STSL 2011-2012 / 17.Hafta Sivasspor - Samsunspor'umuz

Başlatan ahmetsefa55, 18 December 2011, 19:17:01

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Kazim ve Adnan Bey kendinizi nasil affedirecksiniz merak ediyorum.
Bu petkoya 17 hafta dayandiniz.
Ergün malina 15 hafta dayandiniz.
Bi oyun kurucumuz vardi DILAVER adami harcadiniz.

Yarin hemen en az 5 flas transfer haberi duymak istiyorum sizden.
Yarin hemen en az 5 kisiyi göndermenisi istiyorum sizden.

jurista

ligin sesi çıkmayan tek başkanı bizimki , adamlar sarı kart yüzünden ülkeyi ablukaya alıyorlar bizimkilerde çıt yok. yazıklar olsun alayınızın allah burnundan getirsin

ugurozkan

hakem garanti olsun diye hem faul hem de ofsayt verdi

cembaba

Her hafta yazmaktan, bu adamın futbol bilgisinin bu kadar olduğunu söylemekten bıktım. Petkoviç İstifa...

@cagdas unver

Kardeşim küfürünü siler misin?

engin55

Vural temiz

Ademi nasil oyntmaz bunu anlayamiyorum.
Evet Adem süper bir Futbolcu deyil ama adam savasiyor elinden negelirse onu yopiyor sonuna kadar mücadele ediyor, elinde baska oyuncu yoksa ondan iyi, Ademi mutlaka oynatmalisin  piz YUGOSLAV.

celebi

kazım başkan adnanla ilişkileri kesmediği sürece ben masumiyetine inanmıyorum. ve de devre arasında hiç bir cacık olmaz bank asya ya yol alırız. bununla birlikte artık maddi manevi çok ciddi yoruldum. trabzona da gidecektim. artık gitmeyeceğim. paramla sinir rezil oluyorum :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: s. git petoviç s. git.

AhmetDenizci

Yazıklar olsun hakemlere Beşiktaş maçında Fırat Aydınus, bu maçta Hüseyin Göçek bir bir, tek tek haklarımızı yiyorlar.
Yazıklar olsun Petkovic'e. Adem'i kesip haftalardır oynamayan Lazar'la başlıyorsun, galibiyet parolasıyla gidip 3 stoperi 11e alıyorsun. Sen nasıl bir teknik adamsın ?
Yazıklar olsun Bülent Kocabey denen topçu müsvettesine. 45 dakika oynadı her topu rakibe verdi.
Yazıklar olsun!
Yazıklar olsun!
Yazıklar olsun!

bluegreen55

dediğim gibi sivası mersini feneri trabzonu fln  düşürmeyip puan silecekler düşme potasındaki takımlara yetişsinler diyede bizim ankaragücünün fln puanlarını düşük kalmasını sağlıyolar yönetimlerde işin içinde..kimse kızmasın diye.. rekabet devam etsin yayıncı kuruluş sözleşmeyi iptal etmesin diye..

sezon sonu fener  mersin sivas ankaragücü ile düşme potası savaşı verirsek şaşmayın

_samsunspor_55_

21 December 2011, 23:37:29 #460 Son düzenlenme: 21 December 2011, 23:40:57 _samsunspor_55_
Petkoviç Adamsan Defol Git Artık Bu PalLazarı Oynatmak Nedemek Adem Dururken Senin Beceriksiz OyunCu Anlayışın Yüzünden Kaybediyoruz Hep Kötü Dediğim Bance Bile Senden Daha İyidir Yahu Yeter Artık Yeter Herhafta Üzülmekten Hasta Olduk Senin Yüzünden Ama Senin Umurundamı Samsunspor Ve Vefakar Taraftarların Çırpınışı Sadece Sen Parayı Düşünürsün Başka Hiçbirşeyi Değil Neyse Umarım Maçtan Sonra İstifanı Vermiş Olursun Bende Maç Kazanmış Kadar Sevinirim Senin Gidişine Ama Nerde Sende O Yürek Adi Herif Umarım Samsunspor İkin Devre Toparlanır Tekdileğim Budur... :( Tüm Taraftarlara Selamlar Ve Saygılar Sunar Hayırlı Geceler Dilerim.....;)

kalptenþimþek

son atakta faul de yok..akaki daha önce yükselmiş topa vurduğuan defans araya girmiş .. yan hakem yedi buz gibi golü...

fat55

lazar ı oynatması çok hatalı adem varken.bülent kocabey,bahia,domingez,valdomiro,lazar gönderilsin.petkoviç istifa.

GurbetciFanatik

karabük-ordu-samsun
ikinci devre karadeniz karisacak
kim kümede kalacak diye

bizi bu duruma düsürenlerin ben taaaa
devre bitiyor bizde azicik ümit kalmamis
mal dedigimiz Bance takimin en iyisi
Canimiz dedigimiz Murat ayakta duramiyor
hayret ve sasirilacak durumuz var gercekten arkadaslar
Böyle istikrarsiz olunurmu

55cem55

Birazdan Aslanimiz basin aciklamasi yapar yuzsuz gurursuz herif...ezbere kopy yap direk hatta ben yapim onun yerine aciklamayi