Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

kýzýlyýldýz55

bu video'yu izleyen her insan evladı kesinlikle   günaha girmiştir .

kalptenþimþek

yorumlardan biri de taraftarın ailesine;" geç değil, aldırabilirsiniz"  :)

ngonge

Beyler bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama hakemler tarafında Karabük'le bize karşı bilinçli bir takdir haklarını olumsuz kullanma hali görüyorum.

Muhtemel bir puan silinme durumunda puanlarımızı en düşük halde tutma amacı güdebilir mi bu? Sadece bir komplo teorisi ama sene başından beri böyle birşey peşinde olduklarını düşünüyorum.

salihcakir

Alıntı yapılan: ngonge - 20 December 2011, 20:48:56
Beyler bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama hakemler tarafında Karabük'le bize karşı bilinçli bir takdir haklarını olumsuz kullanma hali görüyorum.

Muhtemel bir puan silinme durumunda puanlarımızı en düşük halde tutma amacı güdebilir mi bu? Sadece bir komplo teorisi ama sene başından beri böyle birşey peşinde olduklarını düşünüyorum.

süper tespit. hakikaten bir tane taktir haklarını bizden yana kullanan bir hakem görmedik şu haftaya kadar. aksine sürekli bir artniyet seziliyor. çok ince ince kıyıldık bir çok maçta. Galatasaray, ordu, eskişehir, beşiktaş maçları bir çırpıda sayılanlar. hatta galip geldiğimiz antalya maçı. Bunlarda çok barizdi. Diğer maçlarda da çok masumane olmadı işler tabi ki, ufak ufak müdahaleler ile tempomuz kesildi, erken kartlar ile direncimiz düşürüldü vs.
Hakemlerin bize bu sene art niyetli yaklaştığını bir çok kez farklı arkadaşlar ile konuştuk. Fakat nedenini kafamda oturtamıyordum. ngonge nin dediği gibi iki 3 büyük (!) takımın puan silme işlemi söz konusu olduğunda lig sonunda bir kaza olmasının planlaması yapılıyor olabilir.
Ben de geçmiş senelere şöyle bir baktım. 16.hafta sonrasında oluşan puan durumlarına göre son 7 yılın en düşük dip puanları toplamı ile karşılaşıyoruz. Yani son üç ve son dört takımın puanları toplamı ilk defa bu kadar düşük kalıyor son 7 sene içerisinde. Bir tek 2008-2009 sezonunun 16.hafta sonrasında böyle bir tablo oluşmuş.

samuray

ya gerçekten garip bi durum lehimize düdük çalan hakem yok gibi ya hap aleyhimize komplomu var neler oluyor böyle göz göre göre şike yapan takımları ligte tutup oynatıyorlar ya buna göz yuman federasyonun günahı vebali çok büyük olacak amatör kümede üçüncü ligte en ufak bir delil olsa düşürüyorlar iş f.b gelince duruyorlar diger takımlarda dahil yok lig tv paraynmış marka değermiş falanmış filanmış senin değerinmi kaldı apaçık ortada şike li lekeli şaibeli ligi oynatıyorsun hacı allahınızdan bulun şikeye göz yuman federasyon

binikalamadım

trabzon_spor dan yapılan açıklamada  besik_tas maçlarında kendilerine olduğu gibi  samsunspor_x da haksızlık yapılıp penaltı uydurulduğu felan gibi bir açıklama var...gözlerime inanamadım...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19515583.asp?mnID=19515583

kalptenþimþek

devre arası gelmiş, ara transferler başlayacak, etik kurulunun raporu sızdırılıyor..
okuyabilene diyorlar ki; bu günlerde bazı takımlar boşyere altından kalkamayacağı masrafa girmesin..

55__Gurbet__55

Ilk okudugumda o kadar´da degildir diye düsünmüsdüm ama ne kadar hakli oldugunuzu gördüm.

ChucKeR

tek umudum burası kaldı. ne kadar içime sindiremesem de.

isyan

Özet budur, yavas yavas bende buna inanmaya basladim

samsunmania

Karabük maçında bizim 2 penaltımız es geçildi. İlk hedef sanki biziz. işi bilmeyen başkan, adnan sezgin, kazma topçular. Puzzle tamamlandı.

Kaya

İsmi geçen takımların -27 puan ile cezalandırılacakları düşünüldüğünde hiçte yalan gibi durmuyor..Fenerbahçenin ilk yarıda aldığı puanın aynısını ikinci yarıda da aldığını düşünsek 70-27 puanla ligi tamamlayacaklar. 43 puan düşme barajının çok üstünde gibi de gözükse bunun için bile üçkağıt dönmediğini söylemeyek çok realist bir yaklaşım olur.

twitter

bu nasıl bir muhabbet ya peçeteden kendi imkanlarıyla doğmuşlar yemin ediyorum

kuzey55

http://fanatik.ekolay.net/58-madde-degi ... 247872.htm

şu adamı zerre kadar sevmiyorum.kimi kollamaya çalışıyo acaba lanet olsun şu lanet olası ülkede yaşamak istemiyorum.

kýzýlyýldýz55

Alıntı yapılan: target55 - 23 December 2011, 14:29:08
http://fanatik.ekolay.net/58-madde-degi ... 247872.htm

şu adamı zerre kadar sevmiyorum.kimi kollamaya çalışıyo acaba lanet olsun şu lanet olası ülkede yaşamak istemiyorum.
açılmıyor link