Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

her zamanki gibi yan bastık yine galiba,boşuna beklentiye girdik ve aynı sonuç hüsran,şahsen 2. devre çok iyi adamlar getirecek hatta 1 ay önceden adamları bağlamıştır dediğim adnan sezgin yeni yeni oyuncu aramaya başlıyorsa zaten biz bittik demektir

Shane_Falco

cembaba

Holosko Adnan Sezgin ile Hava Limanı'nında görülmüş sanırım. Facebook'ta 3-4 sayfada geçti haberi de bakalım.

samsunspor.5555

fındık

Alıntı yapılan: CemBaba - 26 December 2011, 19:42:37
Holosko Adnan Sezgin ile Hava Limanı'nında görülmüş sanırım. Facebook'ta 3-4 sayfada geçti haberi de bakalım.

Cembaba'cım aynı haberin başka versiyonuna bende rastladım Bobo'yu da havalimanında görmüşler yazıo sanalda  :D
Ulan bu milleti anlamıyorum ben  :kafa:

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: seko - 26 December 2011, 19:51:36
Cembaba'cım aynı haberin başka versiyonuna bende rastladım Bobo'yu da havalimanında görmüşler yazıo sanalda  :D
Ulan bu milleti anlamıyorum ben  :kafa:

yalandan kim ölmüş

Ollivanders

alisan5516

ikisinden birini görseler yeter ya da ikisini birlikte mi gördüler acaba  ;D

cembaba

Adnan daha bu işi belli olmaz. Transferlere sevinmiştik. Fos çıktı. Bance Bance dedik. Gelmeseydi belki de çok daha fazla puan toplardık. BU arada Afrika kupası nedeniyle, Ekigho'da mı gidiyor Milli Takım'a? Eğer öyle olmazsa; Zenke - Ekigho ikilisi bize 3 puanlar getirecektir. Ben buna inanıyorum.

Musti

Nijerya kupada yok. Belki hazırlık maçı varsa gidebilir ama zannetmiyorum.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: CemBaba - 26 December 2011, 20:04:35
Adnan daha bu işi belli olmaz. Transferlere sevinmiştik. Fos çıktı. Bance Bance dedik. Gelmeseydi belki de çok daha fazla puan toplardık. BU arada Afrika kupası nedeniyle, Ekigho'da mı gidiyor Milli Takım'a? Eğer öyle olmazsa; Zenke - Ekigho ikilisi bize 3 puanlar getirecektir. Ben buna inanıyorum.

Nijerya kupaya katılamıyor hocam.Yani Ekigho gidecekmi gitmeyecekmi diye bir derdimiz yok :D:D

Desiqner

Ekighoda şöyle bir açılsa gol atmaya başlasada rahatlasak artık.Samsunspor'u şöyle 13. , 14. sıralarda görelim bu sene rahatlayalım.Sonrası Allah Kerim...

Ahmeti

Gerçekte bilmemde sanalda harika transferler yapıyoruz.

Desiqner

Alıntı yapılan: Ahmeti - 26 December 2011, 20:10:23
Gerçekte bilmemde sanalda harika transferler yapıyoruz.

Sanalda yapılan transferlerle Türkiye Kupasını alıyoruz hocam.Fener yine neyi alıyo siz onu biliyosunuz :)))

cem

Şehr-i Samsun
Adnan Sezgin bugün spor55 sunucusu Atilla Cebeci'ye söylediği bilgiye göre Bobo ile anlaşıldı. Camiamıza hayırlı olsun

,,ne kadar doğru bu haber...