Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

berusa55

özkan

Hacı tencere sizin,kaşık sizin.İstediğiniz tarafa karıştırın.Düzeni hep birlikte kurdunuz zaten.

FaTiH_HaN

Tamam Suat Kılıç senden zerre kadar bizi kayırmanı kollamanı istemiyoruz sadece adaletli ol, ülke yöneten insanlarsınız, haksız yere şampiyon olan takımlar için nasıl küme düşmesin dersiniz anlamak mümkün değil, sizin adeletiniz bu kadar işte  :suslen:

samuray

işte bunların adaleti olmayan adaleti spor bakanının söyledği laflara bak ya resmen küme düşmesin diyor oynadığımız li şaibeli lekeli federasyon göz yumuyor oda lekeli kirli spor bakanı açıklama yapıyor küme düşme olmasın kurumları değil yapanları bağlasın diyor olacak şey değil ya o şikeyi yapanlar kimin için yapıyorlar şikeyi kurumlar için niye bağlamıyormuş kurumları hayret edeiyorum ya anlaşılan oki bunların hepside şikeci zira şikeye göz yumdukları apaçık ortada

binikalamadım

YAZIK DEĞİL Mİ SAMSUNSPOR'A - Erman TOROĞLU

hepimizin aklını kemiren içimize şüphe düşüren olay ' SAMSUNSPOR'A VE CAMİASINA KASITLI MI DAVRANILIYOR ' durumu artık camia dışındaki insanlarında dikkatini çekmeye başladı var demek ki birşeyler...

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/19538404.asp?mnID=19538404

cezayir55

samuray

dinleri imanları para bunların şike mike umurlarında değil resmen göz yumuluyor işte her şey ortada biz şike yaptık ama siz bizi düşürmeyin bu ne ya federasyon da dahil herkes buna gz yumuyor rezalet diz boyu ya kötü kokular sarmış etrafı ama bunalr hala para pul derdinde ey uefa herhalde sen bunlara göz yummasın 5 senemi olur 3 senemi olur ceza bakalım bunun hesabını kimler verebilecek o zaman

GurbetciFanatik

-''58. madde değiştirilsin demedim''-
Bakan Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) talimatnamesinin 58. maddesiyle ilgili olarak basında çıkan haberleri de değerlendirerek, ''Ben 58. madde değiştirilsin demedim. Kişisel kanaatimin 'şahısların eylemlerinden dolayı tüzel kişileri cezalandırmamak' yönünde olduğunu söyledim. Maalesef spor sayfalarında bu konu maddenin değiştirilmesi yönünde görüş açıkladığım şeklinde ele alındı. Bu yanlış bir yaklaşımdır. İnsanların beyanatlarını söyledikleriyle değerlendirmek lazım. 58 madde bir kanun metni değildir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne ve hükümetin gündemine gelecek de değildir. TFF'nin talimatnamesinin 58. maddesidir. TFF özerk bir kurumdur ve bakanlığıma bağlı değildir. Bizimle bu kadar ilişkilendirilmesini doğru bulmuyorum'' diye konuştu.

Bakan Suat Kılıç, Fenerbahçeli olup almadığının sorulması üzerine ise, ''Hayatımın hiçbir döneminde Fenerbahçeli olmadım. Türkiye'de futbolu takip eden herkes Fenerbahçeli olmadığımı biliyordur. Ben iyi bir Samsunsporlu'yum. İlla 4 büyük takımdan birini tutman gerekir derlerse, benim tercihim orada da Fenerbahçelilik noktasında olmadı. Fenerbahçeli olmak da olmamak da ayıp değil. Mühim olan eylem ve işlerinde doğru davranıp davranamadıklarıdır'' şeklinde yanıtlayarak sözlerini tamamladı.

kaynak : http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20111226/yildirimi_kurtarma_operasyonu_degil.html

O zaman düsür be adam küme sike yapanlari madem Samsunsporlusun.

isyan

AntZ

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 26 December 2011, 14:35:30
İlla 4 büyük takımdan birini tutman gerekir derlerse, benim tercihim orada da Fenerbahçelilik noktasında olmadı.

4 büyük! takımı tercih etme konusunda birşey oldu ama o Fenerbahçe olmadı.
Bilin bakalım hangisi, 3 hakkınız var.  :-X

brigand

Bakan acayip oynuyor tribüne. Fenalar fenalar. Sen Samsunspor' luysan bende Nuri Asan' ım !

ahmetsefa55

Serkan

Yani Bakan iyi bir Samsunspor'luysa bizde orta sınıf birer Samsunsporlu olabiliriz belki

brigand

Belki biraz fazla olmuş hacı ! Zorlasan accık ucundan çıkar. >:(

AntZ

26 December 2011, 15:12:06 #1214 Son düzenlenme: 26 December 2011, 15:20:03 AntZ
Alıntı yapılan: brigand - 26 December 2011, 15:10:57
Belki biraz fazla olmuş hacı ! Zorlasan accık ucundan çıkar. >:(

Öyle deme usta, hepimiz Samsunspor'u da seviyoruz  ;)