18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

masbene

1 gol tamamıyla bilgisayar oyunu gibi önceden ayarlı değildir ki, her gol de biraz şans vardır

kýzýlyýldýz55

fiziğine hayran kaldığım ama kendisinin yeterli mi yetersiz mi olduğuna karar veremediğim oyuncu

GençKozluklu

Takımda bir uğursuzluktur gidiyor. Son maçlarda Bance'de bir kıpırdanma var. Potansiyeli var gibi. Takım daha üretken olsa o zaman farkını hissedebiliriz diye düşünüyorum. İlede iyi mücadele ediyor, top alıyor, saklıyor takımı ielrde tutabilen bir oyuncu. En azından kaleyi düşünüyor. BJK maçında da dönüp vurduğu şut düşünce olarak güzeldi. Kaliteli bir oyuncunun düşünebileceği vuruş şekli. Biraz daha kısmeti olsa daha güzel işeler yapabilir. Daha iyisini alacağımız  sanmıyorum Elimizde kalması gerekli. Zenke'yi gönderip bitirici golcu ile daha iyi iş yapabilir. Ben ışık görüyorum. Ne zaman biri hakkı iyi bir şey desek çuvallıoyr o da ayrı bir konu.

Allah yardımcımız olsun. İşimiz zor ama imkansız değil.

samsunluhakan

hoca oynatamıyor banceyi petkoviç giderse bance de coşar

fanatik samsunsporlu

bance madem bu kadar güzel toplara vuruyordun da o kaçırdıkların neydi be kardeşim

kaptan 55

arap atı gibisin,devrre bitti yeni açıldın AVATAR !

Musti

Alıntı yapılan: Lusage - 22 December 2011, 08:49:00
Yediğimiz goller Messi vari gollerdi ya. Bancè'ye kulp bulacağız diye ne yapacağınızı şaşırdınız..

Bancè elinden geldiği kadar mücadele ediyor. Bugün şansı yaver gitti gollerini de attı. Az inanın şu futbolculara. Destek olun.

Ahmet'e kulp tak. Mehmet'e laf sok. Biz Atlantis'ten gelecek superman futbolcularla değil bu adamlarla ve onlara olan inancımızla ligde kalacağız..

1- İnanmadığımı nerden çıkardın?
2- Yediğimiz gollerden bahsetmedim bile. Onlar ayrı bir  konu zaten.
3- Bance'ye kulp bulmuyorum. Yazdıklarım yanlışsa söyle.
4- Mücadelesine bir gram laf etmedim. Ben gördüğüm taktsiksel hataları söyledim.

Ben anlamadım ki nedir derdiniz. Basit bir cümle kurdum ilk başta konu nerelere geldi ki hiç değinmediğim şeylerle karşıma çıkıyorsunuz. En başta dediğim gibi 2 gol atmasına rağmen kötü oynadı. Hatta daha doğrusu kötü oynamasına rağmen 2 gol attı. Bu benim görüşüm. Bu demek değildir ki mücadele etmedi, bu demek değildir ki ben bu futbolculara güvenmiyorum. Dediğim gibi taktiksel olarak gördüğüm budur. Beğen veya beğenme.

Bu konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok. Siz iyi oynadığını düşünebilirsiniz ki burda çıkıp da bir gram bile eleştirmedim eleştirmem de. Siz de aynısını yapıp daha fazla konuyu uzatmayınız.

Alıntı yapılan: 5trawberry - 22 December 2011, 12:04:58
Hocam kusura bakma da, devre arası takıma alınacak bir olası forvet isminin menejeri misin yoksa, sen mi giyeceksin 2.yarı formayı..

Bak renktaşım. Beni tahrik edici laflar ediyorsun. Saçmalama daha fazla istersen. Benim yorumum sadece bir maç içindi. Gördüğümü söyledim. Genelleme yapmadım.

