Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

KAYSERİSPOR: "Amrabat'ın gitme ihtimaline karşılık Feyenoord'dan Biseswar ile sözleşme imzalandı." HABERTÜRK

Adamlar futbolcunun gidebilme ihtimalini düşünüp transfer yapıyorlar. Biz hâlâ beklemedeyiz. Yaz dönemini hatırlamaya başladım. Düşündüğümüz isimler birer birer gidiyorlar...

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: kayacan - 26 December 2011, 12:07:49
Teknik direktör degisikligi gerekiyordu bence.Alt yapıya önem veren teknikdirektor gerekiyordu.Keske rıza calimbayi getirebilseydik.Klubun ekonomik dengeleri için az fakat faydalı transfer ve alt yapıdan adam çıkarmamız gerekiyor.Petkovicin alt yapı yi bırak üst yapıdan haberi olmaması Klubun gelecegi acısından endişe edici bir durum yaratıyor.Uzun vadede düşünüp Petkovici göndermemiz gerekiyordu.

Kayacan bizim su alt yapiyi düsüncek ne zamanimiz kaldi nede lüksümüz. Biz önce su 5 ayi atlatip ligde kalalim ondan sonra senin dedigin olaya gecilebilir.

Bu arada ben artik isim daha söylemiyorum her biri teker teker baska takimlarla anlasiyor.
Merak ediyorum Adnan Bey istanbulda sen futbolcumu ariyorsun yoksa ne yapiyorsun.
Sözde Türkiyenin en tanidigi menajersin ama bi faaliyet bile yok.

AllydeenleaR

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 26 December 2011, 13:41:22
hürriyet kayseri'ye gitmiş

murat ceylan da bir yerlere giderse şaşırmam. beceriksizlikte bizim yöneticilerin üzerine yok...

ugrass

sende topcu olsan sende kayseriye bursaya gidersin. futbolu bilmeyen başkan,adnan sezgin gibi simsar direktörün, oyunu okuyamayan teknik direktörün, verilmediği halde futbolculara 15bin TL prim haberi yapıp başkana yalakalık yapan basının, şehrin takımına sahip cıkmayan icra gönderten işADAMların.. TEK BÜYÜK DEGERİ SAMSUNSPOR'un TARAFTARI onuda bilen  hakan bayraktar gibi topcuları gönderiyosun. ee sana hangi topcu gelir?

Ertuğrul Sağlam

Ahmet Cebe ve Keita ile anlaşıldığını duydum Doğruluğunu ileleyen günlerde göreceğiz.

Ahmet Cebe kaliteli bir futbolcu ama sanırım kişisel problemlerinden dolayı pek fazla gittiği yerde barınamadı eğer transferi olursa inşallah bizde başarılı olur.

Keita hepimizin bildiği süper bir isim Afrika kupasına gitme gibi bir problemi yoksa bizim için süper bir transfer olur.

kuzey55

yok arkadaş hata yapmamak için acele etmiyoruz ne demek kaç aydır nerdesiniz.laf kalabalığı yapmakta üstüne yok bunların benim umudum yok valla gider bance gibi topçuları getirirler artık

Ollivanders

Ahmet Cebe vasat transfer olur. Adem alkaşi = Ahmet cebe X 2 .

samsunluhakan

ahmet cebe kim ya ne iş yapar bizi ligde ahmet cebemi tutacak

cembaba

Geçen sene Ahmet Cebe iyi idi. Ama bu sene pek de bir varlık gösteremiyor.

Bizim transferden önce, Valdomiro, Dominguez, Pal Lazar gibi topçuları def etmemiz gerekiyor. Petkoviç'i yollamamız gerekiyor.

kuzey55

bize bizi uçuracak takımı toparlayacak adam lazım ahmet cebe mi yapacak bunu.onun gibi bir sürü var elimizde zaten

AntZ

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 26 December 2011, 14:22:06
Keita hepimizin bildiği süper bir isim Afrika kupasına gitme gibi bir problemi yoksa bizim için süper bir transfer olur.

Bu transfer olur, Uğur Boral'ı alır, topa vurmayı bilen birde golcü alırsak o zaman tamam kaldık der rahatlarım. Diğer transferler cila olur üstüne  :holey:

Ama taraftar dikkatli olmalı, Lazardan sonra Keita'nın baş dönmesi vb. yan etkileri oalbilir.   :deli:

Ertuğrul Sağlam

Murat ben o konuda rahatim Petkovic'in elinde bas donmesine iyi gelecek futbolcuyu herzaman ilk onbirde bulundurur. (Sivas macina Lazar ile baslamak gibi)

silopilimuhsin

Musa aydın, mehmet nas, oktay delibalta, turgut doğan şahin.

55_OrHaN_55

keita iyi futbolcu, umarım gerekli oyuncuları alır, maksimum fayda görür ve ligde kalırız.