BİR AÇIKLAMAYI HAK ETMİYOR MUYUZ?

Başlatan edmontdante, 23 December 2011, 12:23:23

« önceki - sonraki »

edmontdante

Sezon başında yapılan toplantıyı hepimiz hatırlıyoruz.İlk 5 söylemleri,buna göre transfer vs vs vs.Tabiki samsun futbol kamuoyu da yüksek beklentide.Toplantının esas konusu kulübün geleceğinin teminat altına alınması.Sonrasında meydana gelen gelişmeleri de biliyoruz.

Ve oynanan 17 maç alınan 12 puan.Sadece iç sahada 2 galibiyet.Dış sahada atılan 3 gol.Bu tabloda imzası olan futbolcu kadromuza dönüp bakıyorum alınan isimleri gözden geçiriyorum.Yabancılar Bance,Ekigho,Fink,Domingez,Pal Lazar,Voldomiro,Bahia,Akaki.Yerliler Bülent Kocabey,Anıl Dilaver,Mustafa Sarp,Ergün Teber,Savaş Yılmaz,Yenal,Hakan Arslan,Ertuğrul,Gurur,Burak.Alınan bunca isme rağmen takımın en iyileri Kemal-Murat-Adem-Zenke.Bu 4 lüyü çıkar 5 puan dahi alamaz bu kadro.

Peki puanı geçtim  bu işin maddi boyutu ne durumda.Pek fazla düşünmeye gerek yok alınan bunca futbolcuya ödenen ve ileride ödenecek trilyonlar.Peki ne için?Takıma en ufak katkısı olmayan Lazar,Voldomiro,Domingez,Bülent,Anıl,Sarp,Savaş,Burak ve idare eden Fink,Bahia,Ekigho,Hakan,Bance,Yenal ,oynayan ama oldukça gereksiz ve yetersiz olan Akaki.

Kurulan bu kadroyla takımın yakaladığı sonuç ortada.Peki ya yarınlar.Hiç bir katkısı olmayan bunca isme verilen trilyonlar sebebiyle SAMSUNSPOR'un geleceğinin ablukaya alınması ne olacak?20 küsür transferden bir tanesinin bile vasatı yakalayamaması sadece şanssızlıkla açıklanacak bir durum mu?Hal böyle iken bu topçulara ödenen paralar SAMSUNSPOR'un borcu değil mi ve bu paralar günün birinde  SAMSUNSPOR'dan talep edilmeyecek mi?Bu alacaklar ve futbolcu alacakları sebebiyle yine tahta kabusları yaşanmayacak mı?

Şimdi ben soruyorum "Kulübün borç hanesine yazılı trilyonların takıma hiç bir katkı sağlamayan onlarca futbolcuya verilmesine sebep olanlar kimler?"Hangi topçuyu kim ne görerek getirdi ve maliyeti kaç lira?Yani hiç bir katkısı olmadığnı ısrarla belirttiğim bu topçular sebebiyle bize kaç lira girdi?Bunları öğrenmek istiyorum çünkü 3 sene sonra bilmem ne isim bilmem ne için temlik koydurdu cümlelerini çok kere duyacağımıza eminim.O zaman her şey geride kalmış olacak.Taraftar hangi topçunun takıma ne sağladığını  çıplak gözle rahatlıkla görüyor.Takıma katkı sağlayan Kemal-Murat-Adem ve Zenke"nin yaptıklarını da görüyor diğerlerinin yaptıklarını da.İdare eder dediğimiz Bahia bile hiç bir süper lig takımının kadrosunda yer alamayacakken,Ankaragücü ve Bursa maçlarında amatör futbolcuların yapmayacağı 2 acemilik ile  takımın mağlubiyetine sebep olmuş iken diğerlerini anlatmaya dahi gerek kalmıyor.

Bence  yollanması gereken topçuların biletlerinin kesilmesinin ve bu transferlerin yapılmasına ,trilyonların çöpe atılmasına vesile olanların yani dolayısıyla SAMSUNSPOR'un menfaatlerine hiçe sayanların  açıklanmasının ve herkesin gerçekleri bilmesinin  tam zamanı.

ahmetsahin

ercan0655

trt'de bir yorum yaptılar GS'de bir felakete neden olanlar hala yöneticilik yapıyor ve artçı sarsıntıları SAMASUNSPOR'da devam ediyor diye .İşte size cavap ne dersiniz.

mehmet yılmaz

Samsun'da gerçek anlamda bir yerel basın olabilseydi o soruların cevaplarını alabilirdik bence...

Sonuçta 6 yıl önce bizi düşüren Adnan Ölmez ve onun yine sorumsuz yöneticilerine kim, ne kadar hesap sorabildi? Adam birkaç yüz bin lira bağış yaptı, kahraman ilan edildi. İşleri aldı başını gitti; çok da umurundaydı Samsunspor.

Bu sektörde benim bir yıllık maaşımı bir futbolcuya galibiyet primi olarak verebildikleri ve öyle bir ortamda kişisel olarak hiçbir zaman direksiyonun başında olamayacağım ve bu yüzden elimden pek birşey gelmediği için kahroluyorum sadece.

FaTiH_HaN

Bakıyoruz yerel gazete sayımıza, tv kanallarımıza diğer illere oranla hepsi daha fazla, ama yapılan haberlere, gündeme getirilen konulara bakıyoruz, her hafta denge gazetesinde yada haber gazetesinde, 'zenke gol sözü verdi, bance gol sözü verdi, ekigho gol sözü verdi... Sonra başa sarıyor 'zenke gol sözü verdi...' hay sözünüze yani az haber yapın daha, hazır metin var galiba sadece isimleri değiştiriyorlar sonra bas gitsin. Çıkıp bir tanesi bizim adımıza bu soruları soramıyor yöneticilere, futbolculara. Bizim bizzat gidip sorma ihtimalimiz de olmadığı için bekliyoruz...

feveran

SAMSUNSPORLULUK VE RAHMETLİ TEOMAN NAMI DEGER TİMOFTE ye

Öncelilkle  buraya yazmamın sebebi rahmetli Teoman namı değer timofte ve edmondante
  neden edmondante dersenız rahmetlı dayıma benzemesı ve ona karsı yakınlık hıssetmem ama o yakınlıgıda onda göremedim çünkü sohbet etme ımkanım olmadı sadace maçda karşılaştık

30 YAŞIN  benim için önemi var çünkü Teomanın  da 30 yaşında vefat etmesi belki 2 haneli bir ayının 2. basamağında ki bir rakam artışı belki de ömürden geçen bir 10 yıl. istemiyerek gelinen bir 30 yaş ve gençlikten ortayaşlılığa geçişin yaşattığı bi sendrom. :( hayatı ve ölümü değerlendirmek için gelinen belki de bir milat

Öncelikle kar 6 ve sitedekı buyuklerım ve küçüklerimden özür dilerim gecen haftakı olay ıçin kimisi bılmeye bılır
      Kar 6 kardeşim sana parantez açmak istıyorum senı tanımıyorum yorum yaptım senın için senden özellıkle özür dilerim  ben  olgun  bir insanım ama o an neden öyle oldu bılmıyorum

Dediğim gibi 30 yaşındaki insanlar 22-23 yaşındaki kişilerin dedıklerını kaldıramayabılır onun gıbı o an düşünmeyebılır duygusal olarak görür
   Kendi kardeşi gibi görüpde halısaha öncesi almaya gıttıgınde o anda tersleyıp gelmemesi onun için güzel bi davranış fakat karsısındakı ınsanın nasıl dışladığının farkında olmaması beklide arkadaşının yanında olması güzelde bir davranışdı bilmeden yargıladım bende hatalıyım fakat beni o an dışlaması çok zoruma gitmişdi...

http://youtu.be/_xW9Ng6N4bQ
M TEOMAN TAŞ TERKETMEDİ SEVDAN BİZİ YouTube

Terk etmedi sevdan bizi
Büyük insanlar büyük ata gitti timofte

Sitedeki bir akanın dediği gibi
                             Samsunsporluluk bizim kaderimiz; terk edilemez, vaz geçilemez bir sevdadır

her sabah geldimi dükkana atkın orda sevgılı Teoman gercekden terk etmedi sevdan bizi odan aynı tertemiz tüm samsunsporluların duaları seninle

mehmet yılmaz

Umut,
Bu sitede bizlerin kaldıramayacağı ve sonrasında ipleri koparacağı şeylerden birisi küfürdür.
Geçmişte bunun örnekleri var, sen bir yanlışlık yapmışsın ve yaptığın yanlışın farkında vararak, özür dilemişsin.
Bir daha da asla böyle birşey olmayacağını söylemişsin. Sonuçta hatanı kabul ediyorsun.
Şimdi muhatabın olan kişi Mustafa, tamam derse bizler için bir sorun yok. Biz kimseyi dışlamak ya da kaybetmek istemiyoruz ama dediğim gibi Mustafa'nın özrünü kabul etmesi gerekiyor. Sanırım o da yazar birşeyler...

Serkan

O gün arabaya binmeyen bendim; aynı şey buradan başka bir arkadaşımın başına gelse yine aynısını yaparım...

Bana abi/kardeş diyen insanlara küfür eden insanın arabasına binersem kendi adamlığımdan taviz vermiş olurum;bir daha da o arkadaşımın yüzüne bakamam..

Bunun seni dışlamakla yahut başka bir durumla alakası yok; bu benim kişisel görüşüm; burada en sevmediğim hatta dövmek için fırsat kolladığım insana o cümleleri söylesen yine aynı tepkiyi verirdim...

**KaR6**

daha bana diyecek bişe kalmamış, konu kapanmıştır..