80- Akeem Oriyomi Agbetu (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:05:30

« önceki - sonraki »

özkan

Ekrem

Geri alınmalı takıma canlılık getirecek isimelrden birisi

AhmetDenizci

Tahir

Agbetu bu takımda olaydı su an orta sıralardaydk ve yukarıları zorluyor olurduk ayrıca Türkiye Zenkeyi konusurdu...

Burak

eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı keşkeleri falan bırakalım bence andığımız oyuncu Celil ,Serkan değil altı üstü Agbetu

##kdc##

Gsnin geçen seneki durumu ortada sen gidip onları bu duruma sokan adamı başa getirirsen olacağı budur. 
Gelen oyunculardan hangi birinde var Agbetunun ruhu?? Adam tribünle bağlanmıştı.
Hele ki geçen seneki denizli deplasmanında son dk da bizi ateşlemek için el sallayışları çırpınışlarını ömrüm boyunca unutmam. Şahsi fikrimdir, tabi bi celil serkan değil ama formamızı giymese bile şu anda kadroda bulunan birçok topçudan bile daha değerlidir benim için.
  Olsaydı da kanatsız oynayan takımımıza renk katacağı kesindir.

LisandroLopez

Sırf Denizlide Zenkeye attırdığı gol için bile tutardım bu adamı kadroda..

emre

olsaydı çok iş yapardı bence de.Hatta gittiğinde de yazmıştım takımda kalması Zenke içinde çok iyi olacaktı. Bu yürekli adamlarla geldik süper lige ama artık yok,onun için çok fazla konuşmaya gerek yok bence.

celebi

özkan

şu yujkardaki videoda ilk golde agbetu vursa gol olur ekigho vursa taç olur..kalması için bu bile yeter..

isyan

5trawberry

ali ihsan

Agbetu'dan da Zenke'den de Süper Lig topçusu olmaz.

FaTiH_HaN

Fiziksel olarak yeterli olsalar da futbol zekasından mahrum olan futbolcular süper ligde tutunamıyor bknz: zenke, agbetu

burakbas

sezon başında sivas in gazabına uğradık ne diyeyim. süper lige çıktık diye fiyatı artırdılar da artırdılar. yönetim de en sonunda vazgeçti. tabi olsa güzel olurdu, hemde çok güzel olurdu.