Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

fat55

hocaya inanmıyorum.gönderilmeli.acilen ziya doğan.

kuzey55

bu hoca durdugu sürece bi bk olmaz.hiç hevesim yok bu saatten sonra bu hocayla ligde kalınmaz.şikeli liginiz sizin olsun.

serkancengiz

Alıntı yapılan: fat55 - 22 December 2011, 00:31:03
hocaya inanmıyorum.gönderilmeli.acilen ziya doğan.

bende sana inanıyorum 1000 mesaj atacaksın bu gidişle

supernatural_55

22 December 2011, 00:34:16 #213 Son düzenlenme: 22 December 2011, 00:37:26 supernatural_55
petkoviç olduğu sürece messi de gelse bi halt olmaz.adam 17 haftadır daha bir kadro kuramadı yeniler gelince ne olacak 2 sene sonra mı kadro oluşacak.Ayrıca bence burada bu kez gene günü kurtarmak için falan demeye gerek yok.Çünkü şu an gerçekten günü kurtarmalıyız evet.Lig sona erince kümede kalmayıp da geleceği ne yapacağız hele de bu teknk drektörle.Ligde kalmak günü kurtarmak öncelikli hedef artık bizim için,ardından lig sonu hedefe ulaşınca gereken yatırımlara başlanmalı

55__Gurbet__55

Bize ilk onbirde oyniyacak sagbek,solbek,stoper,önlibero,sol acik,sag acik,on numara ve forvet lazim. Bide bunlarin yedekleri lazim.  :rulet: :rulet: :rulet:

samsunmania

Operasyon yarından tezi yok başlamalı.

Theofanis Gekas

bence transfer felan yapmayalım boşuna çok para alan topçularıda yollayalım prestij maçlarına çıkalım,seneye bank asyada maddi anlamda dibinde dibine vurmayalım bari.şimdi bazı kardeşlerim bana kızcak felan ama 12 puanla devreye giren hiç bir takım ligde kalamadı diye biliyorum,he ilk olurmu diyorum sonra aklıma petkoviç felan geliyor arkası baş ağrısı mide bulantısı...

engin55

ilk önce teknik direktör transferi lazım bize

Ollivanders

Alıntı yapılan: samsunmania - 22 December 2011, 00:37:19
Operasyon yarından tezi yok başlamalı.

başlayacagını düşünüyor musun  abim ?

celebi

samsunmania

Alıntı yapılan: Serpico - 22 December 2011, 00:42:11
başlayacagını düşünüyor musun  abim ?

vallaha başlamayacaksa konuşmanın da bir manası yok sanırım. Bu takımın bu halde ligde kalacağını kim söylerse ona kargalar güler. Yine geç kalırsak ben bu işte kasıt ararım.

55__Gurbet__55

Kusura bakmayin ama baslasa ne olur baslamasa ne olur. Bir Lazar gider öbür Lazar gelir. Yaz döneminde adam gibi bitane transfer yapamayan adamlar bu sefer nasil yapacak.

Ollivanders

pal lazar - akaki - bülent k - anıl acilen fesih. Ama nerde bize oyle yönetim. En başta PETKOVİÇ!

seskat

ikinci devre 4 ocakta başlıyor, ara transfer dönemi ise 5 ocakta  :deli: :deli: :deli:

cgr

Mal Lazar, Malaki, B.Kocakafa, Maldomiro ve Manıl ile acilen sözleşmelerin feshedilmesi gerekiyor...