STSL 2011-2012 / 16.Hafta Samsunspor'umuz - Beşiktaş: 1-1

Başlatan bluegreen55, 11 December 2011, 20:48:10

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

Petkoviç yine ikinci yarı resitalini yapacak mı çok merak ediyorum açıkcası.Yine bize gol yedirene kadar maçı seyredecekmi yine mi aynı filmin fragmanı oynayacak çok merak ediyorum...

celebi

heyecan yine sardı. hanım diyor pazara gideceğiz ben diyorum beşiktaşa bir çaksak :)

LisandroLopez

Beşiktaşa lig tarihimizde toplam 55 gol atmışız.Bugün gol atmasak mı napsak ;D

Şaka bi yana kafama takılan konu Ekigho mu Zenke mi oynıcak bugün Bance nin yanında acaba..

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 18 December 2011, 12:44:59
Beşiktaşa lig tarihimizde toplam 55 gol atmışız.Bugün gol atmasak mı napsak ;D

Şaka bi yana kafama takılan konu Ekigho mu Zenke mi oynıcak bugün Bance nin yanında acaba..

ücünüde oynatsin

Ekigho         Zenke
            Bance

cembaba

Haydi Samsunspor'um. Güldür şu yüzümüzü. Papazlarda gitti şu takımdan zaten.

Bizi yakacak adamı da kalmadı Petko'nun. Saldırın, Saldırın, Saldırın, Bu Taraftar İçin Saldırın...

Bu arada yenersek, twitter kullanıcıları #koydukmu etiketi kullanırsa iyi olur =)

Lusage

Senin Federasyon kere.. 3 haftadır maçımızı izleyemiyorum senin yüzünden. Yine izleyemeyecegim. :kafa: off off...

saim55

Allah'ım artık güldür yüzümüzü! Şunları evimizde bize güldürme! samsunspor_x

LisandroLopez

muzaffer4

maçın adamı fink veya ertuğrul olacak ertuğrul büyük maçları çok önemsiyor ...

Theofanis Gekas

heyecandan adam gibi uyuyamadım bu zamana kadarki maçların hiçbirinden umudum yoktu ama bu maçı alacaz gibi hissediyorum,Allah utandırmasın

GurbetciFanatik

Ben Sivas deplasmanin bu mactan daha zor olacagina düsünüyorum.
Lakin bu mactan alinacak 3 Puan bizi moral olarak ne seviye getirir onu bilemem.
Ama en kötüsü yenilmeyelim hele hele bu hafta tüm rakiplerimizin puan kaybi yasadigi haftayi karli kapatalim.
Kilit adam bu macta ne Petko nede Murat nede Ertugrul olur, Forvetlerimiz yakaladigi pozisyonlar degerlendirmesi olur.
Her girdigimiz pozisyonu gole cevirmemiz lazim , zaten girsek girsek en fazla 4 yada 5 kere pozisyonumuz olur her macta oldugu gibi.
yarisini atsalar 3 Puan bizimdir.

GurbetciFanatik

Saffet Gurur Yazar
Oguzhan Azgar
Basaran Saracoglu

Arkadaslar bunlari hic ciplak gözle gördünüzmü ?
Nasillar bu takimda oyniyacak kapasiteleri varmi ?

serkancengiz

sol tarafta sıkıntı çekeriz gibi geliyor nekadar beğenmesekte ergünü ısırarak oynuyordu rakip oyuncuyu yıldırıyordu inşaallah yenal çok daha verimli olur

erdem

maraton bileti bitmiş mi? erreadaki eleman biletler tükendi demiş,özellikle sordurdum erreada mı bitti stadda da bitti mi diye,her yerde bitti demiş; doğru mudur ?