Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

AntZ

Muhtemelen Gençler maçı sonuna kadar futbolcuların konsantrasyonu bozulmasın diye hiçbir ismi açıklamayacaklar. Nasıl olsa yenilerin hiçbiri oynamayacak.

jurista

yeni düzenlemeyle ilk maç oynayacaklardı yanlış mı biliyorum antz ?

fanatik samsunsporlu

atilla konuşur şimdi son dakaika transferleri diye.programın sonunu da bekler fitil eder bizi yine bu akşam

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: jurista - 26 December 2011, 14:56:36

ilk hafta oynamayacaklar.

bu adnan sezgin galiba fikstüre hiç bakmıyo.
bilmem siz baktınız mı ama 5-6 şubat tarihlerinde ligin 8.veya 9. haftası oynanacak.
keita zaten gelse bile ilk maç oynayamayacak.
sonra 2 maç oynayıp gidecek.
fildişi kupanın favorisi.finale kadar çıkarlar tahminimce.

nasıl yapılıyo bu transfer olayları anlamıyorum.
demek bizim kafamız çalışmıyo.
ama adnan sezgin vb. gibi isimler çok daha akıllı bizden burası kesin.
neden mi ? biz futbola para veriyoruz, adam futboldan para kazanıyo.
işte bütün mesele bu !

FaTiH_HaN

Ahmet Cebe'yi en son denizlideyken izlemiştim, oyunu yönlendirebilecek kapasitede, yetenekli bir futbolcu, klasik bir kanat oyuncusu, çok mu iyi adam? kesinlikle hayır ama elimizde Ahmet Cebe ayarında bir kanat oyuncusu var mı? hayır, daha doğrusu takımda kanat oyuncusu yok hangi oyuncu gelirse gelsin bizim kanatlarda banko oynar. Eğer daha iyi bir alternatifimiz yoksa alınsın, ama adı geçen isimlerden sonra biraz vasat bir transfer izlenimi veriyor.

AntZ

Alıntı yapılan: jurista - 26 December 2011, 14:56:36

Lig 4-5 Ocak ta başlayacaktı, 5 Ocak ta oynayanlar yenileri oynatabilecek, 4 Ocak ta oynayanlar oynatamayacaklardı. Lig 1 gün öne çekildi, ilk hafta 3-4 Ocak ta oynanacak ve hiçkimse yeni transferlerini oynatamayacak..

sadece55

Alıntı yapılan: silopilimuhsin - 26 December 2011, 14:43:41
Musa aydın, mehmet nas, oktay delibalta, turgut doğan şahin.

Ercan Koloğlu da iyi olabilir bu isimlere ek olarak

GurbetciFanatik

Bu gidislen ilk resmi transferimiz sayfa 55 olacak.
Bu demek 54 sayfa bos bos yaziscik.

samuray

ya hayret bizle kimin ismi gecse sonrasıda yalan oluyor aynı sezon öncesi transfer dönemi gibi bizleri oyalayıp bomba diye aldıkları oyuncular tam bomba olup elimizde patladı endişem yinemi  aynı olacak diye

kadifekaleli

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 26 December 2011, 14:29:14
ahmet cebe kim ya ne iş yapar bizi ligde ahmet cebemi tutacak
Aynen katılıyorum ahmet cebe Karabükte ne yapmış daa töbee töbee

silopilimuhsin

Keita % 50  samsunspor_x daymis kaynak Bance nin Facebook sayfası :sag

Jnr.Serkan

26 December 2011, 16:54:37 #657 Son düzenlenme: 26 December 2011, 17:02:38 Jnr.Serkan
8 sayfa okudum,çoğu yine boş beleş muhabbet.Yok Messi gelmiş yok eto gelmiş.Bu tarz yazanlara no post verilmeli..Bu sitede bir çok çok eski üye yazmıyorsa eskisi gibi sebebi zaten bu tarz şeyler...

Serkan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 26 December 2011, 16:54:37
8 sayfa okudum,çoğu yine boş beleş muhabbet.Yok Messi gelmiş yok eto gelmiş.Bu tarz yazanlara no post verilmeli..Bu sitede bir çok çok eski üye yazmıyorsa eskisi gibi sebebi zaten bu tarz şeyler...

Yavrucum kim bu eski üyeler yazmayan bir kaç tane örnek versene çok merak ediyorum ?

AntZ

Alıntı yapılan: Serkan - 26 December 2011, 17:22:12
Yavrucum kim bu eski üyeler yazmayan bir kaç tane örnek versene çok merak ediyorum ?

Melek55, Bodenseli, Erhan55... Daha sayayım mı?  :peeh: