18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

özkan

24 December 2011, 09:34:14 #810 Son düzenlenme: 24 December 2011, 13:32:25 özkan
hacı senin sıkıntın seni besleyecek iki kanat adamının olmayışı bu takımda,yoksa sen gerçektende bulduğunu atacak bir pivot santraforsun.

LisandroLopez

Marsilyalı Kabore ve Lyon un stoperi Bakary Kone ile birlikte oynayacak.. Fena takımları yok gibi :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Musti - 24 December 2011, 01:59:37
Afrika Uluslar Kupası için 4 ocakta Kamerun ile hazırlık maçı oynayacak olan Burkina Faso'da Bance milli takıma çağırılmış.

B gurubunda mücadele edecek Burkina Faso, 22 ocakta Angola ile, 26 ocakta Fildişi Sahilleri ile, 30 ocakta Sudan ile maç yapacak.

http://www.rfi.fr/afrique-foot/20111223-can-2012-25-burkinabe-convoques-mais-pas-herve-zengue

Büyük ihtimalle 4 ocaktan 30 ocağa kadar takımdan ayrı kalacak.

Bu takvime göre kresinlikle gönderilmesi lazım.
1 Ocak 30 Ocak arası kesin yokmuş. Burkina Faso gruptan çıkarsa bu daha da uzar.
Çünkü bizim maç programımız şu,
4 ocak g.birliği
8 ocak gs
15 ocak ts
22 ocak ordu
25 ocak manisa
29 ocak ibb
1 şubat fb

ne anlamdım o işten?
inşallah kulüpten birileri bu durumun farkındadır.

kamuri

ilk maç bance yok yeni transferler yok acaba ekigho da çağırıldı mı milli takıma kimle çıkıp oynyacaz merak ettim şimdi

55__Gurbet__55

@ samsuni

Abi tam emin degilim ama milli takimlar oyunculari cagirdiklari zaman külüpler onlari göndermek zorunda.

Hem Bance o turnava'da mutlaka oynamak ister.Onu zorla burda tutarsak pek fazla verim alamayiz diye düsünüyorum.

ngonge

Nijerya şampiyonaya katılamadığı için Ekigho burada kalacak ama Bance kupaya gider.

4'ündeki hazırlık maçında sonra TR'ye döner diye tahmin ediyorum. Yani arada şu maçlara çıkar öyle kupaya gider:

8 ocak gs
15 ocak ts

mehmet yılmaz

Belki 6+2+2'deki son 2 kontenjanı nedeniyle yine de tutarlar kadroda ama yokmuş gibi kabul etmek lazım.

masbene

HoliganSamSunLu

bence kalır ve banko 11 de oynar.

AntZ

Geldiğinde sorunlu bir kişiliği var deniyordu, bana aksine Afrikalı bir futbolcu için çok uyumlu ve kişiliği oturmuş izlenimi verdi. Umarım değişmez.

Jnr.Serkan

25 December 2011, 13:59:08 #820 Son düzenlenme: 25 December 2011, 14:05:25 Jnr.Serkan
Yeşilyurtta ne zaman görsem tek başına yemek yiyor,ulan bu adamın hiçmi arkadaşı yok.Artık arkadaşlarla yanına oturup bir büyük açıp dertleşmeyi düşünüyoruz

isyan

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 25 December 2011, 13:59:08
Yeşilyurtta ne zaman görsem tek başına yemek yiyor,ulan bu adamın hiçmi arkadaşı yok.Artık arkadaşlarla yanına oturup bir büyük açıp dertleşmeyi düşünüyoruz
bizdeki zırtapozlar, kızları kaçırıyor diye takılmıyorlarmış banceyle..

Theofanis Gekas

yalnız kalması çok kötü bir durum,acaba nedeni nedir

ngonge

25 December 2011, 16:37:30 #824 Son düzenlenme: 25 December 2011, 16:47:32 AntZ
Adam takım fotolarında da hep yalnız: