20- Pal Lazar

Başlatan 55(tuncay)55, 27 June 2011, 22:39:03

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

ellerini arkaya alıp yalandan yere zıplamaktan başka yaptığın bir şey yok senin.inşallah o formayı giymek nasip olmaz bir daha >:( >:(

ali ihsan

Bu lavukla el sıkışmadan hemen yolları ayırmalı...

Ollivanders

pal lazar ve kanadından gelen 3 gol. Yabancı olmadıgımız bir senaryo. Bravo Pal lazar.

kalptenþimþek

bu mala forma veriyorlar!! para veriyorlar!! bu mala ot bile verilmez ya!!! >:(

Turuncu

la seni getirenin  :kafa:

Tufan

suç sende değil seni sahaya süren hocada!

AhmetDenizci

Defol git Samsun'dan!

samsunmania

sen şaka bile olamazsın. Futbol katili.

sadece55

Halı saha da olsa tekme tokat dayak yerdi ki bu adam SüperLigte oynuyor yazıktır günahtır

özkan

22 December 2011, 12:45:43 #324 Son düzenlenme: 22 December 2011, 13:36:50 özkan
Transfer işlerine belli olmaz sarpın dediği gibi,böyle mamalakları birileri aracılığla kakalrlar işte,nede olsa samsunsporun parası çokya..Ergiç'e hayır diyen bunu alan bir transfer komitesi..

Kızamıyorum olum sana,malsın çünkü.Ama iyi kakalattın kendini.Üniversite öğrencisisin ama ömründe alamayacağın parayı aldın.Çok merak ediyorum 3-5 sene sonra hala futbola devam edecekmisin..

Petkoviç-Mal lazar-Dominguez-Bahia ilişkileri çok iğrenç..Bu bahianın her iki maçta bir oynamak zorunda olması,sırf bu adam oynamalı diye düzgün giden 4-4-2 sistemini bile bozuyor petkoviç.

Birilerinin gölgesinde olursak eğer sürekli,gerçek bir profosyonel spor klübü olamayız..

since1965

istifa eden yöneticiler şöyle demişti."Bir futbolcu hariç diger yapılan transferlerden hiç bir bilgimiz yok"Allah yokmuş yani.

fanatik samsunsporlu

milletin bize ergünü kakaladığı gibi bizde seni bir başkasına kakalayabilsek

FaTiH_HaN

Bu adam ilk transfer olduğunda Uğur Meleke bir kaç tane de adını hatırlayamadığım yazar öve öve bitirememişlerdi, hazırlık maçlarından sonraki yorumlar da hep iyi olduğu yönündeydi, hepsi sallamamıydı neydi, anlaşılır gibi değil, bildiğin ilk defa top oynayan, yüzünde ben nerdeyim, niye burdayım ifadesiyle sahada dolaşan bir adam, enteresan nerden buluyoruz böyle tipleri, özellikle seçiyoruz galiba, rodrigez, lazar, akaki, ekigho yazık maddiyatı da geçtim bize yazık kanser olacaz en sonunda  >:(

alperen_55

Bu lazar bırak bank asya, 3. lig topçusu bile etmez. eğer bu macar milli ise ,samsunspor.biz halı saha takımı  macar milli takımı nı perişan eder herhalde.

Desiqner

Maçlardan Sonra Pide , Birde Aylık 300 Tl Veriyoruz Panpa Gel Alaçamspor'da oyna :(