18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

kamuri

diğer maçlara oranla bu maçta çok çok iyiydin ama son vuruşların yok işte o da yaptığın bütün mücadeleyi alıp götürüyor

KotuCocuk55

Dünkü oyunda golü bulamasada cok faydali oldu, onun sahada 90 dakika kalmasi gerekiyordu bence dün! Fizigiyle ve oyun tarziyla belki suana kadar bizim beklentilerimize karsilik veremedi ama kadroda bulunmasi gereken bir oyuncu oldugunu dusunuyorum.

Birde top kaybettikten sonra,orta sahaya kadar depar atiyor,diyorum bizim zürafa alir simdi geri,hakkaten rakibin pozisyonunu bozuyor.
Savasiyo iste adam diyorum,hani savassa yeterdi?

Samsunspor asiklari olarak hepimiz farkli gözlerle görüyoruz sahada olanlari,bu adam hakkinda
birtek ben mi böyle düsünüyorum?  :suslen:

GökhanÇağlar

ben de aynı görüşteyim,adam candan oynuyor.top kaybedince gelip hatasını telafi ediyor.
sonuçta elimizde daha iyisi yok,daha iyisini bulana kadar bununla idare edeceğiz.

55(tuncay)55

neredeyse havadan gelen her topu karşıladın güzel paslarda attın iyiydin
anlaşıldı senden gol beklemicez sen indir ara pası at gerisine karışma yapıyorsun bitirici forvet şart

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 19 December 2011, 20:43:00
Dünkü oyunda golü bulamasada cok faydali oldu, onun sahada 90 dakika kalmasi gerekiyordu bence dün! Fizigiyle ve oyun tarziyla belki suana kadar bizim beklentilerimize karsilik veremedi ama kadroda bulunmasi gereken bir oyuncu oldugunu dusunuyorum.

Birde top kaybettikten sonra,orta sahaya kadar depar atiyor,diyorum bizim zürafa alir simdi geri,hakkaten rakibin pozisyonunu bozuyor.
Savasiyo iste adam diyorum,hani savassa yeterdi?

Samsunspor asiklari olarak hepimiz farkli gözlerle görüyoruz sahada olanlari,bu adam hakkinda
birtek ben mi böyle düsünüyorum?  :suslen:

Bancenin yaninda gol vurusu iyi olan birisi olsa Bancenin kazmaligi bu kadar ön plana cikmazdi ama herkez ondan gol bekledigi icin bütün bu saydiklarinin pek fazla degeri kalmiyor.

Bance hem kafasi hem ayagi ile cok iyi top dagitabilen bir oyuncu ama son vurusu icler acisi. Suan ne kadar mücadele etsede ne kadar bir tarafini yirtsa´da gol atmadigi sürece hickimse memun olmaz Bance´den. Devre arasinda gol yükünü tasiyacak bir oyuncu alirsak eger bancenin daha iyi oyniyacagini ve daha cok gol atacagini düsünüyorum.

ngonge

Değişik bir fonksiyonu var top bizdeyken ileride beklemiyor topu, rakip orta alanına geliyor, ilk toplar uzun olarak ona yollanıyor, o da göğsüyle yumuşatıp yanındakilere indiriyor.

İlk maçlarda bu sistem çok tutmasa da şimdilerde Zenke ile anlaşmaya başladığı için daha fazla pozisyon bulur olduk.

En büyük sıkıntı bu ataklara hızlı bindirmeler ile katılan Murat dışında oyuncu yok, ve hızlı verkaçlarda oyuncuların pas yüzdesinin düşük olması top kaybına yol açıyor. Çok hızlı ileri çıkacak oyuncularla bence bu oyun felsefesi daha olgunlaşır.

Hücum hattındaki oyuncular birbirini tanıdıkça daha fazla pozisyona gireceğimiz düşünüyorum.

Theofanis Gekas

sağlam bir golcümüz olsa bance ve zenkeyle çok iyi işler yapar tahminimce

celebi

bance afrika şampiyonasına gidecekmiş 1 aylığına

babasamsunlu

:kanka: :kanka: :kanka: :kanka: :oyun: :oyun: :oyun: :oyun: :oyun: :deli: :deli: :--* :--* :--* :holey: :holey: :holey:

5trawberry

Hani sana kazma, hani sana makarna kafa diyorlar ya..

9 topçunun mücadelesini toplasan bir sen etmez, dokuz topcunun teknik kapasitesini toplasan yine bir sen etmez.

Sen kazma bacaksın, sen paspassın ya..
Diğer futbolcular yürekten oynuyor da, sen yüreksizsin yaa..

Belki Haritada yerini bile bilmediğin takıma gelip, son dakikaya kadar mücadeleedip, kıçını yırtıyorsun ya, helal olsun sana..
Diğerleri de oyunu salıp, topu iziyorya aman en fazla gol yeriz dercesine onlara da helal olsun.

Bugun yine gösterdin kendini.

55(tuncay)55

SametYılmaz55

böyle oyna canımı al >l< >l<

cgr

Senin gibi 3 adamımız daha olsa daha iyi yerlerde olurduk...

Sana sallayanlara en güzel cevabı mücadalenle veriyosun,
Millet bi taraflarını büyütürken, sahada saçma salak hareket ederken sen canını dişine takarak oynuyorsun...

Aldığın, alacağın tüm paralar sana HELAL OLSUN...

Bazı beğenmeyenlerde artık kendilerine ya iyi bi göz doktoru, ya da bir futbol kitabı alsınlar...

SametYılmaz55

bu maçtan itibaren daha önce söylediğim kötü sözler için senden özür dilerim Bance

55__Gurbet__55

Bu takim´da gol atabilecek tek oyuncu. Bütün oyun sistemimiz senin üzerinden. Bügün hem sagbek hem önliberö hem sag kanat hem sol kanat oynadi.