Ne kadar abarttınız bu konuyu anlamadım. İyi ki farklı bir görüş beyan ettik. Bundan sonra hiç bir yere düşüncelerimi de yazmam olur biter. Ben zaten futbolculara inanmayan, futboldan anlamayan biriyim ne de olsa. Boşversene!

Jnr.Serkan

Dünya'da Pivot Santraforlar kimi kesim tarafından çok faydalı bulunur kimi taraf beğenmez.Ben Bance'yi beğenmeyen kısımdayım.Dün'de öyle etkili değildi bence.Giren topu çıkarttı,Zenke her topu ona atmasına rağmen o müsait durumda zenke'ye atmadı kendi sürmek istedi ve herseferinde kaybetti.Bu benim görüşüm sen aksini iddia edersin saygı duyarım.2 gol attı adam kral oldu.birisini zenke al at dedi,2 golü gerçekten güzeldi diyecek söz yok.Ancak çok top eziyor.Topu kontrol edince genel olarak hep kaybediyor..

Ben Samsunsporu hızlı oynadığı zamanlar seviyorum.Geçen sene mesela.Zenke Agbetu her top kontra atağa çıkıyorduk.Ama şimdi Kontraya çıkılınca bance'nin kontrol edip dönmesi ve pası atması 10 saniye sürüyor.Bance olmasa atağa çıkabilirmiyiz ? Ben hiç sanmıyorum,orası ayrı.Ortasahamız berbat.O yüzden Bance takımın şu durumunda oynamalı.İyide oynasa kötüde oynasa bu adamı desteklemek zorundayız bu adam yoksa biz hiçiz.Ortasahamız paslaşmayı bilmiyor hala.

Sevmesemde kendisini, kapasitesi bu saygı duyuyorum.Allah yardımcısı olsun

LisandroLopez

Yalnız Zenke ye pas atmayıp kaleye vuruşuna çok takılmamak lazım önü boştu kendine güvendi vurdu gol olsa iyiki vurdun diyecektik..
Birden fazla olsa sıkıntılı bi durum ama nadir yapıyor..

samuray

bance bu maçta iyi oynadı şans mans deniyor bırakın da birazda bizden yana olsun o şans sivasın attıkları şans değilmi oradan yüz defa vursa o golü atabilirmiydi mehmet nas olsun groçski olsun

Lusage

Alıntı yapılan: Musti - 22 December 2011, 18:23:04Bu konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok. Siz iyi oynadığını düşünebilirsiniz ki burda çıkıp da bir gram bile eleştirmedim eleştirmem de. Siz de aynısını yapıp daha fazla konuyu uzatmayınız.

Sonuçta aynı renklere aşığız boşu boşuna birbirizi kırmaya dediğin gibi gereksiz uzatmaya lüzum yok.

babasamsunlu

Ekrem

2 gol attı diye kral yapmaya gerek yok benım gözümde hala 0

hacettepeli

adamın kafa vuruşlarında çok iyi olduğunu düşünüyorum ama adama hiç orta kesilmiyor. hep arkası dönükken hava topuna çıkıyor. bu adam ayağıyla zaten pek iş yapamaz. kanatlardan top getirip orta kesecek winger özellikli adam gerekli bance'den performans almak için.
en son izlediğim beşiktaş maçında dikkat ettim 1 kere bile orta kesilmedi. hep orta bölgeden uzun topla çıkmaya çalışılıyor. taktiğimiz çağının gerektirdiğinden çok uzak.

Musti

Afrika Uluslar Kupası için 4 ocakta Kamerun ile hazırlık maçı oynayacak olan Burkina Faso'da Bance milli takıma çağırılmış.

B gurubunda mücadele edecek Burkina Faso, 22 ocakta Angola ile, 26 ocakta Fildişi Sahilleri ile, 30 ocakta Sudan ile maç yapacak.

http://www.rfi.fr/afrique-foot/20111223-can-2012-25-burkinabe-convoques-mais-pas-herve-zengue

Büyük ihtimalle 4 ocaktan 30 ocağa kadar takımdan ayrı kalacak.