Turgut Doğan Şahin (Ankaragücü'ne Transfer)

Başlatan **KaR6**, 10 August 2009, 22:44:53

« önceki - sonraki »

kýzýlyýldýz55

bilmiyorum ama   insan 7 sinde neyse 70 inde de odur derler

fanatik samsunsporlu

geçenlerde sitemizde orhan taşdelenden bir alıntı yapmıştı bir arkadaş.yabancılar biz paramıza bakarız muhabbeti yapıyorlarmış.en azından turgut samsun altyapısından beri oynadığından samsunlu olarak gördüğümden asılır maçlara.gerçi haklısınız çok saç baş yoldurmuştur bize ama ne yapalım.bülenti dilaveri anılı bekliyoruz tık yok.bu üçü kaç maç oynadılar.turgut ankaragücü full kadroyla oynadığı zamanlarda bile kadroda oluyordu.
hiç yapmasa sorunumuz olan topu öne taşımayı beceriyor.gelirse top şişirme kalkar bari ortadan

mehmet yılmaz

Turgut'un futbolculuk yeteneğiyle bize katkı sağlayacağını düşünenlerdenim ben de ama defosu olan bir oyuncu tribünler için. Yine de Bance'den Ekhigo'dan çok daha iyi olacağı kesin. Yine de ondan daha iyisini ve bir baskasını bulabilirsek iyi olur.

samuray

turgut faydalı olur doğru dürüst sağ kanat oyuncumuz yok bi sağaçığımız olsun bari

ChucKeR

turgutun bölgesinin en yetenekli türk oyuncularından biri olduğunu düşünüyorum. 2 sene önce de aynısını düşünüyordum. geçen 2 senede 1 yarı dönem hariç yeterli dakikaları aldı lig tecrübesi edindi. türk futbolcusunun en nankör döneminde bu dakikaları alması iyi bir şans. performansının gittikçe yükselecektir daha iyi yerlere gelecektir.

altyapsını aldığı samsunsporda uyum sorunu yaşamayacak ayrıca oynadığı bölgede takımda   koca bir ''hiç'' olduğundan takıma katkısı bariz olacaktır.

yaptığı harekete gelince. ben o maç staddaydım ve turgutla yaşıt bir gencim. yaptığının savunulacak bir yanı yok elbette, öyle bir kaygım da yok kimse babamın oğlu değil ama kendimi turgutun yerine koyduğumda aynı lafları yediğimde ben olsam aynısını yapmazdım diyemiyorum.
çok kötü bir maç izlemiştik ve maçtan sonra  fatura turguta kesildi. bütün yük turguta binince 21 yaşındaki genç yükü kaldıramadı, çöktü. aynı yükü kaç yaşındaki futbolcular kaldıramıyor görüyoruz milli maçlardaki rezilliği. ki bu turgutun negatif anlamda tek vakası.

tekrar söylüyorum, amacım kimseyi savunmak ya da polemik yaratmak değil. lisandro gibi bu konuda koyu koyuya savunmayacağım turgutu. sadece turgutu izlemekten zevk alan biri olarak olaya bakışım budur. transferi hakkında her iki tarafa da hayırlı olanı diliyorum.

Uğur Yıldız

Yaptığı hareket geçmişte kaldı hatalarını oda az çok anlamıştır bana göre ayrıca alt yapımızdan çıktığı
için bu sezon küme düşmeme savaşımızda bu tarz oyunculara ihtiyacımız var ve devre arası her takım
oyuncu satmayacağından ve ankaragücünün zor durumundan faydalanabiliriz.Umarım devre arası takıma
kazandırılabilir.

minci

Bizim başkan Ankaragücünden hiçbir futbolucuyu almayacağına dair kulüplerbirliği protokolüne imza atmamışmıydı? Böyle bir düşüncemiz varsa neden o imzayı attı? Bence bizim başkan Ankaragücünden adam almaz. Aslında Turgut çok işimize yarar. Sağ kanat için biçilmiş kaftan.

Kaya

Ankaragücünden futbolcu almazsın bu doğrudur.. Eğer futbolcu sözleşmesini fesih etmişse Ankaragücünün oyuncusu değildir..Sözleşmelerini fesih eden adamlar ortada mı kalacak!! Bu ayrımı yapalım..Mesela şuan Özgür Çek ve Tisdel gibi isimler Ankaragücünün oyuncusu değildir.

Ayberk

sahi biz bu adamı 1 milyon'a satmıştık değil mi, nerede o para?

berusa55

18 December 2011, 04:09:45 #1269 Son düzenlenme: 18 December 2011, 04:13:51 berusa55
Antep maçında A.gücü tribünlerini deli etti dün. Bildiğimiz Turgut yine; kazmalığı devam ediyor son sürat...

ngonge

Alıntı yapılan: Ayberk - 18 December 2011, 03:59:20
sahi biz bu adamı 1 milyon'a satmıştık değil mi, nerede o para?

Para sanırım transfer tahtasını açmada kullanıldı da,

Biz iki oyuncu alacaktık ayrıca biri Anıl'dı. diğeri hiçbir zaman gelmedi.

Turgut'a gelince bence çok işimize yarar çünkü bizim 4-5-1, 4-3-3 değişen taktikte kenar forvet oyuncusu olacak nitelikte.

Recep

Turgut Doğan görünümlü Şahin işin özü bu

emre

hala Turgut'u konuşuyor olmamız oldukça ilginç..

Jnr.Serkan

Gelirse atak varyasyonlarımız değişir.Hep Bance'ye şişir şişir nereye kadar abi.Rakipler artık direk Bance'nin üzerine çöküyor.Turgutun gelmesi sistemin değişmesi demek.Sistemin değişmesi bize daha çok gol attırır.Sağ açıkta Murat Yıldırım yerine Turgutu tercih etmeyecek kimse yoktur.Murat ortada çok iyi işler yapar.Devre arasında daha iyisini bulamayız bence.Karakterine gelirsek ona diyecek sözüm yok

LisandroLopez

Bende çoğunluk gibi gelmesi taraftarıyım.
Yönetim akıl ederse iyi iş başarmış olur.
Çünkü istanbul takımları da genç ve böyle yetenekli oyuncuyu cüzi miktarlara kaçırmak istemeyebilir.
Özellikle Gs yana yana türk kanat oyuncusu arıyor.
Alırsak sistem de değişir, en iyi yaptığı iş olan top taşıma özelliği stada özel olarak taraftar bile çeker..
Hatalarını konuşmıcam, hakkında özel olarak söyleyebileceğim en güzel şey sadece Samsunsporlu olduğunu bilmemdir.