boral ismi geçiyordu ama adam sol kanat keşke yönetim bir sağ kanat bulabilse 11 çıkıp oyunu değiştirecek.

etuhu'da bonservis ile gelirse güzel olur, beğeniyorum etuhuyu ben.

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: Ajan - 28 December 2011, 22:40:02
Allah korusun adam ölmüş de ölüm nedenini sorar gibi olmuş. Bursa ile resmi sözleşme imzalanmadı o zaman bobo gitmemiştir hastamız yaşıyor çok şükür.

Basimiz sagolsun hastayi kaybetdik  :(

twitter

holigan5565

kanal s izleyen varnı spor55 varmıydı bu akşam

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: holigan5565 - 28 December 2011, 23:09:43
kanal s izleyen varnı spor55 varmıydı bu akşam

kanal s de uyuz bir söyleşi programının ardından başrolde zeki mürenin oynadığı Türk filmi başladı. Atilla falan yok ortada... al_sana

holigan5565

mehmet yılmaz

Bobo, Bursaspor'a imzaladı mı bilmiyorum ama bakın çok açık birşey yazacağım, Söylenti falan değil, çok net bir bilgi,
Samsunspor Kulübünün, Adnan Sezgin'in ve Kazım Yılmaz Başkanın Bobo ile ilgili en küçük bir girişimi dahi olmamıştır. Bursaspor'la fiyat yarışına girldiği, bizim parada anlaştğımız vs. Hepsi yalan ve mesnetsiz şeyler, bu kadar açık ve kesin söylüyorum. Zaten Kazım Başkan da demişti gün içinde,

AlıntıEski Beşiktaşlı Bobo'nun transferiyle ilgili çıkan haberlere de değinen Başkan Kazım Yılmaz, "Bobo'nun transferiyle ilgili kim yazıyorsa onlara sormak lazım" diyerek Brezilyalı oyuncunun transferini yalanladı.

Sonradan biri çıkıp da, "vay, aslında biz almıştık da Ertuğrul Sağlam araya girdi vs." demesin Allah aşkına..
Hava limanında görenler, Samsun'da diyenler kimlerse kaynaklarını belirtsinler ayrıca.
Özetle, Bobo diye bir gündemi yok Samsunspor'un.

55_OrHaN_55

rica ederim. yazın olduğu gibi bombaları dört gözle bekliyoruz. :rulet:

holigan5565

Hocam ne oacak millet can sıkıntısından sallıyor kafadan bişeyler
taraftar kafayı yedi senin anlayacağın :holey: :deli: :holey: ;)

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: holigan5565 - 28 December 2011, 23:16:07
Hocam ne oacak millet can sıkıntısından sallıyor kafadan bişeyler
taraftar kafayı yedi senin anlayacağın :holey: :deli: :holey: ;)

hakikaten sağlığımıza yazık. yok tahtaydı, yok bombaydı üzüle üzüle bir hal olduk...

engin55

Bobo konusunda bu kadarda sallanmazki. samsuna geldi denildi. Bursa başkanıyla samsun başkanı anlaştı piyasa yükselmesin diye . bobo samsuna holosko bursaya. Bobo nun parası verildi vb. felan