Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

elexir

hadi artık açıklansa şu transferler  >:(

Kodalak

engin55

fındık

samsunspor.org.tr de online kişi sayısı  şuan itibari ile 835  >l< herkes beklemede mi ne?

Kodalak

yahu herkesde bir stres bir heyecan  :D

yani eninde sonuda olacak transfer dert etmeyin beya

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Kodalak - 28 December 2011, 17:35:46
yahu herkesde bir stres bir heyecan  :D

yani eninde sonuda olacak transfer dert etmeyin beya

Hocam varsa duyduğun bir şey söyle beyaa  :)

Kodalak

vallahi billahi yok yahu  :D

bende hepiniz gibi kafayı sıyırmak üzereyim,bildiğim isimler zaten hep sitede yazıldı,holosko kesin diye bir haber geldi ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum,a.gücünden 4 futbolcu dendi onlarda kim bilmiyom,onlar olmazsa teseden 2 futbolcu dendi,,,

yani hep miş,mış,muş

çamot_55

arkadaşlar bobonun anlaştığı kulüp biziz.ancak biraz sabır göstermeliyiz.çünkü bursaspor ve ertuğrul süreli fiyat yükseltiyor.onlar anlaştık diyor neden bobo peki açıklamıyor ben bursayla anlaştım diye.çünkü bizimle anlaştı.fakat bursa çok zorluyor.inş. bobo bizim olacak.

yirmiuc

Ertuğrul bi centilmenlik yap da boboyu bize bırak...

Shane_Falco

Alıntı yapılan: çamot_55 - 28 December 2011, 17:46:06
arkadaşlar bobonun anlaştığı kulüp biziz.ancak biraz sabır göstermeliyiz.çünkü bursaspor ve ertuğrul süreli fiyat yükseltiyor.onlar anlaştık diyor neden bobo peki açıklamıyor ben bursayla anlaştım diye.çünkü bizimle anlaştı.fakat bursa çok zorluyor.inş. bobo bizim olacak.

Hocam sende oldukça iddalısın gördüğümüz kadarıyla :)

samsunluhakan

kardeşim sana güveniyoruz fulhamdan dedigin oyuncu ne zaman geliyor

twitter

vurcaz kırbacııı vurcaz kırbacı

FaTiH_HaN

Kazım ağa bastır parayı konuyu kapat  8) İş gurur meselesi olmaya başladı  ;D

Mert

Bu adam gider bursaya sonra da bizimkiler çıkıp anlaşmamızı bursaspor bozdu biz anlaşmıştık ama bursaya gitti derler.İki tarafı da kötüleyip taraftarın ateşini söndürürler olur biter.

GurbetciFanatik

Bobo gelsin o zaman
Adnan Sezginin yerine Samsunspor camot_55 i alsin menejer olarak.
Bi insanda bu kadar inat ve azim olduktan sonra biz herkesi aliriz