Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

kuzey55

kýzýlyýldýz55

çamot boboyu getirmeye gitti   :P

55_samsun_55

sinan engin bobonun yıllığı1.5 milyon euro demişti bu hafta programda.bizi kasar biraz bu para

LisandroLopez

İsmail Haktan ı hiç istemem.. 11 kişilik takım onla 10 kişi oynar

Uğur Yıldız

çamot efsane oldu resmen forumda ama fena patlicak gibime geliyo ama iyi niyetinden de şüphe etmiyorum ::)

FaTiH_HaN

İsmaili bir defa canlı izleme imkanım olmuştu sonradan oyuna girmişti, çok süratli bir adam, yetenekli olduğu kesin ama bize direk gelip oynayacak adamlar lazım, uyum sorunu yaşayacak, gelişme kaydetmesini bekleyeceğimiz oyuncularla vaktimizi harcamamalıyız.

samsunluhakan

makakula ne oldu beyler bir ara baya gündemimizdeydi

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 28 December 2011, 15:53:47
İsmaili bir defa canlı izleme imkanım olmuştu sonradan oyuna girmişti, çok süratli bir adam, yetenekli olduğu kesin ama bize direk gelip oynayacak adamlar lazım, uyum sorunu yaşayacak, gelişme kaydetmesini bekleyeceğimiz oyuncularla vaktimizi harcamamalıyız.
İsmail Haktan Bursaspor Samsunspor maçında oyundan çıkıp yerine Batalla girmişti hatta maçı izlerken İsmail çıkmasın diye dua etmiştim. Belki bizim maçta kötü oynamış olabilir ama bizim maçı mukayese ederek söylüyorum ''Samsunspor'da oynayacak oyuncu değil''

kuzey55

çok kötüydü bizim maçta ismail inş böyle bi mallık yapmazlar

çamot_55

arkadaşlar bobo bizde diyorum rahat olun..basına bakmayın siz.rahat olun.menejerinin parası ödenmiş.sadece ertuğrul hoca biraz işi karıştırıyor...yoksa imza atılmıştı.daha önce boboyla çalıştığı için sürekli  arıyor telefonla biraz sabır.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: çamot_55 - 28 December 2011, 16:08:58
arkadaşlar bobo bizde diyorum rahat olun..basına bakmayın siz.rahat olun.menejerinin parası ödenmiş.sadece ertuğrul hoca biraz işi karıştırıyor...yoksa imza atılmıştı.daha önce boboyla çalıştığı için sürekli  arıyor telefonla biraz sabır.

abi bu adam gelmezse bize kendimizi kestircen o olcak yani : )

özkan

Ertuğrul şampiyonmu olcan bu sezon ! e düşmiceksinde .. Ne bu azim , gayret ?

Yap bi samsunsporluuk,karışma pişmiş aşa !

ercan0655

inşallah bobo BABA olmaz :evet:

çamot_55

ve az önce tekrar teyit ettim bursaya imza attı falan diyor diğer basın organları inanmayın..etehuda bu akşam muhtemelen istanbulda...

kuzey55

Alıntı yapılan: çamot_55 - 28 December 2011, 16:08:58

parası falan ödenmişse ertuğrul hoca arasa ne olacak ki? ayrıca çomak sokmaya çalışıyosa ona da helal olsun yani