Lig A Fikstürü Çekildi

Başlatan HoLiGanisT, 23 July 2007, 14:14:22

« önceki - sonraki »

alWays

gel bakalım antalya gelll iple çekeceğim o günü.... işallah delikanlılınız klavyede sınırlı kalmaz samsunada gelirsiniz... şerefsizler

maço

istanbul grubuna ıyı olmadı ılk macın ıstanbulda olması artık burdan otobus kalkarsa yer bulabılırsek gıderız ama 2.hafta antalya macında buradayım bakalım o cenelerındekı performansı yureklerındede gosterebıleceklermı

berusa55

sonuçta hepsiyle oynayacaz!tek gercek var isimiz cok zor...allah yardımcımız olsun!

veis

yooo istanbul grubu için süper oldu o stata bugüne kadar samsunsporun yapılmış olan enbüyük pankartı 55 tane istanbul grup formasıyla gidicegimiz için kanımca süper olduuuu.

s_uzunkaya

BURDA YAZDIKLARIMI İPTAL EDİP YENİ BAŞLIK AÇTIM.

celebi

Alıntı yapılan: "veis"yooo istanbul grubu için süper oldu o stata bugüne kadar samsunsporun yapılmış olan enbüyük pankartı 55 tane istanbul grup formasıyla gidicegimiz için kanımca süper olduuuu.

evet o günü iple çekiyorum.

Cagdas Ünver

hayirli olsun ne diyelim zor basliyoruz...

veis

istanbuldan 3 puan almamız lazım çünkü adamlar zaten tecrübesiz  ee seyirciside yok o yüzden 3 ile başlarsak devamı gelicekdir ben inanıyorum enazından ilk haftada olsa liderlik koltuguna oturmuş oıluruz.

Tribün_ali

SAMSUNSPORUMUZ için inşallah hayırlısı olur kazasız belasız bir lig gecsin MAL-ATYAYI dört gözle bekliyorum s.... seni MAL-ATYA bekle bizi

erkan55

veis

allahım nasip ederse süperligdeyiz busene.

celebi

Bu sene ne hikmetse veis benimde içime sanki öyle olacakmış gibi ya. nedenini bilemiyorum. geçene sezondan daha ümitliyim bu sene. Rabbim mahçup etmesin.

HoLiGanisT

aslında bende bu sene ümitliyim nedeni herhalde bu sene kimsenin tahmin etmediği takımlar çıktı onlar çıktıysa biz neden çıkamayalım,ya da 2 sene 2.lig yeter belki bu sene ders almışızdır düşüncesi ile ümidim var

veis

önce taraftarı inanacakki toçusuna yansıtsın adamlara şevk gelsin.yoksa aman amatöre düşeriz sonuncu oluruz diye başlamanın ne anlamı var.zaten amatöre düşsek neyazarki zaten bundan kötüsü olmazki.ve bu takım ilk 6 hafta lia da sıkıntı yaşamazsa yürür gider çünkü zor başlıyoruz lige bide kimse istanbulu küçümsemesin çünkü bjk nin pilot takımı oldular ve kadroda olmayanlar oraya kayacak.