Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

orhan

eğer hürriyeti petkoviç istemediyse ona güvenilipde hürriyet gibi adam alınmazmı.Hadi petkoviçte akıl yok bir yöneticide çıkıp bu adamın bonservisi elinde bize lazım olur demedimi.ara transferde alınabilecek en hazır ve fit durumda bir adamdı eskişehirin onu almasına çok üzüldüm

GurbetciFanatik

Murat Ceylan var  Murat Yildirim var  Fink var bence Hürriyet gereksiz kaldi.
Artik gol yollarinda transferler lazim

55__Gurbet__55

http://fanatik.ekolay.net/Murat-Ceylan-Samsunda_3_Detail_294_248319.htm

camot55 etuhu diye birisin´den bahsetmisti. Hatta bu aksam istanbula gelecekdi. Bu haber´de adi geciyor.

Alıntı yapılan: çamot_55 - 28 December 2011, 16:10:48
ve az önce tekrar teyit ettim bursaya imza attı falan diyor diğer basın organları inanmayın..etehuda bu akşam muhtemelen istanbulda...

Alıntı yapılan: çamot_55 - 28 December 2011, 14:17:48
etuhu bitti.boboda bir aksil çıkmazsa bitti....

Alıntı yapılan: çamot_55 - 28 December 2011, 14:07:00
sevgili arkadaşlar bir aksilik olamzsa fulhamdan dickson etuhuda artık bizde........

AntZ

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 28 December 2011, 21:41:49
camot55 etuhu diye birisin´den bahsetmisti. Hatta bu aksam istanbula gelecekdi. Bu haber´de adi geciyor.

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=68598  ;)

silopilimuhsin

darknESS

Benim nacizhane tavsiyem su anda bosta kalan takiminda pek istenmeyen oyunculara yonelmeniz arkadaslar. Biz ilk ciktigimiz sene henuz o zaman medyanin dikkatini cekmemis engin baytar ve oynasin adam olur denen batuhanla kiralik olarak anlasip ligte kaldik.

Bu sene handikap devre arasinin kisa olmasi ve su play off sistemi belirsizligi sizin acinizdan. Genede fenerden ugur boral sivastan rada ankaradan duruer lig tecrubesi olan oyuncularki ligte tutunmak icin en buyuk ihtiyac.

Bizle beraber cikan kocaeli devre arasi yabancilari kacinca disardan yenilerini getirmisti biz ise sanirim el saka yi almistik tam hatirlamiyorum. Ama korfezin yabancilari uyum saglayamadi biz 32 ci haftada rahatladik

SSKLA

28 December 2011, 21:50:13 #1221 Son düzenlenme: 28 December 2011, 21:54:08 Berkay Yelken
Çamot_55 in mesleğini buldum  :ok

Otomobil yedek parçacısıymış, iş yeri Gülsan Sanayi Sitesindeymiş.  ;)

Musti

Alıntı yapılan: feveran - 28 December 2011, 21:24:33
yönetımın amacı bu sene takımı lıgde bırakıp bı dahakı sene bırakcakmış

Bu habere canım sıkıldı biraz. .:.:.

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: Musti - 28 December 2011, 21:56:27
Bu habere canım sıkıldı biraz. .:.:.

Bu takimi ligde tutup giderseler eger kendilerine cok yazik etmis olurlar. Asil tam o zaman koymus olduklari hedefleri gerceklestirebilirler.

SSKLA

hadi yaa biri çıkıp bobo samsunda etuhu samsunda dese artık ciddi sıkıldım.manyağa dönmek üzereyim :deli:

kalptenþimþek

28 December 2011, 22:10:38 #1225 Son düzenlenme: 14 January 2012, 16:12:45 kalptenþimþek
Alıntı yapılan: amisos55 - 28 December 2011, 21:26:30
Kalpten şimşek bu kadar sayfanın özetini çok gUzel gecti. Bence hepsini ardarda düzenlerse kısa film olur:))) ayrıca Hitlerin sonuda bizim gibi olacak kafasına sıkacak :))))

Herkes Sever, Hitler Ölür...  >l< 8)

hitler
hitler2
hitler 3
hitler 4
hitler5

samsunlugurbetci

designer_55

koyu bir samsunsporlu olarak ve samsunspora en iyisini yaplicani umit ederek sayfalari tek tek gozden gecirdim;
ama maalesef hic bakmasam daha iyiymis.
bobo ve holosko dan baska futbolcu kalmamis gibi takimlar yaris yapiyor, taraftar heyecan icinde bekliyor, sanki sahada mac oynanir gibi.
Kaldiki bobo o kadar super bir oyuncu olsa simdiye kadar avrupa takimlari alirdi kendisini. yillik 2,5 mlj euroya hollandada takim kuruluyor. Holosko dedik, samsunda gorduk, o holosko bizi kurtaracaksa vay halimize.
Fulham da butun maclarini oynamis, sorunsuz  bir futbolcu da kolay kolay turkiyede kumeye oynayan bir takima gelmez.
Baska bir gercek te var, o da maalesef transfer politikamiz iyi degil, taraftarimizin geneli cok sabirsiz; ve hep iyi gun dostu;

orhan

haber 7.com un haberine göre bobo bursasporla anlaşmış saat 18:10 itibari ile hadi hayırlısı

engin55

Çamot bobo neden gitti bilgileri alalım