Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

engin55

Bütün basın organlarında bursayla adı geçiyor. Hiçbiryerde bizimle adı geçmiyor bobo nun. Bizimkiler baya gizli yürütüyrlar işi :)

ahmetsefa55

bir duyum uzerıne ertugrul hocayı harcamıcaz degıl mı  ;)

55__Gurbet__55

@ camot55

Abi cok kesin konusuyorsun.Insallah dediklerin dogrudur.

fanatik

bu Ertuğrul'un Samsuna ilk yanlışı değilki neden şaşırıyosunuz

Mert

Alıntı yapılan: fanatik - 28 December 2011, 16:18:35

Başka ne yanlışları var ertuğrul hocanın?

ahmetsefa55

ayrıca bu bır yanlıs mı yanı ?
profesyonellık ıcerısınde cok da dogal.
rekabet ıyıdır.
cok ısteyen alır.

fanatik

İlk Kayseri ye gidişini hatırlayın Büyük Başkan İsmail Uyanığa hiçbir yere gitmiyecem dediği halde ertesi gün Kayseriye imza atmadımı

Kodalak

28 December 2011, 16:23:32 #1117 Son düzenlenme: 28 December 2011, 16:30:09 Kodalak

ne yanlışı var ertuğrul hocanın, hemen sallamayın adama, "adam gibi adama"

mehmet yılmaz

Geleneksel Ertuğrul Sağlam düşmanlığı hortlamış bazılarında; ortada hiç birşey yok daha, birinin çıkıp söylediği bir iddia...

Birincisi Bobo'yu istemesi gayet doğal değil mi? Bobo bizim oyuncumuz da aklını mı çeliyor?
İkincisi Ona da öyle bir adamlazım bize de, üstelik Bobo onun eski oyuncusu. Biraz mantıklı yorum yapın, ne bekliyorsunuz ki?

Bobo'yu alırsak mükemmel olur, harika olur ama ben onunla ilgili bir çalışmamız olduğunu duymadım. Başka bir Brezliyalı sürpriz olabilir belki ;) O yüzden Ertuğrul Sağlam'a sallamakla vakit kaybetmeyin boşuna, onunla ilgili bir durum yok.

FaTiH_HaN

Yine başlıyoruz galiba, Ertuğrul hocayı tartışmak çok yersiz değil mi? Hata ile yanlışı karıştırmamak gerekir diye düşünüyorum, herkes hata yapar, hatalar insanlar içindir, bu adam da peygamber değilki, Kimliğinde Samsun yazmayan bir insan bu kadar Samsunsporlu olabiliyorsa daha neyi konuşuyoruz, tabiki boboyu da isteyecek, Bursanın durumu ortada başarısız oldu, devre arasında alabilecekleri en iyi forvet Bobo, bu durumda Samsunu düşünmesini bekleyemeyiz, imza atılmadığı sürece bütün topçularla görüşülebilir bunda etik açıdan bir kötülük görünmüyor.

kale5501

fanatik

peki arkadaşın söylediği doğruysa parası bile verilmiş bir adamı arayıp onun kafasını karıştırmak çokmu dürüst bir davranış

Shane_Falco

Ertuğrul hoca ile alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum Bobo'nun maliyeti yıllık 3 trilyonu geçiyor ve bu rakam bizim için çok fazla bobo ve keita gibi isimler biraz düşününce bizim için pekte mantıklı isimler olmadığı anlaşılabiliyor...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: fanatik - 28 December 2011, 16:31:07
peki arkadaşın söylediği doğruysa parası bile verilmiş bir adamı arayıp onun kafasını karıştırmak çokmu dürüst bir davranış

Arkadaşın dediğini doğru olduğuna inanmıyorum ben.
Parası verilmiş bir adamı da kimse aramaz zaten, o iş bitmiştir, anlaşılmıştır çoktan.
Ama her iki kulübün pazarlık aşamasında iki taraf da devreye girebilir pekala, bunu biz de Holosko için yapabiliriz.

Akyol

Bence Bobo'ya verilecek paranın yarısına belki biraz daha fazlasına çok daha efektif bir oyuncu alınabilir. Bobo çokta ahım şahım bir oyuncu değil bence. Holosko konusunda ise elimizde Ekigho,Zenke ve Bance varken neyleyim Holosko'yu! Bize Simpson gibi henüz isim yapmamış, patlama yapacak bir forvet lazım. İnşallah hayırlısı olur kulüp isim transfer yapılacak diye borçtan borca sokulmaz...